- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.961
Sıcak insanin enerjisini alıyor ciddenTamda bu ruh haliyle gecti bu haftam sicak ve halsizlik
Nefesim çok uzun süre kendine gelemediyaa ben 15 dk yapabildim dün haşat oldum helal sana
Sensin isteee genç enerjikKuzum bişey olduğundan değil buraya kaçamak girebiliyorum zaten. Mesajları okuyorum anca cevap yazayım diyorum bişey çıkıyo. eşim de hep evde. Hiç bitmiyo dertleri. Küçük kızım Öğle epey uyuduğu için gece geç yatmaya başladı. Onunla uğraşırken beni de uyku bastırıyor. Zaten beni kaptan yardımcılığından azledin bence. Size hiç yardımcı olamıyorum.pawlover ı da hep yalnız bırakıyorum. Daha aktif bi kaptan yardımcısı seç kuzum. Şöyle genç enerjik .
Aynen yakınmışızAnaammm yakınsın bana kız
Baklavanın acısını çıkarıyorumKostuysan puan olarak koşudan hesaplariz :) masalllah bu arada.
Dün çok yordum kendimi bugün yatış modeNapiyorsunuz kizlar,ne isler yapiyorsunuz
Ay doğru yerleşmeden gonderirsin sen daha mideye.inmeden spora başlıyoruz yaAynen yakınmışız
Baklavanın acısını çıkarıyorum
Dikkatli bir sekilde duş al bence canım ferahlarsinBen ölü gibiyim hava çok sıcak oruçluyum elim ayağım tutmuyor kızlar
Sokağa çıkma yasağı var kuzum çıkamıyoruz dışarı hiö adım atmadım halsizliktenDışarı çıkmamaya çalış canım evler yine daha iiyi.allahtan bol su iç iftardan sahura su kaybi çok olur.bu sıcakta o da halsizlik yapar
Kaç adım vardı dün canım?Aaa ben yazmamışım
Hiç halim dermanım kalmadı iftardan sonra yapcam inşallah
Sen neler yaptın bugunn?Hiç halim dermanım kalmadı iftardan sonra yapcam inşallah
Gece fasulyeleri kırdıydık akrabayla onları kavurdum henüz bitti soğusunlar da atcam buzluğa daha bulaşıkları duruyo yemek yapılcak ama tansiyon gitti yattım artık lazanya yapmayı gözüm kesmeyebilirSen neler yaptın bugunn?
Neden şimdiden yaptiniz ki fasulye fiyatı dusmedi halaGece fasulyeleri kırdıydık akrabayla onları kavurdum henüz bitti soğusunlar da atcam buzluğa daha bulaşıkları duruyo yemek yapılcak ama tansiyon gitti yattım artık lazanya yapmayı gözüm kesmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?