- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.981
1 liradan aldımNeden şimdiden yaptiniz ki fasulye fiyatı dusmedi hala
Sağol tatlım ya bugün aklıma geldide bir.portakal yedim sagol kuzum bakayım bir portakalda ne kadar vitamin var :))
Sen izmir miydiAnaammm yakınsın bana kız
Tadi nasıldı1 liradan aldım
100 gramda 53 diyo 1 portakal 100 gramdan çoktur ya değil midir?1 portakalda 50 mg c vitamini varmış yetmiyor
Tatmadım ama güzel gözüküyo, ben annemin bahçesinden de getiriyorum yaz sonu bu misafirlik olacakTadi nasıldı
Bana sanki hal mevsimi gelmemiş gibi geliyor
Ellerine sağlık Annenin bahçesi mi var ne güzelTatmadım ama güzel gözüküyo, ben annemin bahçesinden de getiriyorum yaz sonu bu misafirlik olacak
Evet ağaç olunca olmaz bizimkilerin ağaçlar köpekler bi tarafta bahçe diğer tarafta maşallah diyeyim bereketli oluyo ablama bana anneme kışlık çıkıyoEllerine sağlık Annenin bahçesi mi var ne güzel
Bizde bahçe varda ağaçlar var golgeden dolayı iyi yetişmiyor
Bilmem 3 de çilek yedim garanti olsun100 gramda 53 diyo 1 portakal 100 gramdan çoktur ya değil midir?
Annen hangi sehirdeEvet ağaç olunca olmaz bizimkilerin ağaçlar köpekler bi tarafta bahçe diğer tarafta maşallah diyeyim bereketli oluyo ablama bana anneme kışlık çıkıyo
AmasyadaAnnen hangi sehirde
Orası nere kuzumkız hepiniz takma isim olunca kim nerede yaşıyor adı ne hala bilmiyorum
Yavrum ben ceza sporunu bugün yarın yapamam. Yaptığımda yazarım haftaici birgünMenülere daha.ceza vermedim ama gördüm
@Calypso95 70 puan ceza
birsevgi 50.puan ceza aklımda olanlar
Cancagizim ben esimden habersiz girdigimden bide cok merakli gorumcelerim oldugundan,ismimi ve telimi veremiyom maalesef yoksa cok isterim goruselim bulusalimİnan az önce aynı şeyi düşündüm. Bu kadar samimiyet kurduk ama kimse birbirinin ismini bilmiyor çok komik
Beni hepiniz biliyorsunuz sanırım. Kaptanla adaş olduğumuz için.
Yavrum ben ceza sporunu bugün yarın yapamam. Yaptığımda yazarım haftaici birgün
Ben hala arkadaşimdayim. 2 aylık bebeğine bakıyoruz beraber. Kolik bir bebek o yüzden çok zorlanıyoruz, yeme düzenim kalmadı ama mümkün olduğunca sağlıklı şeyler yiyorum. Pazartesi günü de doğum gunum. O gün de size sağlıksız beslenme garantisi verebilirim hahahaha
2-3 güne döncem aranıza. Beni idare edin artık menülerimi 2-3 gün görmezden gelin, evime geçince detox yapar hallederim
Yes fit in spor puanı ne kadar geride kalmış bakkk bi spor yapmaya başlayayım bak nasıl geçiyorum no kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?