Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine sağlık Annenin bahçesi mi var ne güzel

Bizde bahçe varda ağaçlar var golgeden dolayı iyi yetişmiyor
Evet ağaç olunca olmaz bizimkilerin ağaçlar köpekler bi tarafta bahçe diğer tarafta maşallah diyeyim bereketli oluyo ablama bana anneme kışlık çıkıyo

Orası nere kuzum kız hepiniz takma isim olunca kim nerede yaşıyor adı ne hala bilmiyorum

İnan az önce aynı şeyi düşündüm. Bu kadar samimiyet kurduk ama kimse birbirinin ismini bilmiyor çok komik
Beni hepiniz biliyorsunuz sanırım. Kaptanla adaş olduğumuz için.

Menülere daha.ceza vermedim ama gördüm
@Calypso95 70 puan ceza
birsevgi 50.puan ceza aklımda olanlar
Yavrum ben ceza sporunu bugün yarın yapamam. Yaptığımda yazarım haftaici birgün
Ben hala arkadaşimdayim. 2 aylık bebeğine bakıyoruz beraber. Kolik bir bebek o yüzden çok zorlanıyoruz, yeme düzenim kalmadı ama mümkün olduğunca sağlıklı şeyler yiyorum. Pazartesi günü de doğum gunum. O gün de size sağlıksız beslenme garantisi verebilirim hahahaha
2-3 güne döncem aranıza. Beni idare edin artık menülerimi 2-3 gün görmezden gelin, evime geçince detox yapar hallederim
Yes fit in spor puanı ne kadar geride kalmış bakkk bi spor yapmaya başlayayım bak nasıl geçiyorum no kiloyu

İnan az önce aynı şeyi düşündüm. Bu kadar samimiyet kurduk ama kimse birbirinin ismini bilmiyor çok komik
Beni hepiniz biliyorsunuz sanırım. Kaptanla adaş olduğumuz için.
Cancagizim ben esimden habersiz girdigimden bide cok merakli gorumcelerim oldugundan,ismimi ve telimi veremiyom maalesef yoksa cok isterim goruselim bulusalimyani boyle bile nicki gostermemeye calisiyorum webden mesajlarimiz okunabiliyor diyeoglanlar diyo sen bu siteyi cok sevdin hep ona giriyon
Ama sorun olmayan paylassin tabi nasıl isterse oyle hitap ederiz

şimdiden kutlu olsun sevgi. İyiki doğmuşsun. happy birthday!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…