Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ceylansnn
İzmir kaç derece? Çok özledim İzmir’i yaa... Öyle böyle değil. İzmir’e gelmenin hayaliyle yaşıyorum. Sen neresindesin İzmir’in? İzmir’de hayat normale döndü mü acaba? Alsancak nasıl kim bilir... Merak ediyorum. Ben İzmir’in kışını da seviyorum. Özellikle Eylül-Ekim-Kasım...

Ayy kuzum 42 derece diye biliyorum ama hissedilen bence daha fazla. Normal hayata tam geçemedik canım her yer kapalı restorant Cafe dışarı çıkınca insan ne yapacağını şaşırıyor sahillere gitmek yasak. Ben Karşıyaka dayım canım.

42 derece miorda nasıl yaşanır biz hal usuyoruz

42 derece miorda nasıl yaşanır biz hal usuyoruz
Oruçlu olmasam bu sıcağa ide spor ekledim mi ooo 1 haftaya incecik olurmuşum ben ama nerdeeee totoş yapıştı koltuğa yerlerde sürünüyorum Bi bizimkilere şerbetli tatlı yaptım yine attım kendimi yere

Hahaha beni tanıyan varsa aranızda söyleyin bak resmim var adım var memleket kardeş sayısı ne ararsan dedikodunuzu yaptıysam da yapacak bişey yok

Hahaha beni tanıyan varsa aranızda söyleyin bak resmim var adım var memleket kardeş sayısı ne ararsan dedikodunuzu yaptıysam da yapacak bişey yok
Tanımıyoruz ama kimbilir birgün karşılaşmayacakmış anlamına gelmez
Kimbilir belki birgün karşılaşırız biryerlerde

Canim dikkat et hem sporu bırakıp hem kaçamak yapmanın sonu pek hayır değil 2 3 haftada anca toparlamana sebep olabilir ceza sporları sorun değil ben notumu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…