- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.001
Mantıklı ama ona bile üşeniyorum kocam naparsa onu yicem
Kuzum bi şerbetli tatlı cezası da bana keser misin bu akşam ben de accık yicemArkadaşlar menüleri yazmayi unutsaniz dahi sonra yazın olur mu nasılsa x yemisim yazmayayım demeyin
Ayy kuzum 42 derece diye biliyorum ama hissedilen bence daha fazla. Normal hayata tam geçemedik canım her yer kapalı restorant Cafe dışarı çıkınca insan ne yapacağını şaşırıyor sahillere gitmek yasak. Ben Karşıyaka dayım canım.Ceylansnn
İzmir kaç derece? Çok özledim İzmir’i yaa... Öyle böyle değil. İzmir’e gelmenin hayaliyle yaşıyorum. Sen neresindesin İzmir’in? İzmir’de hayat normale döndü mü acaba? Alsancak nasıl kim bilir... Merak ediyorum. Ben İzmir’in kışını da seviyorum. Özellikle Eylül-Ekim-Kasım...
Popişteki şişlik tamamen geçmedi kuzum ama bayağı küçüldü. Başıma bela oldu valla ne geliyor garibim hep onun başına geliyorpopiş yerinde mi hala?
42 derece miAyy kuzum 42 derece diye biliyorum ama hissedilen bence daha fazla. Normal hayata tam geçemedik canım her yer kapalı restorant Cafe dışarı çıkınca insan ne yapacağını şaşırıyor sahillere gitmek yasak. Ben Karşıyaka dayım canım.
Oruçlu olmasam bu sıcağa ide spor ekledim mi ooo 1 haftaya incecik olurmuşum ben42 derece miorda nasıl yaşanır biz hal usuyoruz
Hahaha beni tanıyan varsa aranızda söyleyin bak resmim var adım var memleket kardeş sayısı ne ararsanKızlar benimde çevremde kadinlar kulübüne girdiğini bildigim tanıdıklarım var o yuzden adımı yazamıyorum
Cunku araya ben bdv de konu açıyorum malum olarakta açtığımız konularda kimseyle paylasamadigimiz mevzulae
Tanımıyoruz ama kimbilir birgün karşılaşmayacakmış anlamına gelmezHahaha beni tanıyan varsa aranızda söyleyin bak resmim var adım var memleket kardeş sayısı ne ararsandedikodunuzu yaptıysam da yapacak bişey yok
70 puan canım sonrasında da .tüm hafta bol.bol spor isterimmKuzum bi şerbetli tatlı cezası da bana keser misin bu akşam ben de accık yicem
Tamam kuzum bu hafta asılıcam spora inşallah70 puan canım sonrasında da .tüm hafta bol.bol spor isterimm
Tamam kuzum bu hafta asılıcam spora inşallah
Ben kendimi de demirbaşlara katmıştım ben de bi yıldır burdayım güya çokta kilom yoktu
Valla ya sen yine.girersinde ben bir daha girmemek üzere mezun olmayı düşünüyorumBen kendimi de demirbaşlara katmıştım ben de bi yıldır burdayım güya çokta kilom yoktu
Kiz zamanda hızlı geçiyor ya bende geleli 6 ay oldu
Geçiyor valla neyse verimli bir 6 ay en azındanKiz zamanda hızlı geçiyor ya bende geleli 6 ay oldu
Bir araya toplasan 1 aya sığar o verimGeçiyor valla neyse verimli bir 6 ay en azından
Canim dikkat et hem sporu bırakıp hem kaçamak yapmanın sonu pek hayır değil 2 3 haftada anca toparlamana sebep olabilirYavrum ben ceza sporunu bugün yarın yapamam. Yaptığımda yazarım haftaici birgün
Ben hala arkadaşimdayim. 2 aylık bebeğine bakıyoruz beraber. Kolik bir bebek o yüzden çok zorlanıyoruz, yeme düzenim kalmadı ama mümkün olduğunca sağlıklı şeyler yiyorum. Pazartesi günü de doğum gunum. O gün de size sağlıksız beslenme garantisi verebilirim hahahaha
2-3 güne döncem aranıza. Beni idare edin artık menülerimi 2-3 gün görmezden gelin, evime geçince detox yapar hallederim
Yes fit in spor puanı ne kadar geride kalmış bakkk bi spor yapmaya başlayayım bak nasıl geçiyorum no kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?