- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.021
Ne kadar yufka yürekli bir kaptan. Diyeceksin ki sporu yapamıyorsan o kacamagida yapmayacaksın o kadarCanim dikkat et hem sporu bırakıp hem kaçamak yapmanın sonu pek hayır değil 2 3 haftada anca toparlamana sebep olabilirceza sporları sorun değil ben notumu aldım
Yok be öyle deme bence gayet iyiydinBir araya toplasan 1 aya sığar o verim
MealiNe kadar yufka yürekli bir kaptan. Diyeceksin ki sporu yapamıyorsan o kacamagida yapmayacaksın o kadar
Ben de bida gelmiyim yaa şu doğumdan sonra mucizevi şekilde kilo verenler grubunda olmak istiyorumValla ya sen yine.girersinde ben bir daha girmemek üzere mezun olmayı düşünüyorum
C Cagrihilal1 diyince aklıma direk sigara böreğini ekmekle denk görmek geliyoYok be öyle deme bence gayet iyiydin
İlk geldiğin zmaana gore baya kafa yapın değisti
Kara bugdayla gelip ben herşeyi yerim kalori sayıyorum diyen sendin demibu arkadaş bu kafayla yakında gider diyordum
Olabilir tabi bol bol emzirirsen sende süt hormonu faZlaydi demiBen de bida gelmiyim yaa şu doğumdan sonra mucizevi şekilde kilo verenler grubunda olmak istiyorum
He ya ne yiyordu öyle komşuya gittim şunu yedim bunu yedim
Fazlaydıııı ama son gittiğimde değildiOlabilir tabi bol bol emzirirsen sende süt hormonu faZlaydi demi
AA iyi yaa sevindim kuzumFazlaydıııı ama son gittiğimde değildi
Heyyy bu hafta listeye sokcaz seni insallah durmak yok yola devamHelloooooo tam motivem düşüyordu kurtardım kendimişimdi kahvemi içiyorum sonra sporumu yapıcam. Aha buraya da yazıym ki Cherry Mom hesap sorabilsin bana
Yarın da oruca başlıyorum inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimmmşimdiden kutlu olsun sevgi. İyiki doğmuşsun.happy birthday! ❤
Canim dikkat et hem sporu bırakıp hem kaçamak yapmanın sonu pek hayır değil 2 3 haftada anca toparlamana sebep olabilirceza sporları sorun değil ben notumu aldım
En geç salı burdayım o kadardan da bişey olmazNe kadar yufka yürekli bir kaptan. Diyeceksin ki sporu yapamıyorsan o kacamagida yapmayacaksın o kadar
Olmadı öbür hafta kuzum sıkma kendini amaa bu hafta gircekmissin gibide ipleri bırakma-2.200 görmem lazım
Çok isterim valla İzmire yolu düşen haber versin banaTanımıyoruz ama kimbilir birgün karşılaşmayacakmış anlamına gelmez
Kimbilir belki birgün karşılaşırız biryerlerde
Koşuyorum reizzOlmadı öbür hafta kuzum sıkma kendini amaa bu hafta gircekmissin gibide ipleri bırakma
Benim düşebilir canım kardeşim orda yaşıyorÇok isterim valla İzmire yolu düşen haber versin bana
Benim için zordu artik daha zorÇok isterim valla İzmire yolu düşen haber versin bana
Yaa bu ne hızlanmamız lazım olamaz buyes fitttt sesiniz gelmiyor
Eki Görüntüle 2636030
Evet sen de olsan daha iyi olacakYavrum ben ceza sporunu bugün yarın yapamam. Yaptığımda yazarım haftaici birgün
Ben hala arkadaşimdayim. 2 aylık bebeğine bakıyoruz beraber. Kolik bir bebek o yüzden çok zorlanıyoruz, yeme düzenim kalmadı ama mümkün olduğunca sağlıklı şeyler yiyorum. Pazartesi günü de doğum gunum. O gün de size sağlıksız beslenme garantisi verebilirim hahahaha
2-3 güne döncem aranıza. Beni idare edin artık menülerimi 2-3 gün görmezden gelin, evime geçince detox yapar hallederim
Yes fit in spor puanı ne kadar geride kalmış bakkk bi spor yapmaya başlayayım bak nasıl geçiyorum no kiloyu
Oooo bir haftaya iki.kacamak bizi bozarEvet sen de olsan daha iyi olacakpazartesi benim de kocamın doğum günü ben de pasta yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?