Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim dikkat et hem sporu bırakıp hem kaçamak yapmanın sonu pek hayır değil 2 3 haftada anca toparlamana sebep olabilir ceza sporları sorun değil ben notumu aldım
Ne kadar yufka yürekli bir kaptan. Diyeceksin ki sporu yapamıyorsan o kacamagida yapmayacaksın o kadar

Bir araya toplasan 1 aya sığar o verim
Yok be öyle deme bence gayet iyiydin
İlk geldiğin zmaana gore baya kafa yapın değisti
Kara bugdayla gelip ben herşeyi yerim kalori sayıyorum diyen sendin demi bu arkadaş bu kafayla yakında gider diyordum

Yok be öyle deme bence gayet iyiydin
İlk geldiğin zmaana gore baya kafa yapın değisti
Kara bugdayla gelip ben herşeyi yerim kalori sayıyorum diyen sendin demi bu arkadaş bu kafayla yakında gider diyordum
C Cagrihilal1 diyince aklıma direk sigara böreğini ekmekle denk görmek geliyo

Helloooooo tam motivem düşüyordu kurtardım kendimi şimdi kahvemi içiyorum sonra sporumu yapıcam. Aha buraya da yazıym ki Cherry Mom hesap sorabilsin bana

Yarın da oruca başlıyorum inşallah
Heyyy bu hafta listeye sokcaz seni insallah durmak yok yola devam

şimdiden kutlu olsun sevgi. İyiki doğmuşsun. happy birthday!
Çok teşekkür ederim canım benimmm
Canim dikkat et hem sporu bırakıp hem kaçamak yapmanın sonu pek hayır değil 2 3 haftada anca toparlamana sebep olabilir ceza sporları sorun değil ben notumu aldım
Ne kadar yufka yürekli bir kaptan. Diyeceksin ki sporu yapamıyorsan o kacamagida yapmayacaksın o kadar
En geç salı burdayım o kadardan da bişey olmaz cumaya kadar detoks yaparım

Yaa bu ne hızlanmamız lazım olamaz bu
Evet sen de olsan daha iyi olacak pazartesi benim de kocamın doğum günü ben de pasta yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…