Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karşıyaka en sevdiğim. oradaki tuzu-biberine çok giderdik. Her yerini seviyorum İzmir’in ama Karşıyaka-Alsancak bir başka.

Yok be öyle deme bence gayet iyiydin
İlk geldiğin zmaana gore baya kafa yapın değisti
Kara bugdayla gelip ben herşeyi yerim kalori sayıyorum diyen sendin demi bu arkadaş bu kafayla yakında gider diyordum

Hahahha bu kadar açık itirafta çok iyiymiş. İçimden benim için neler diyor kim bilir diye çok geçiriyorum aslında. Çünkü ben de o kadayla geldim, kendimi biliyorum. Evrilme sürecindeyim. Ama şunu da söyleyeyim, yapısal olarak çok sıkıya gelemiyorum. Arada bir kaçamak yapmazsam sıkılıp-bunalıp bırakma riskim çok yüksek. Öyle olacağına arada güzel güzel kaçamaklarımızı yapıp sonra yine bir şey olmamış gibi diyetlerimize devam etsek ne olur kaptanım.

Ben de senln gibiyim.. hep bi faeklılık arıyorum.. hep değişiklik yoksa çok sıkılıyorum.. bir sürü tarif deniyorum tatlı y
Tuzlu diyet şeyleri falan hep bi değişik şeyler yapayım da motive olayım diye bu spora da öyle başladım zaten değişik bir şey dedim ve oradayım bakalım bundan ne zaman sıkılıcam

Helloooooo tam motivem düşüyordu kurtardım kendimi şimdi kahvemi içiyorum sonra sporumu yapıcam. Aha buraya da yazıym ki Cherry Mom hesap sorabilsin bana

Yarın da oruca başlıyorum inşallah

inan tempus, sabahtan beri mücadele halindeydim kendimle. Spor yapayım dedim. İçerideki odada tv youtube a bağlanmadı bi modum düştü bahane oldu geldim salona oturdum. Tam yine spor yapayım diye aklımdan geçirdim eşim patates kızartması istedi gittim onu hallettim. Tam bir daha aklıma geldi aman boşver bir kahve içeyim dedim dedim dedim akşam oldu halim kalmadı. En sonunda yeter be kalk iyi hissedeceksin bunu yapmazsan yapmadığınla kalacaksın hem başlayınca enerjinde artıyor iyi hissediyorsun dedim kendime ve kalktım! 60 dk eliptik yaptım. Youtube u açamadıysam da ne olmuş Yaptım ve rahatladım resmen, oh!

Evet ya kesinlikle tek düze yaşam bana göre değil. Ruhumu anladın bak! Ruhdaşım Ben de hep bir yenilik, taze kan arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…