- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.041
Benim canım cicim balımBenim düşebilir canım kardeşim orda yaşıyor
Yaa bu ne hızlanmamız lazım olamaz bu
Normal hayata dönelim de kuzum Bi iş bulursam araba alıcam gelip alırım seniBenim için zordu artik daha zor
Bilet fiyatları uçmuş resmen ucak kaldırsam anca o kadar öderim
Ben burdayım geleni bekliyorum canımBenim düşebilir canım kardeşim orda yaşıyor
Inşallah yaNormal hayata dönelim de kuzum Bi iş bulursam araba alıcam gelip alırım seni
valla mezun olak artık ya ben kendimden bile sıkıldım 5. Takım.listesi diyince hep biz
[/QUOTE
Allah allah sonrada geri cagiriyon ne edek alip alip yine mi gelek
Ayy kuzum 42 derece diye biliyorum ama hissedilen bence daha fazla. Normal hayata tam geçemedik canım her yer kapalı restorant Cafe dışarı çıkınca insan ne yapacağını şaşırıyor sahillere gitmek yasak. Ben Karşıyaka dayım canım.
İstanbul’da sıcak. Brn de sporyaparken daha çok terliyorum.Oruçlu olmasam bu sıcağa ide spor ekledim mi ooo 1 haftaya incecik olurmuşum benama nerdeeee totoş yapıştı koltuğa yerlerde sürünüyorum Bi bizimkilere şerbetli tatlı yaptım yine attım kendimi yere
Hahaha beni tanıyan varsa aranızda söyleyin bak resmim var adım var memleket kardeş sayısı ne ararsandedikodunuzu yaptıysam da yapacak bişey yok
Sen kaçla başlamıştın paw?Ben kendimi de demirbaşlara katmıştım ben de bi yıldır burdayım güya çokta kilom yoktu
55,5la başlamıştım sonra 49 küsüratla bi tedavi için izne ayrıldım 55,5la geri geldim inşallah bu hafta mezunumSen kaçla başlamıştın paw?
Evet beni de aslında o zaman gecikmeli bi doğum günü mü ayarlasam neyse az yerim belkiOooo bir haftaya iki.kacamak bizi bozar
Tabi sen mezun sayılırsın artık darısı başımıza55,5la başlamıştım sonra 49 küsüratla bi tedavi için izne ayrıldım 55,5la geri geldim inşallah bu hafta mezunum
Hepiciğiniz fit mezunlar olacaksınız inşallahTabi sen mezun sayılırsın artık darısı başımıza
Yok be öyle deme bence gayet iyiydin
İlk geldiğin zmaana gore baya kafa yapın değisti
Kara bugdayla gelip ben herşeyi yerim kalori sayıyorum diyen sendin demibu arkadaş bu kafayla yakında gider diyordum
Ben de senln gibiyim.. hep bi faeklılık arıyorum.. hep değişiklik yoksa çok sıkılıyorum.. bir sürü tarif deniyorum tatlı yHahahha bu kadar açık itirafta çok iyiymiş. İçimden benim için neler diyor kim bilir diye çok geçiriyorum aslında. Çünkü ben de o kadayla geldim, kendimi biliyorum. Evrilme sürecindeyim.Ama şunu da söyleyeyim, yapısal olarak çok sıkıya gelemiyorum. Arada bir kaçamak yapmazsam sıkılıp-bunalıp bırakma riskim çok yüksek. Öyle olacağına arada güzel güzel kaçamaklarımızı yapıp sonra yine bir şey olmamış gibi diyetlerimize devam etsek ne olur kaptanım.
Helloooooo tam motivem düşüyordu kurtardım kendimişimdi kahvemi içiyorum sonra sporumu yapıcam. Aha buraya da yazıym ki Cherry Mom hesap sorabilsin bana
Yarın da oruca başlıyorum inşallah
Çok isterim valla İzmire yolu düşen haber versin bana
Ben de senln gibiyim.. hep bi faeklılık arıyorum.. hep değişiklik yoksa çok sıkılıyorum.. bir sürü tarif deniyorum tatlı y
Tuzlu diyet şeyleri falan hep bi değişik şeyler yapayım da motive olayım diyebu spora da öyle başladım zaten değişik bir şey dedim ve oradayım bakalım bundan ne zaman sıkılıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?