Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bişey dememmm cezayı basarim
Fazla fazla spor yapıp onu yakacak enerji ve zamanınız varsa ne ala :)))
Saka bir yana hakli olabilirsin tabi herkesin diyet anlayisi farklı ben elimi ayağımı tamamen kesmezsem olmuyor devam edemiyorum konsantrasyon gidiyor .. ama kimi arada kacamakli ilerliyor.. benim burası için savunduğum ve aklıma mantigima ve gönlüme yatan ihtiyaç duyanin haftada bir kaçamak hakki kendisine tanımasi ornegin liste açısından en uygun gün cuma. Hafta sonundan sonra yenirse zaten bu sefer cumaya kadar onu eritmekle geçiyor bütün hafta

Cokk yoruldum yaa bitti şükür sporlarim bu hafta sonucunu iple çekiyorum
C Cagrihilal1 spor koçum sen ne yaptın yoksun piyasada☺
Sıcak beni çok yordu ya bu hafta sporu zor yapıyorum. Ama yapıyorum çok yoruyor spor beni ama sonucunu alınca da vazgeçemiyorum şimdi menümü yazıp başlayacağım

Sıcak beni çok yordu ya bu hafta sporu zor yapıyorum. Ama yapıyorum çok yoruyor spor beni ama sonucunu alınca da vazgeçemiyorum şimdi menümü yazıp başlayacağım
Süper canim
Aksam serinlemiyor mu oralar ? Burası serin şuan ama serin olmasada beni zorluyor neyse ilk gune gore video daha çabuk bitti gibi geldi dmekki biraZ alışmışım ama fena hamlik ağrısı yaptı

Süper canim
Aksam serinlemiyor mu oralar ? Burası serin şuan ama serin olmasada beni zorluyor neyse ilk gune gore video daha çabuk bitti gibi geldi dmekki biraZ alışmışım ama fena hamlik ağrısı yaptı
O kadar spor yapmamıza rağmen bende ilk başladığım da baya hamlık oldu. Sabaha göre serin ama gündüz çok mayistiriyor insanı akşama bir enerji bitiyor. Bi de ramazanın sonuna doğru yoruyor insanı yoruyor biraz. Ama yapacak bişey yok önümüz yaz sıcakta spor yapmaya alışacağız mecbur

Doğru diyorsun zor olacak ama belki etkinlikler değişir ben mesela şu yasaklari bı kaldirsalar gitcem yazlığa günde iki.kere denize giderim deli yuzerim yüzünce acayip hafifliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…