- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.061
Benim canım cicim balımkayınvalidem
EvettBenim de kayınvalidem, biliyorsun.
Hahahha bu kadar açık itirafta çok iyiymiş. İçimden benim için neler diyor kim bilir diye çok geçiriyorum aslında. Çünkü ben de o kadayla geldim, kendimi biliyorum. Evrilme sürecindeyim.Ama şunu da söyleyeyim, yapısal olarak çok sıkıya gelemiyorum. Arada bir kaçamak yapmazsam sıkılıp-bunalıp bırakma riskim çok yüksek. Öyle olacağına arada güzel güzel kaçamaklarımızı yapıp sonra yine bir şey olmamış gibi diyetlerimize devam etsek ne olur kaptanım.
Eminim birgün buradaki hatunların hepsinin yolu İzmire düşecekBenim eşimin ailesi orada ben hemen hemen her yaz mutlaka uğruyorum İzmir’e. Nüfus kapıdımda İzmir yazıyor. E dolayısıyla İzmirliyim ben de artık.
Yakında açık adres vericem kız sizeHahahaha çok tatlısın Ceylan. Senin her şey ortada.
Karşıyakadan ayrılınca sanki evimden ayrılıyor gibiyim kız al sancak bile yabancı geliyor çoğu zamanKarşıyaka en sevdiğim. oradaki tuzu-biberine çok giderdik.Her yerini seviyorum İzmir’in ama Karşıyaka-Alsancak bir başka.
Aahhh ahh bakalım kuzum Allah nasip ederse hayalini kurduğumuz herşeyi nasip eder sen hayal kurmayı ihmal etmeInşallah ya
Allah gönlüne gore versin ben arabanın hayalini kuracak durumda bile degilim
Sıcak beni çok yordu ya bu hafta sporu zor yapıyorum. Ama yapıyorum çok yoruyor spor beniCokk yoruldum yaa bitti şükür sporlarim bu hafta sonucunu iple çekiyorum
C Cagrihilal1 spor koçum sen ne yaptın yoksun piyasada☺
Süper canimSıcak beni çok yordu ya bu hafta sporu zor yapıyorum. Ama yapıyorum çok yoruyor spor beniama sonucunu alınca da vazgeçemiyorum şimdi menümü yazıp başlayacağım
O kadar spor yapmamıza rağmen bende ilk başladığım da baya hamlık oldu. Sabaha göre serin ama gündüz çok mayistiriyor insanı akşama bir enerji bitiyor. Bi de ramazanın sonuna doğru yoruyor insanı yoruyor biraz. Ama yapacak bişey yok önümüz yaz sıcakta spor yapmaya alışacağız mecburSüper canim
Aksam serinlemiyor mu oralar ? Burası serin şuan ama serin olmasada beni zorluyorneyse ilk gune gore video daha çabuk bitti gibi geldi dmekki biraZ alışmışım ama fena hamlik ağrısı yaptı
Doğru diyorsun zor olacak ama belki etkinlikler değişir ben mesela şu yasaklari bı kaldirsalar gitcem yazlığa günde iki.kere denize giderim deli yuzerimO kadar spor yapmamıza rağmen bende ilk başladığım da baya hamlık oldu. Sabaha göre serin ama gündüz çok mayistiriyor insanı akşama bir enerji bitiyor. Bi de ramazanın sonuna doğru yoruyor insanı yoruyor biraz. Ama yapacak bişey yok önümüz yaz sıcakta spor yapmaya alışacağız mecbur
Ekibe beni kotu lanse ediyorsun artık oynayıp durursun demedigim seylri dedim gibi yaparsınhic bir fikrim yok fotoshop yapmışım
Gizli bir yetenek var bende herşeyi yapabilirimEkibe beni kotu lanse ediyorsun artık oynayıp durursun demedigim seylri dedim gibi yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?