Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar Cherry Mom Mehfam moral bozukluguns yonelik motivasyonlariniz icin cok yesekkur ederim.
Pes etmeden devam edecegim..yine rafine sekersize baslamaya niyet ettim ve farkettim ki peynir bende deri alti yaglanmasina sebep oldu. Zaten rafine seker cikolata falan hic tuket iyorum amammalum buson 1 aydir evde yapillmis da olsa bi gozleme beypazari kurusu ramazan pidesi haline dustum..bu is bana yaramadi..toparlaniyorum..

Bencede canim şekersiz saglikli beslenmeden sonra normalde 1 etki edecek şey sende 2 3 derece etki etti önce 3 hafta artı kilo şimdide az eksiler oldu eski düzenine dönersen bencede toparlanirsin yediklerimizde de işte birşey yokta görüyorsun bunlar bile 3 4 haftamizi aldı

Ekibin yarısi menu paylasmamis arkadaslar menu yazmak 1 dakikanızı almaz lütfen bunları aliskanlik haline getirelim

duzenli olarak bildirim yapmayanlar ve ekibe gelmeyenler izne ayrılabilir cidden gönülsüz kimsenin burda zoraki olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…