- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.101
Geçer insallah o daİyiyim canım sol tarafımda baya ağrı var sadecenasıl nasılsın canım
Gölgelerde gezin bari çok sıcakGeçer insallah o da
Ben nasıl olayım bu sıcakta disaridayiz 6.40.da uyanmasiyla sokağı.istiyor 11 e kadar zor tuttum çıktık yorgunum yanıyorum
Öyle canım olabilgince kaçıyorum işteGölgelerde gezin bari çok sıcakÇocuklarda durmuyo yerinde ha
Hayirli gunler olsuuun
Sizlere de selamlarr hayırlı günler canlarSelamlar herkese
Eline sağlık16 mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
pawlover
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
ollala
kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
Kurupina
B bluuee
Umutumut82
Tmm hadi yetiştin yineEline sağlıkyorgunluktan unutmuşum gidip paylaşayımm
Bencede canim şekersiz saglikli beslenmeden sonra normalde 1 etki edecek şey sende 2 3 derece etki etti önce 3 hafta artı kilo şimdide az eksiler oldu eski düzenine dönersen bencede toparlanirsin yediklerimizde de işte birşey yokta görüyorsun bunlar bile 3 4 haftamizi aldıKizlarCherry Mom Mehfam moral bozukluguns yonelik motivasyonlariniz icin cok yesekkur ederim.
Pes etmeden devam edecegim..yine rafine sekersize baslamaya niyet ettim ve farkettim ki peynir bende deri alti yaglanmasina sebep oldu. Zaten rafine seker cikolata falan hic tuket iyorum amammalum buson 1 aydir evde yapillmis da olsa bi gozleme beypazari kurusu ramazan pidesi haline dustum..bu is bana yaramadi..toparlaniyorum..
16 mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
pawlover
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
ollala
kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
Kurupina
B bluuee
Umutumut82
Napıyosunuz yesfit hanımları oturur ağlarım ha
Ağlamak dakikası 5 puanNapıyosunuz yesfit hanımları oturur ağlarım ha
Ağlamaya baslaNapıyosunuz yesfit hanımları oturur ağlarım ha
Ağlamak dakikası 5 puanhemen başlayın
Ağlamaya basla
Ağlamak dakikası 5 puanhemen başlayın
Vay vicdansızlae dünden hazırlarmış ağlamama zaten ağlayacak moddayım ağlarım cidden heAğlamaya basla
Kız dur aglamaya yer arama sende burda ben varkenVay vicdansızlae dünden hazırlarmış ağlamama zaten ağlayacak moddayım ağlarım cidden he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?