Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız dur aglamaya yer arama sende burda ben varken
Ay valla çok bunaldım sohbet etmeyi özledim sanki tek başıma yaşıyorum gibiyim darlandım şu karantina çabucak bitse de arkadaşlarımla görüşsem keşke yoksa kescem bu adamı. Sen neye ağlıyon

Ay valla çok bunaldım sohbet etmeyi özledim sanki tek başıma yaşıyorum gibiyim darlandım şu karantina çabucak bitse de arkadaşlarımla görüşsem keşke yoksa kescem bu adamı. Sen neye ağlıyon
Bende bunaldım habire çocuğun taleplerini yerine getirmeye çalışan robot gibiyim e bir yandan temizlik ev yemek gece spor vs uykusuzum ve yorgunum hergun 5 saat uyuyorum yetmiyor enerjim yok. Soylee saatlerce yatasim var ama nerede oturamiyorum bile yorgunum diye ağlıyorum

Ayni yakinmayi arkadaslara yapiyidum az oncehadi ağlayalım

Farkediliyor senind sıkıldığın

Şu yasak kalksın da annenler biraz rahatlatır belki seni

Bu durum bende de var ama çocuk o yaşlardayken gerçekten öyle oluyor. 4-5 te artık biraz daha laf anlar hale gelir. Ama biraz daha yani yine çıtayı yükseltme sen. Ne kadar umut edersen o kadar tersi oluyor çünkü bazen. Yine de çok nadiren de olsa seni anladığını hissetmek bile iyi geliyor insana.

Yazmadım ama beğeniyorum akşam yazmazsam unutuyorum. Birde regl olup oructan çıkınca iki gündür ne yiyecegimi şaşırıyorum, alışmıştım ramazan düzenine bugün spor olarak ne yapıyoruz, spor yapmam gerekli

Bugün zıplama yarışı var canım bol bol zıpla :))

Şuan çok fazla tutturuyor Esra ya valla gözümü kapıyorum rüyamda bile bende habire bir şey istediğini görüyorum gözünü açmasıyla isteklerin baslamasi o gözünü 6.30 da açması beni çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…