Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Farkediliyor senind sıkıldığın
Çok bunaldım canım çok eskiden dışarı çocukla iyi geliyordu şimdi bu sıcakta o da zulüm geliyor e biz kapalıyız iyice yaniyor insan

Mezuniyete kac kilo kaldi
5 kg gibi bu hızla bitmez o
Şu yasak kalksın da annenler biraz rahatlatır belki seni
Aynen kacacagimm vallaa
Bunları yzarken koltukta uuyuya.kalmisimm uyudum azcik hemen kendime.geldim uyku nimet yaaaa
Bugün bir yazı okudumda 8 saatten az uyuyup 10 2 arası uykuda olmazsanız kilo.veremezsiniz diyor ben gece birde yatıp 6 .30 da kalkıyorum

kaşınıyom bugün de bakalım akşama ne olcaksa artık duruma göre hareket edicem
Yorma kendini
Kızlara anlatcam musadenle
Kızlar size dün Tempus ile olan trajikomik olayi anlatayım ne diyor neye gülüyor bunlar demeyin
Gece w.aptan bana yazmis Esra ben spordan sonra fenalastim bayildim banyo iyi gelir dedim banyoya girdim ordada bayıldım ben tabi el ayak girdi yazı yazamadım kirk saaat yat uyu dinlen vs.diyorum bana dmez mi amaaaaa çok iyi spor yaptim onu yaZ ya kizimm birak şimdi puanı yat diyorum dur ekran görüntüsü atayım diyor
Kafayı yedik şimdi bu no kilo 1. Olmayı.haketmedi mi

Evet uykusuzlukta metabolizmayı çok etkiliyo da o da uykusuz çocukla zor oluyo

Tempus kız sağlığını elden bırakma dur napıyosun

Cok erken cik yada cok gec daha serin olur.
Bisey anlatayim carsamba cuma cocuklara cikis izni vardi ya.carsamba sansa hava bozuktu malesef.cumada yaniyor olsun dedik d vitamini
Aliriz.eve bi geldik benim oglan pancar gibi kizarmis,bende yandim saniyorum.2 saat sonra bende bisey kalmadi heryerim ortulu yuzumde maske ellerimde poset ayakta ayakkabi nerden gelsin vitamin

Evet d Vitamininden bir haber o yuzdn damla kullaniyorum unutmazsam.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Çok yaşadım ben de o dönemleri. Allah kolaylık versin hepimize. Arada bir nefes alacak bir araya ihtiyacı oluyor insanın. Şimdi karantinadan dolayı daha zor geliyordur sana. Belki annen arada bir de olsa 1 saat bile ilgilenebiliyor olsa iyi gelirdi. Bu durumda mecburen dipdibe olma psikolojisi daha da çok yoruyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…