Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya ben burada kilo verdiğimde 10.00 da yatmaya dikkat ediyordum. O müthiş dirençlerimi öyle kırmıştım gerçekten.

Paw i senin fasulyeler dusurdu bu puanlari
Bide sevginin bebek bakiciligi

Hahahhhahah leyli çok alemsin Ama haklısın bence de Ekipçe düşüş psikolojisi oluştu birden. Kendinize gelin kızlar. ya böyle diyorum da bugün biz de kapının önüne inelim dedik, artık evde dura dura oksijensizliğe alışmışım herhalde ki açık hava çarptı beni. Eve geldim bugün online sınavım varfı, zar zor notlara bakıp sınava girdim-çıktım, yemeğimi yedim. Şimdi mayışık mayışık oturuyorum. Öfff hiç spor yapasım yok. Daha tek zıpım bile yok.

Neden kendini bu kadar yıprattın cnm ya. Allah korusun ya bişey olsaydı
Ya aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışım

Sonra yatağa uzandım biraz toparlandım. Ter içindeyim diye bir duş alıym hem iyi gelir dedim. Kızımı da tembihledim banyoda kal nolur nolmaz diye. 2 dk sonra banyoda da bayıldım. Yine annee anne çığlık attı. Ben yine noldu nooldu diye şaşkınlıkla ayıldım

Baktım iyi değilim annemi çağırdım. Saolsun bende kaldı ilgilendi bizle. Ama şuan kemiklerim ağrıyo sanki dayak yemiş gibiyim

Allahtan kafamı musluğa fln çarpmadım ona şükrediyorum.

Allah korumus, sık bayilirmisin

Sen yine de aşırı yüklenme kendine. Bünyen kaldıramamış, direncin düşmüş iyice demekki. Bide havalar çok ısındı rehavet var artık akşamları bile.
Tabi Allah korusun bi yerlere çarpsan ne olacaktı
Rabbim Bi daha göstermesin inşallah. Geçmiş olsun cnm

Kesinlikle öyle sıcağın etkisi olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim canım

Aaaa Allah korusun yaa çocukta korkmuştur. Bünyeni çok zorlamışsın ama belli ki... Ben de vücudumu çok zorlamayı kaldıramıyorum. Seni iyi anlıyorum. Fazla zorlanınca o mide bulantısı bende de oluyor ama vücudunun müsade ettiği kadarını yapmayı öğren kendini zorlama o kadar Allah korusun ya bir şey olsaydı....

Aynen canım artık daha dikkatli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…