- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.161
Çok bunaldım canım çok eskiden dışarı çocukla iyi geliyordu şimdi bu sıcakta o da zulüm geliyor e biz kapalıyız iyice yaniyor insan
5 kg gibibu hızla bitmez o
Aynen kacacagimm vallaa
Bunları yzarken koltukta uuyuya.kalmisimmuyudum azcik hemen kendime.geldim uyku nimet yaaaa
Bugün bir yazı okudumda 8 saatten az uyuyup 10 2 arası uykuda olmazsanız kilo.veremezsiniz diyor ben gece birde yatıp 6 .30 da kalkıyorum
Paw i senin fasulyeler dusurdu bu puanlari
Bide sevginin bebek bakiciligi
Bide benmi cardio yapsam,onlar oyle topladi bu puanlari
Neden kendini bu kadar yıprattın cnm ya. Allah korusun ya bişey olsaydıValla sol yanım hep ağrıyo ayak bileğimden kafama kadarfena düşmüşüm ama kötü oldum baya. Aşırı gaz sonucu böyle oldum oruç ya tutamadım bugün spor da yapamam mümkün değil
Ya aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışımNeden kendini bu kadar yıprattın cnm ya. Allah korusun ya bişey olsaydı
Allah korumus, sık bayilirmisinYa aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışım
Sonra yatağa uzandım biraz toparlandım. Ter içindeyim diye bir duş alıym hem iyi gelir dedim. Kızımı da tembihledim banyoda kal nolur nolmaz diye. 2 dk sonra banyoda da bayıldım. Yine annee anne çığlık attı. Ben yine noldu nooldu diye şaşkınlıkla ayıldım
Baktım iyi değilim annemi çağırdım. Saolsun bende kaldı ilgilendi bizle. Ama şuan kemiklerim ağrıyo sanki dayak yemiş gibiyim
Allahtan kafamı musluğa fln çarpmadım ona şükrediyorum.
Sen yine de aşırı yüklenme kendine. Bünyen kaldıramamış, direncin düşmüş iyice demekki. Bide havalar çok ısındı rehavet var artık akşamları bile.Ya aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışım
Sonra yatağa uzandım biraz toparlandım. Ter içindeyim diye bir duş alıym hem iyi gelir dedim. Kızımı da tembihledim banyoda kal nolur nolmaz diye. 2 dk sonra banyoda da bayıldım. Yine annee anne çığlık attı. Ben yine noldu nooldu diye şaşkınlıkla ayıldım
Baktım iyi değilim annemi çağırdım. Saolsun bende kaldı ilgilendi bizle. Ama şuan kemiklerim ağrıyo sanki dayak yemiş gibiyim
Hayır canım hayatımda dünden önce 1 kere bayılmıştım. Dün 3 ledim sayıyıAllah korumus, sık bayilirmisin
Kesinlikle öyle sıcağın etkisi olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim canımSen yine de aşırı yüklenme kendine. Bünyen kaldıramamış, direncin düşmüş iyice demekki. Bide havalar çok ısındı rehavet var artık akşamları bile.
Tabi Allah korusun bi yerlere çarpsan ne olacaktı ☹
Rabbim Bi daha göstermesin inşallah. Geçmiş olsun cnm
Yapacağız zıplama kardio kesin diğerleri akışa göre artık
Aynen ya sahurdaki halim perişan benimde elimi agzima götüremiyorumHedef kiloma.bir gelsem akşam erken yatcam en azından haftanin 2 3 günü spor yatar.gec yatarım şimdi 7 günü geç yatıyorum
No kilo 1. Olacak
Ya aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışım
Aynen canım artık daha dikkatli olcamAaaa Allah korusun yaa çocukta korkmuştur. Bünyeni çok zorlamışsın ama belli ki... Ben de vücudumu çok zorlamayı kaldıramıyorum. Seni iyi anlıyorum. Fazla zorlanınca o mide bulantısı bende de oluyor ama vücudunun müsade ettiği kadarını yapmayı öğren kendini zorlama o kadar Allah korusun ya bir şey olsaydı....
Hepimiz aynı durumdayız malesefAy valla çok bunaldım sohbet etmeyi özledim sanki tek başıma yaşıyorum gibiyim darlandım şu karantina çabucak bitse de arkadaşlarımla görüşsem keşke yoksa kescem bu adamı. Sen neye ağlıyon
Sen kırmızı olalı sporu falan saldın.Bende yapamadım 3 4 gündür malum☹
Yokkk değilllSen kırmızı olalı sporu falan saldın.
Burjuvasi böyle birşeySen kırmızı olalı sporu falan saldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?