- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.181
TamamYapacağız zıplama kardio kesin diğerleri akışa göre artık
Amannn AllahımmmmBurjuvasi böyle birşey
Tabi annemler istanbulda ama 3 hafta 1 ayda bir onlar bize biz onlara gel git olurdu devamlı bende bir nefes alırdim her gitmede arkadaşlarımla bulusurdum akrabalar falan iyi gelirdi şimdi 3 aydır eşimden başka biriyle oturup sohbet etmişligim yokSeni o kadar iyi anlıyorum ki... Çok yaşadım ben de o dönemleri. Allah kolaylık versin hepimize. Arada bir nefes alacak bir araya ihtiyacı oluyor insanın. Şimdi karantinadan dolayı daha zor geliyordur sana. Belki annen arada bir de olsa 1 saat bile ilgilenebiliyor olsa iyi gelirdi. Bu durumda mecburen dipdibe olma psikolojisi daha da çok yoruyor insanı.
Ah nerde 10 bazen kendimi o kadar sıkıyorum acele ediyorum geç yatmayayim diye sonra bir bakıyorum gece 12 en faZla 12 ye cekebiliyorumEvet ya ben burada kilo verdiğimde 10.00 da yatmaya dikkat ediyordum. O müthiş dirençlerimi öyle kırmıştım gerçekten.
Geçmiş olsun neyin var.Yokkk değilllağrı çekiyorum 3 gündür ya☹
Sağol cnm. Aman şu regl ağrısıGeçmiş olsun neyin var.
Zorlamayın bu kadar kendiniziii.yazık o naif bedeninizeOlacagizzzzYes fitte helvamizi yapar artık
Ben bu hafta kendiimi hirpalayacagmi söylemiştim kız ipin ucunda listeden çıkmak var kendi kellemi kendim kescemZorlamayın bu kadar kendiniziii.yazık o naif bedeninize
Hakkaten öyle.milli meselemiz
Benim regli ağrım olmaz belki de oluyordur ama regli ile migren geldiği için onun acısı onu bastırıyor olabilirHakkaten öyle.
Hayranım şu hiç ağrı sızı olmadan geçirenlere.
Benim hayatım duruyor resmen.
Neyse Bi toparlayım da kendimi hemen spora sarılmam lazım.
Cardio falan artık coşayım sizlerden esinleneyim
Aman bide kendinle ladese girdin sen demiiBen bu hafta kendiimi hirpalayacagmi söylemiştim kız ipin ucunda listeden çıkmak var kendi kellemi kendim kescem
Ağrı tutmadan 1 gün önce veya ağrı kesildikten sonra bide o tutuyor benimde ya. Bu ay bide ağrı öncesi onu çektim bigünBenim regli ağrım olmaz belki de oluyordur ama regli ile migren geldiği için onun acısı onu bastırıyor olabilir
Heeee şimdiden pişman oldum ama yazdik.bir kereAman bide kendinle ladese girdin sen demii
Mümkün değil biz yetişiriz bi kereNo kilo 1. Olacak
Ay canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu sıcaklarda kendini zorlama bol su iç dikkat et kendineYa aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışım
Sonra yatağa uzandım biraz toparlandım. Ter içindeyim diye bir duş alıym hem iyi gelir dedim. Kızımı da tembihledim banyoda kal nolur nolmaz diye. 2 dk sonra banyoda da bayıldım. Yine annee anne çığlık attı. Ben yine noldu nooldu diye şaşkınlıkla ayıldım
Baktım iyi değilim annemi çağırdım. Saolsun bende kaldı ilgilendi bizle. Ama şuan kemiklerim ağrıyo sanki dayak yemiş gibiyim
Allahtan kafamı musluğa fln çarpmadım ona şükrediyorum.
İnşallah muvaffak olursun cnmmmHeeee şimdiden pişman oldum ama yazdik.bir kerecuma gazına uydum bir kere
Bende yerimden kalkamıyorum. Off offAma bugün uyudum iki kere oğlani dışarı çıkardım pek ziplaymadim şimdide esim ses oluyor der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?