- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.201
10 da cardioya başlıyorumBende yerimden kalkamıyorum. Off off
OlacagizzzzYes fitte helvamizi yapar artık
Canımı koydum ortaya benMümkün değil biz yetişiriz bi kere
Ay canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu sıcaklarda kendini zorlama bol su iç dikkat et kendine
Kurtulursun bence bu hafta
Kız bu nasıl mesaj yok bayıldım yok ayrıldım şaka gibi yazmışsın... Neyin var ya ş ciddi bir durumdur bu .. böyle şıp diye bayılmak kolay mı ya.. Allah korusun kıızın da korkmuştur ya..Ya aslında iyiydim canım, plank yaparken midem bulandı bi wc ye girdim ishal gibiydim. Ayağa kalktım yüzümü fln yıkarken gözüm kararmaya başladı. Ordan sonrası yok. Kızımın sesine ayıldım. Ne oldu ne oldu diyorum meğer bayılmışım
Sonra yatağa uzandım biraz toparlandım. Ter içindeyim diye bir duş alıym hem iyi gelir dedim. Kızımı da tembihledim banyoda kal nolur nolmaz diye. 2 dk sonra banyoda da bayıldım. Yine annee anne çığlık attı. Ben yine noldu nooldu diye şaşkınlıkla ayıldım
Baktım iyi değilim annemi çağırdım. Saolsun bende kaldı ilgilendi bizle. Ama şuan kemiklerim ağrıyo sanki dayak yemiş gibiyim
Allahtan kafamı musluğa fln çarpmadım ona şükrediyorum.
Hosgeldiinnnn ozledikkkİyi akşamlar kizlaaar ben döndüm evimee.
Yarından itibaren aranizdayim yineçok sayfa birikmiş okuyamadım
Yok ya bugün ayakta duramıyorum gözlerim kararıyo yapamadım bişey
Yine mi nazarYok ya bugün ayakta duramıyorum gözlerim kararıyo yapamadım bişey
Evet
Tansiyon gibime geliyo ya dinlendim de bugün ama hala dönüyo ayağa kalktıkçaYine mi nazaryorgunluk mu ?
Hadi bakalim bu haftada ekipce bayılıyoruzTansiyon gibime geliyo ya dinlendim de bugün ama hala dönüyo ayağa kalktıkça
Koltuktan kalkamıyorm zıplamak şurda dursun
Allah korusun yaHadi bakalim bu haftada ekipce bayılıyoruz
Dikkat et tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?