Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bu nasıl mesaj yok bayıldım yok ayrıldım şaka gibi yazmışsın... Neyin var ya ş ciddi bir durumdur bu .. böyle şıp diye bayılmak kolay mı ya.. Allah korusun kıızın da korkmuştur ya..
Şıp diye bayılmadım ki 30 dk koştum 1000 zıp yaptım, egzersizleri yaparken oldu ne olduysa. Hava da çok sıcak onun da etkisi var herhalde. Korktu tabi korkmazmı. Oğlum anneme sakın gitme bizde kal dedi durdu :)

Bide şu var Cherry Mom ben dünkü kadar terlediğimi hatırlamıyorum mesela.Göz kapaklarımdan bile ter akıyodu. Kesin su kaybı yaşadım çok fazla.

Şıp diye bayılmadım ki 30 dk koştum 1000 zıp yaptım, egzersizleri yaparken oldu ne olduysa. Hava da çok sıcak onun da etkisi var herhalde. Korktu tabi korkmazmı. Oğlum anneme sakın gitme bizde kal dedi durdu :)
E kuuzm bünye kaldırmamıl o ca hareketi.. kendini iyi hissetmediğin anda bırakmam lazımdı.. çocuklar küçük sanırım ?

Wasayi bende deneyeceğim ya merak ediyorum ekmekten daha iyidir herhalde kalori bakımından
100 zip nedir ya kuzum arttır onu sen arttır tebrik ederim yine tabi takılıyorum daha iyisini yap diye

Nerminin menude çubuk kraker görünce ben

Siz ne yaptınız karantinada kıtlık olur diye millet unu ekmeği stok yaptı sizde çubuk stogumu yaptınız bitmiyorduuuuu

Sevgili diyetisyenimiz burda bir kilo meyve vardır sanırım 2 elma 1 portakal 1 armut 1 avuç çağla

E kuuzm bünye kaldırmamıl o ca hareketi.. kendini iyi hissetmediğin anda bırakmam lazımdı.. çocuklar küçük sanırım ?
Oğlum 4 buçuk kızım 8 buçuk yaşında. Zaten birdenbire oldu herşey. Bende böyle bişey olsun istemezdim elbette.

Kızlar ben malum sebeplerden spor yapmamıştım kaç gündür. Menü de paylaşmadım pek sağlıklı beslenemedim diye.
Yarın artık sporlara da diyetlere de dönüyorum.
Doğum günüm, pasta yerim tabi ama abartmam. İnceciikk yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…