- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.241
Şimdiden nice yıllara tatlımmKızlar ben malum sebeplerden spor yapmamıştım kaç gündür. Menü de paylaşmadım pek sağlıklı beslenemedim diye.
Yarın artık sporlara da diyetlere de dönüyorum.
Doğum günüm, pasta yerim tabiama abartmam. İnceciikk yerim
Teşekkür ederim canimmŞimdiden nice yıllara tatlımm ❤❤
Evet azcik gaza getirmek lazım grubuBak yaaa.en son 2500 yapayım.diye düşünmüştüm.Tebrikler kızlar ama katılım çok az (((
Evet azcik gaza getirmek lazım grubuo işi ben ustlencem merak etme döncem sahalara
Mutlu yaşlar canimTeşekkür ederim canimm
Daha erken yatmalisinİyi geceler herkese kızlar
Menü çok az canımyediklerinden kısma hareket ve sporu artttir lütfen
Mutlu yaşların olsun canimKızlar ben malum sebeplerden spor yapmamıştım kaç gündür. Menü de paylaşmadım pek sağlıklı beslenemedim diye.
Kızlar ben malum sebeplerden spor yapmamıştım kaç gündür. Menü de paylaşmadım pek sağlıklı beslenemedim diye.
Ben de 2500 e tamamlayayım dedim ama sonra bıraktımBak yaaa.en son 2500 yapayım.diye düşünmüştüm.Tebrikler kızlar ama katılım çok az (((
Yaa bu ne hızlanmamız lazım olamaz bu
Evet sen de olsan daha iyi olacakpazartesi benim de kocamın doğum günü ben de pasta yapabilirim
Mutlu yaşlar canim
Çok teşekkür ederim canım kizlaarMutlu yaşların olsun canim
Yaa
Evet canım ama olmuyorDaha erken yatmalisin
Günaydın canıGünaydın kızlar
Wasayi ben aldım pek ekmek sevmiyorum cünķü ama beklediğimden daha tatsız çıktıWasayi bende deneyeceğim ya merak ediyorum ekmekten daha iyidir herhalde kalori bakımından
100 zip nedir ya kuzum arttır onu sen arttırtebrik ederim yine tabi takılıyorum daha iyisini yap diye
Evet ya babannem icin aldiydik ben de tirtikladim isteNerminin menude çubuk kraker görünce ben
Siz ne yaptınız karantinada kıtlık olur diye millet unu ekmeği stok yaptı sizde çubuk stogumu yaptınız bitmiyorduuuuu
Sağol canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?