- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.261
Ya uyku ve kilo etkisi ile ilgili bi program izledim.ben de dun....Bugün bir yazı okudumda 8 saatten az uyuyup 10 2 arası uykuda olmazsanız kilo.veremezsiniz diyor ben gece birde yatıp 6 .30 da kalkıyorum
Ayy çok geçmiş olsun canım yaa. Çok kötü olmuş. Büyük badire atlatmışsınValla sol yanım hep ağrıyo ayak bileğimden kafama kadarfena düşmüşüm ama kötü oldum baya. Aşırı gaz sonucu böyle oldum oruç ya tutamadım bugün spor da yapamam mümkün değil
Günaydın kızlar
Günaydın kizlaaarr
Günaydın kızlarGünaydın canım
Kuzum benim oruçtan dolayı elim ayağım kalkmıyor. Tansiyonumu da etkiliyor oruç. Hasta gibiyim halsizim
Bencede çok ilişkili ben daha önce hiç bu kadar zor kilo vermemiştim yani evet yaşda bir faktör ama 2 3 senede okadar fark olmaz gibiYa uyku ve kilo etkisi ile ilgili bi program izledim.ben de dun
.ayni konuya degindi kaptancim yaaa..
Ben de de hic uyku yok..
Geceleri babannem.icin ayaktayim. Bir de homeland diye bir dizye sardirdim..Sabah 5 gibi uyuyorum ama gece uykusu ile bir degil cidden ben de fsrkettim.onuuzman soylediginde..
Sağol canım benimm27den gün almaya başladım
Allah korusun yaben 3 güne toplarım kendimi 76 kilo yerden yere vurdum kendimi
Bencede çok ilişkili ben daha önce hiç bu kadar zor kilo vermemiştim yani evet yaşda bir faktör ama 2 3 senede okadar fark olmaz gibi
Ramazan zaten dengeleri bozuyor bence diziyi başka bir saatte izlemeye çalış derim bari ordan uykunu çalma canim
86liyim canım bendesen kqçlıydınCherry Mom ? Ben de yaş faktörünün baya etkili olduğunu düşünüyorum. 83’lüyüm. Yaş 37 ama kızım ısrarla 36 diyor. Öyle olsun bari
Arkadaşlar cuma günü17 mayıs Menü Paylaşım Listesi
1.Cherry Mom
2.pawlover
3.Maariftakvimi
4.Ceylansnn
5.birsevgi
6. U Umudumvar07
7. K KuruPapatya
8. C Cagrihilal1
9.hanmeli
10.nrmyn
11.kardelelen321
12.Tempus
13.Calypso95
14.balpamuk
15. B bluuee
16.Umutumut82
Canım Allah yardımcın olsun yasi kaç ki her çocukta belli bi surecte bu tarz seyler oluyor ne yazik ki hele hele simdi arkadaşlarında arkadaşlarında değilse bile tv de gördükleri falan cok etkiliyor gerçekten bu zamanda anne baba olmak zor iş yinede sakinliğini koru benimde 17 yaşında bi erkek kardeşim var bazen gerçekten sinirden oturup ağlayacak gibi oluyorumArkadaşlar bir itirafta bulunayım, dün akşamdan sonra o kadar saçmaladım ki anlatamam. Yediklerimi buraya yazmak istemiyorum ki ben de ne yediğimi ne yemediğimi bilmiyorum. O kadar stresli ve duygusal gel-gitli bir andaydım ki nasıl oldu bilmiyorum ama ne varsa yedim sınırsız bir şekilde.Kızım o kadar çok ağladı ki dün akşam anlatamam. Ya neden ağlıyorsun diyoruz, saçma sapan şeyler söylüyor biz onu zavallının teki yerine koyuyormuşuz ya gülüyorum ama yazarken sinirim bozuluyor, sinir bozukluğundan gülüyorum. Uyku düzeni bozuldu, online derslere asla katılmıyor zaten zorlamıyorum da katılsın diye ama izlediği saçma sapan çizgi filmler de beni geriyor artık. Sınırsızca izlemek istiyor, ipad istiyor. Tv kapandığı anda ağlama-kıyamet başlıyor. Gerçekten bıktım artık. Kızsam bağırsam bir türlü bağırmasam bir türlü. Kızmadan tatlı tatlı konuşuyorum avaz avaz ağlayarak bana bağırarak konuşuyor. Sonra da kendi sabrıma sinir oluyorum. Nasıl dayanıyorum ve neden sabrediyorum ya diyorum. İşte sinirim o noktada patlıyor ve deliriyorum! Dün artık kendimi zaptetmek için ne varsa yiyerek sinirimi bastırdım resmen. Yoksa artık elimden bir kaza çıkacak yani tokadı yiyecek gerçekten ağlama neymiş öğrenecek valla az kaldı. Ama modum düştü diyetimi bozduğum için. Bugün bende de acayip bir baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü var. Sıcaklar etkiliyor sanırım. Hem modum düştü hem tansiyonum düşük... ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?