Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen kendimden bahsedeyimdönem başında(Eylül) 50-51 arasiydim ancak kİs ile 5 sonra karantina ile de 6 kilo aldım.bir süredir kendi kendime vermeye çalışıyorum ama hep kaçamak yapıyorum akşam çayın yanında.bana kilo aldıranin bu olduğunu bildiğim halde günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum (evde oğlumla elim sende ya da yerden yüksek oynayarak) .bir de ip atlamanın faydasıni çok görmüştüm,bugünden itibaren kendime 1000 de ip atlama hedefi koyuyorum.iftara yakın inşallah
İlk sayfayı okudum ancak ramazanda nasıl yapıyoruz paylaşımlar vs ne zaman?

Bazen yada siklikla bende tirlatiyorum cok zorluyorlar dediğin giib.birde akıl almaz şeylerle ağlayıp tutturuyorlar
O anlarda mutfaktan uzak.durmayi öğren esracim yoksa kısır döngü olur uğraşır uğraşır kilo verir geri alırsın ki bu metabolizma için çok kötü
Allah herkese bol bol sabır versin

Merhaba hoşgeldin :)
Program hazır sahanesinnn
Çay yani riskli olduğu için ben çayı bıraktım başka çözüm bulamadım eşim yerken olmadı:)
Kuralları kabul ettiginide ayrıca yazar misin ?
Menulerimizi sayfanın üst kısmında etiketli olan 5. Takım menü ve sporlari sayfasından ayrıca yazıyoruz. Ramaazan sebebiyle menüyü istersen iftardan sonra istersende ertesi gün öğlene kadar paylasabilirsin.
Normalde calisiyormuydun o yüzden mi hızla kilo aldın acaba

Çayı bırakamadım ramazan da oluncaama bugün yeşilçay deneyeyim yerine
Evet çalışıyorum, evde de pasta börek işine dadaninca Lop lop et, bingil bingil yağ oldu

Çok tanıdık canım yaşadıkların. Benim büyük kızımda da bazen böyle çıkışlar oluyo. Bebekliğinden beri zor bi çocuktu. Ama çok şükür oturup konuştuğumuzda mantığına uyduğu sürece kabullenebiliyo. Daha anlayışlı. Ama gel görki Bebekliiinden beri melek gibi olan ufdklık bi canavara dönüştü. Arkamı döndüğüm an muzurluk peşinde. Biraz gözden kaçırsam yandım. Kendine zarar verecek diye hepdiken üstündeyim.

Bu sabah odaları havalansın dedim camı açtım. Oyun kurdular oynuyorlar. Ben de bu fırsat kanepeye uzandım. Büyük kızım bi bağırdı anne Ceren... dedi ben cama çıktı diye aklım çıktı nasıl fırladım yattığım yerden o korluyla. Çok yoruldum ben de inan.

Çayı bırakamadım ramazan da oluncaama bugün yeşilçay deneyeyim yerine
Evet çalışıyorum, evde de pasta börek işine dadaninca Lop lop et, bingil bingil yağ oldu
Kısa zamanda almışsın hemen gider onlar yerleşmeden göndermek en mantıklısı hedef 50 mi ? Ve guncel kilon nedir acaba

Bende hep o moddayim devamlı panikle koşuyorum habire düşüyor cunku o 3 5 saniye ne kadar yıpratıci oluyor bize .

Aramıza hoşgeldin canım

Bende hep o moddayim devamlı panikle koşuyorum habire düşüyor cunku o 3 5 saniye ne kadar yıpratıci oluyor bize .
Aynen öyle canım ya. Yemek yaparken ufacık boyuna bakmıyor çıkacak bi yükseklik buluyor yanıma geliyor. İlla o da bir kere karıştıracak. Sabah yumurta pişiriyorum. Yumurtaları kırıyorum illa o çırpacak. Tek başıma ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Herşeyin içindeler. Beni ele geçirdiler, bakalım birlikte masaya oturabilirsek mütareke imzalarız

Ay emrede oyleee başta hoşuma gidiyordu şimdi işin içine bütün yemekler karışınca sinir olmaya başladım.

5.5 yaşında. Zaten bu laflar normal değil. Kesin izlediği çizgi filmlerden etkilenip dram yaratıyor kendine. Beni zavallının teki yerine koyuyorsunuz ne demek yahu! Mümkün mü böyle bir muameleye maruz kalması. Arada kalk oyuncaklarını topla deyince kendisini külkedisi gibi hissediyor herhalde hanımefendi Valla sinirim acayip bozuk, kendime gelemiyorum. Bu kadar sabırlı bir annem olsaydı ben onu üzmemek için her şeyi yapardım herhalde. Benim annem sabırlı değildi böyle alttan alıp tatlı tatlı konuşmazdı benimle valla. Ben sabrettikçe tepeme çıkıp dram yaratan bir tipe döndü çocuk. Evlenmeden önce bir arkadaşım “çocuk eğitiminde dayağın yeri var bence” demişti. Nasıl sinirlenip kızmıştım, nasıl böyle bir zihniyete sahip olabilirsin, hayvan bile bu şekilde terbiye edilmezdiye kızıp söylenmiştim. O da benim yeğenim var görüyorum, şeye dokunma deyince inadına dokunuyor mesela eline şıp diyevurunca bir daha yapmıyor demişti Ben tabii ki çocuğumu asla öyle bir anlayışla büyütmedim ama bazen böyle ben alttan alıp o üste çıkıp üstüne bir de bana avaz avaz bağırıp ağlayınca bir tane şaplatayım da gerçekten ağlasın yeter artık diye zıvanadan çıkıyorum. Ne oluyor... olan bana oluyor. Ya kendimi zaptetmek için kendimi ağzıma bir şeyler tıkarken buluyorum ya da avaz avaz bağırıp çığlıkatıyorum. Bir şekilde böyle deşarj oluyorum işte amasonra da toparlanıp kendime gelemiyorum uzun süre.

Gunaydinnn
Dogum gunun kutlu olsuuunn
birsevgi tatlıımmmm doğum günün kutlu olsun

Canım doğum günün kutlu olsun
Mutlu yıllar Sevgi’cim, herşeyin gönlünce olduğu bir yaş olsun. ❤
Hepinize çok teşekkür ederim
Hoşgeldin aramıza:))

çok haklısın kendimi başka bir şeye yönlendirmenin yolunu bulmalıyım ama ne.... o an o duygusal iniş çıkış o kadar alt üst ediyor ki kendime zarar verdiğimi bile bile yiyorum işte, kahretsin.

Aramıza hoş geldin S Suskunhanim bol eksilerin olsun.

Yaaa okurken bile kalbim çıktı. İşte ben bu sebeplerden resmen panik atak oldum gibi hissediyorum. Durduk yere kalp çarpıntısı boşuna olmuyor herhalde. Benim kızım da böyle muzurluk yapsın, esrarengiz-gizli işler yapsın bizi kızdırsın falan çok seviyor. Ve senin söylediğin gibi küçüklüğünden beri de çok yapardı. Bir gün 2 dk mutfağa gidip yemeğini koyana kadar, özellikle kilit taktırdığımız balkonun kilidini açmış minderin altına saklanmış. Biz balkonda her ihtimale karşı sandalye falan bulundurmuyorduk minder koymuştuk tedbir amaçlı. Bütün evi arıyorum avaz avaz bağırarak yokk. inan bana balkondan aşağı kafamı uzatıp baktım bile. (Anlatırken bile kalbim çarpıyor) yani balkona bakmama rağmen öyle iyi kamufle etmişti kendini minderin altında. İçeri girdim avaz avaz ismini söylüyorum kalbim ağzımda atıyor. Bir çıktı balkondan gülerek. Anneciiiiimmmm burdayııııımmm diye o muzur suratıyla! Var yaaa... Yere çökmüşüm o anda. Nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım ama.... Ay hala gözlerim doluyor. Aklımdan neler geçti o arada ne korkular yaşadım tabii hiç bilmiyor. O kendi dünyasında eğleniyor, muzurluk yapıyor ama resmen 10 yaş yaşlandım o arada. Ve her gün bunun gibi korkular.... Üstüne bir de şiddet görüyorum küçücük çocuktan Sinirim bozuluyor iyice yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…