- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.281
Bazen yada sikliklaArkadaşlar bir itirafta bulunayım, dün akşamdan sonra o kadar saçmaladım ki anlatamam. Yediklerimi buraya yazmak istemiyorum ki ben de ne yediğimi ne yemediğimi bilmiyorum. O kadar stresli ve duygusal gel-gitli bir andaydım ki nasıl oldu bilmiyorum ama ne varsa yedim sınırsız bir şekilde.Kızım o kadar çok ağladı ki dün akşam anlatamam. Ya neden ağlıyorsun diyoruz, saçma sapan şeyler söylüyor biz onu zavallının teki yerine koyuyormuşuz ya gülüyorum ama yazarken sinirim bozuluyor, sinir bozukluğundan gülüyorum. Uyku düzeni bozuldu, online derslere asla katılmıyor zaten zorlamıyorum da katılsın diye ama izlediği saçma sapan çizgi filmler de beni geriyor artık. Sınırsızca izlemek istiyor, ipad istiyor. Tv kapandığı anda ağlama-kıyamet başlıyor. Gerçekten bıktım artık. Kızsam bağırsam bir türlü bağırmasam bir türlü. Kızmadan tatlı tatlı konuşuyorum avaz avaz ağlayarak bana bağırarak konuşuyor. Sonra da kendi sabrıma sinir oluyorum. Nasıl dayanıyorum ve neden sabrediyorum ya diyorum. İşte sinirim o noktada patlıyor ve deliriyorum! Dün artık kendimi zaptetmek için ne varsa yiyerek sinirimi bastırdım resmen. Yoksa artık elimden bir kaza çıkacak yani tokadı yiyecek gerçekten ağlama neymiş öğrenecek valla az kaldı. Ama modum düştü diyetimi bozduğum için. Bugün bende de acayip bir baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü var. Sıcaklar etkiliyor sanırım. Hem modum düştü hem tansiyonum düşük... ne olacak bilmiyorum.
Merhaba hoşgeldin :)Hemen kendimden bahsedeyimdönem başında(Eylül) 50-51 arasiydim ancak kİs ile 5 sonra karantina ile de 6 kilo aldım.bir süredir kendi kendime vermeye çalışıyorum ama hep kaçamak yapıyorum akşam çayın yanında.bana kilo aldıranin bu olduğunu bildiğim halde günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum (evde oğlumla elim sende ya da yerden yüksek oynayarak) .bir de ip atlamanın faydasıni çok görmüştüm,bugünden itibaren kendime 1000 de ip atlama hedefi koyuyorum.iftara yakın inşallah
İlk sayfayı okudum ancak ramazanda nasıl yapıyoruz paylaşımlar vs ne zaman?
Çayı bırakamadım ramazan da oluncaMerhaba hoşgeldin :)
Program hazır sahanesinnn
Çay yani riskli olduğu için ben çayı bıraktımbaşka çözüm bulamadım eşim yerken olmadı:)
Kuralları kabul ettiginide ayrıca yazar misin ?
Menulerimizi sayfanın üst kısmında etiketli olan 5. Takım menü ve sporlari sayfasından ayrıca yazıyoruz. Ramaazan sebebiyle menüyü istersen iftardan sonra istersende ertesi gün öğlene kadar paylasabilirsin.
Normalde calisiyormuydun o yüzden mi hızla kilo aldın acaba
Çok tanıdık canım yaşadıkların. Benim büyük kızımda da bazen böyle çıkışlar oluyo. Bebekliğinden beri zor bi çocuktu. Ama çok şükür oturup konuştuğumuzda mantığına uyduğu sürece kabullenebiliyo. Daha anlayışlı. Ama gel görki Bebekliiinden beri melek gibi olan ufdklık bi canavara dönüştü. Arkamı döndüğüm an muzurluk peşinde. Biraz gözden kaçırsam yandım. Kendine zarar verecek diye hepdiken üstündeyim.Arkadaşlar bir itirafta bulunayım, dün akşamdan sonra o kadar saçmaladım ki anlatamam. Yediklerimi buraya yazmak istemiyorum ki ben de ne yediğimi ne yemediğimi bilmiyorum. O kadar stresli ve duygusal gel-gitli bir andaydım ki nasıl oldu bilmiyorum ama ne varsa yedim sınırsız bir şekilde.Kızım o kadar çok ağladı ki dün akşam anlatamam. Ya neden ağlıyorsun diyoruz, saçma sapan şeyler söylüyor biz onu zavallının teki yerine koyuyormuşuz ya gülüyorum ama yazarken sinirim bozuluyor, sinir bozukluğundan gülüyorum. Uyku düzeni bozuldu, online derslere asla katılmıyor zaten zorlamıyorum da katılsın diye ama izlediği saçma sapan çizgi filmler de beni geriyor artık. Sınırsızca izlemek istiyor, ipad istiyor. Tv kapandığı anda ağlama-kıyamet başlıyor. Gerçekten bıktım artık. Kızsam bağırsam bir türlü bağırmasam bir türlü. Kızmadan tatlı tatlı konuşuyorum avaz avaz ağlayarak bana bağırarak konuşuyor. Sonra da kendi sabrıma sinir oluyorum. Nasıl dayanıyorum ve neden sabrediyorum ya diyorum. İşte sinirim o noktada patlıyor ve deliriyorum! Dün artık kendimi zaptetmek için ne varsa yiyerek sinirimi bastırdım resmen. Yoksa artık elimden bir kaza çıkacak yani tokadı yiyecek gerçekten ağlama neymiş öğrenecek valla az kaldı. Ama modum düştü diyetimi bozduğum için. Bugün bende de acayip bir baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü var. Sıcaklar etkiliyor sanırım. Hem modum düştü hem tansiyonum düşük... ne olacak bilmiyorum.
Kısa zamanda almışsın hemen gider onlar yerleşmeden göndermek en mantıklısıÇayı bırakamadım ramazan da oluncaama bugün yeşilçay deneyeyim yerine
Evet çalışıyorum, evde de pasta börek işine dadaninca Lop lop et, bingil bingil yağ oldu
Bende hep o moddayim devamlı panikle koşuyorum habire düşüyor cunku o 3 5 saniye ne kadar yıpratıci oluyor bize .Çok tanıdık canım yaşadıkların. Benim büyük kızımda da bazen böyle çıkışlar oluyo. Bebekliğinden beri zor bi çocuktu. Ama çok şükür oturup konuştuğumuzda mantığına uyduğu sürece kabullenebiliyo. Daha anlayışlı. Ama gel görki Bebekliiinden beri melek gibi olan ufdklık bi canavara dönüştü. Arkamı döndüğüm an muzurluk peşinde. Biraz gözden kaçırsam yandım. Kendine zarar verecek diye hepdiken üstündeyim.
Bu sabah odaları havalansın dedim camı açtım. Oyun kurdular oynuyorlar. Ben de bu fırsat kanepeye uzandım. Büyük kızım bi bağırdı anne Ceren... dedi ben cama çıktı diye aklım çıktı nasıl fırladım yattığım yerden o korluyla. Çok yoruldum ben de inan.
Aramıza hoşgeldin canımHemen kendimden bahsedeyimdönem başında(Eylül) 50-51 arasiydim ancak kİs ile 5 sonra karantina ile de 6 kilo aldım.bir süredir kendi kendime vermeye çalışıyorum ama hep kaçamak yapıyorum akşam çayın yanında.bana kilo aldıranin bu olduğunu bildiğim halde günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum (evde oğlumla elim sende ya da yerden yüksek oynayarak) .bir de ip atlamanın faydasıni çok görmüştüm,bugünden itibaren kendime 1000 de ip atlama hedefi koyuyorum.iftara yakın inşallah
Aynen öyle canım ya. Yemek yaparken ufacık boyuna bakmıyor çıkacak bi yükseklik buluyor yanıma geliyor. İlla o da bir kere karıştıracak. Sabah yumurta pişiriyorum. Yumurtaları kırıyorum illa o çırpacak. Tek başıma ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Herşeyin içindeler. Beni ele geçirdiler, bakalım birlikte masaya oturabilirsek mütareke imzalarızBende hep o moddayim devamlı panikle koşuyorum habire düşüyor cunku o 3 5 saniye ne kadar yıpratıci oluyor bize .
Ay emrede oyleee başta hoşuma gidiyordu şimdi işin içine bütün yemekler karışınca sinir olmaya başladım.Aynen öyle canım ya. Yemek yaparken ufacık boyuna bakmıyor çıkacak bi yükseklik buluyor yanıma geliyor. İlla o da bir kere karıştıracak. Sabah yumurta pişiriyorum. Yumurtaları kırıyorum illa o çırpacak. Tek başıma ne yemek yapabiliyorum ne temizlik. Herşeyin içindeler. Beni ele geçirdiler, bakalım birlikte masaya oturabilirsek mütareke imzalarız
İlk zamanlar benim de hoşuma gidiyordu ama onda görünce ablasıda yapmak istiyo sonra bir kavga kepçe ler havada uçuşuyorAy emrede oyleee başta hoşuma gidiyordu şimdi işin içine bütün yemekler karışınca sinir olmaya başladım.
:)) Ne zmann sakın yaşama döneceğiz yaİlk zamanlar benim de hoşuma gidiyordu ama onda görünce ablasıda yapmak istiyo sonra bir kavga kepçe ler havada uçuşuyor
Canım Allah yardımcın olsun yasi kaç ki her çocukta belli bi surecte bu tarz seyler oluyor ne yazik ki hele hele simdi arkadaşlarında arkadaşlarında değilse bile tv de gördükleri falan cok etkiliyor gerçekten bu zamanda anne baba olmak zor iş yinede sakinliğini koru benimde 17 yaşında bi erkek kardeşim var bazen gerçekten sinirden oturup ağlayacak gibi oluyorum
Gunaydinnn
Dogum gunun kutlu olsuuunn
Canım doğum günün kutlu olsun
❤
Hepinize çok teşekkür ederimMutlu yıllar Sevgi’cim, herşeyin gönlünce olduğu bir yaş olsun. ❤
Hoşgeldin aramıza:))Hemen kendimden bahsedeyimdönem başında(Eylül) 50-51 arasiydim ancak kİs ile 5 sonra karantina ile de 6 kilo aldım.bir süredir kendi kendime vermeye çalışıyorum ama hep kaçamak yapıyorum akşam çayın yanında.bana kilo aldıranin bu olduğunu bildiğim halde günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum (evde oğlumla elim sende ya da yerden yüksek oynayarak) .bir de ip atlamanın faydasıni çok görmüştüm,bugünden itibaren kendime 1000 de ip atlama hedefi koyuyorum.iftara yakın inşallah
Bazen yada sikliklabende tirlatiyorum cok zorluyorlar dediğin giib.birde akıl almaz şeylerle ağlayıp tutturuyorlar
O anlarda mutfaktan uzak.durmayi öğren esracim yoksa kısır döngü olur uğraşır uğraşır kilo verir geri alırsın ki bu metabolizma için çok kötü
Allah herkese bol bol sabır versin
Hemen kendimden bahsedeyimdönem başında(Eylül) 50-51 arasiydim ancak kİs ile 5 sonra karantina ile de 6 kilo aldım.bir süredir kendi kendime vermeye çalışıyorum ama hep kaçamak yapıyorum akşam çayın yanında.bana kilo aldıranin bu olduğunu bildiğim halde günlük 10000 adım atmaya çalışıyorum (evde oğlumla elim sende ya da yerden yüksek oynayarak) .bir de ip atlamanın faydasıni çok görmüştüm,bugünden itibaren kendime 1000 de ip atlama hedefi koyuyorum.iftara yakın inşallah
O günü iple çekiyorum.:)) Ne zmann sakın yaşama döneceğiz ya
Çok tanıdık canım yaşadıkların. Benim büyük kızımda da bazen böyle çıkışlar oluyo. Bebekliğinden beri zor bi çocuktu. Ama çok şükür oturup konuştuğumuzda mantığına uyduğu sürece kabullenebiliyo. Daha anlayışlı. Ama gel görki Bebekliiinden beri melek gibi olan ufdklık bi canavara dönüştü. Arkamı döndüğüm an muzurluk peşinde. Biraz gözden kaçırsam yandım. Kendine zarar verecek diye hepdiken üstündeyim.
Bu sabah odaları havalansın dedim camı açtım. Oyun kurdular oynuyorlar. Ben de bu fırsat kanepeye uzandım. Büyük kızım bi bağırdı anne Ceren... dedi ben cama çıktı diye aklım çıktı nasıl fırladım yattığım yerden o korluyla. Çok yoruldum ben de inan.
Bende hep o moddayim devamlı panikle koşuyorum habire düşüyor cunku o 3 5 saniye ne kadar yıpratıci oluyor bize .
HoşgeldinKizlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?