Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah ah çok iyi anlıyorum seni. Bir gün biximki de camın altına bişeyler koymuş camdan aşağı bakmak için baya bi tırmanmış, son anda ablası yetişmiş tutmuş arkasından anne diye feryat ediyo, o korku sahiden 10 yaş yaşlandırıyo. Geçen yaz oldu bu olay. Küçük 2 büyük 5 yaşındaydı yani. Büyük kızımı o hafta kahraman ilan ettik hediye filan aldık sevindirdik. O gün bugündür hep küçüğü kollamaya çalışır elinden geldiiince.

Sahiden zor birde ergenlik dönemleri falan hic düşünülecek gibi olmuyor
Bende şiddete karşıyım ama sanırım ben anne olsam cokta sabırlı tahammüllü olamazdım diye dusunuyorum

Sen yine iyi alttan aliyorsun

Pazartesi tartisindan haber vermemiş kimse ben eksiyim. Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım
Ben sabah tartıldım ama fazla gösterdi ama cumadan beri hic kaçamak yapmadım cok dikkat ettim daha once çalıştığım bir diyetisyen oruçlu iken sahurdan 12 saat kadar sonra tartılın diyordu

Saat 5 buçuk 6 yi bekliyorum tartılmak için inşallah yine yüksek çıkmaz

Cunku 109.4 gösterdi cuma günüde öyle oldu sabah 100 gr vermişim gorundu ogleden sonra 1.80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…