- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.301
Ah ah çok iyi anlıyorum seni. Bir gün biximki de camın altına bişeyler koymuş camdan aşağı bakmak için baya bi tırmanmış, son anda ablası yetişmiş tutmuş arkasından anne diye feryat ediyo, o korku sahiden 10 yaş yaşlandırıyo. Geçen yaz oldu bu olay. Küçük 2 büyük 5 yaşındaydı yani. Büyük kızımı o hafta kahraman ilan ettik hediye filan aldık sevindirdik. O gün bugündür hep küçüğü kollamaya çalışır elinden geldiiince.Yaaa okurken bile kalbim çıktı. İşte ben bu sebeplerden resmen panik atak oldum gibi hissediyorum. Durduk yere kalp çarpıntısı boşuna olmuyor herhalde. Benim kızım da böyle muzurluk yapsın, esrarengiz-gizli işler yapsın bizi kızdırsın falan çok seviyor. Ve senin söylediğin gibi küçüklüğünden beri de çok yapardı. Bir gün 2 dk mutfağa gidip yemeğini koyana kadar, özellikle kilit taktırdığımız balkonun kilidini açmış minderin altına saklanmış. Biz balkonda her ihtimale karşı sandalye falan bulundurmuyorduk minder koymuştuk tedbir amaçlı. Bütün evi arıyorum avaz avaz bağırarak yokk. inan bana balkondan aşağı kafamı uzatıp baktım bile. (Anlatırken bile kalbim çarpıyor)yani balkona bakmama rağmen öyle iyi kamufle etmişti kendini minderin altında. İçeri girdim avaz avaz ismini söylüyorum kalbim ağzımda atıyor. Bir çıktı balkondan gülerek. Anneciiiiimmmm burdayııııımmm diye o muzur suratıyla! Var yaaa... Yere çökmüşüm o anda. Nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım ama.... Ay hala gözlerim doluyor. Aklımdan neler geçti o arada ne korkular yaşadım tabii hiç bilmiyor. O kendi dünyasında eğleniyor, muzurluk yapıyor ama resmen 10 yaş yaşlandım o arada. Ve her gün bunun gibi korkular.... Üstüne bir de şiddet görüyorum küçücük çocuktan Sinirim bozuluyor iyice yaa
5.5 yaşında. Zaten bu laflar normal değil. Kesin izlediği çizgi filmlerden etkilenip dram yaratıyor kendine. Beni zavallının teki yerine koyuyorsunuz ne demek yahu!Mümkün mü böyle bir muameleye maruz kalması. Arada kalk oyuncaklarını topla deyince kendisini külkedisi gibi hissediyor herhalde hanımefendi Valla sinirim acayip bozuk, kendime gelemiyorum. Bu kadar sabırlı bir annem olsaydı ben onu üzmemek için her şeyi yapardım herhalde. Benim annem sabırlı değildi böyle alttan alıp tatlı tatlı konuşmazdı benimle valla. Ben sabrettikçe tepeme çıkıp dram yaratan bir tipe döndü çocuk. Evlenmeden önce bir arkadaşım “çocuk eğitiminde dayağın yeri var bence” demişti. Nasıl sinirlenip kızmıştım, nasıl böyle bir zihniyete sahip olabilirsin, hayvan bile bu şekilde terbiye edilmezdiye kızıp söylenmiştim. O da benim yeğenim var görüyorum, şeye dokunma deyince inadına dokunuyor mesela eline şıp diyevurunca bir daha yapmıyor demişti Ben tabii ki çocuğumu asla öyle bir anlayışla büyütmedim ama bazen böyle ben alttan alıp o üste çıkıp üstüne bir de bana avaz avaz bağırıp ağlayınca bir tane şaplatayım da gerçekten ağlasın yeter artık diye zıvanadan çıkıyorum. Ne oluyor... olan bana oluyor. Ya kendimi zaptetmek için kendimi ağzıma bir şeyler tıkarken buluyorum ya da avaz avaz bağırıp çığlıkatıyorum. Bir şekilde böyle deşarj oluyorum işte amasonra da toparlanıp kendime gelemiyorum uzun süre.
Iyi ki doğdun fit yaslarin olsun inşallahGünaydın kizlaaarr
100-200 gramlardan sonra böyle hedefler görmek
Amaniinn
HoşbuldumS Suskunhanim takımımıza hoşgeldin
Oooo
Hoşbuldum
Ben sabah tartıldım ama fazla gösterdi ama cumadan beri hic kaçamak yapmadım cok dikkat ettim daha once çalıştığım bir diyetisyen oruçlu iken sahurdan 12 saat kadar sonra tartılın diyorduPazartesi tartisindan haber vermemiş kimseben eksiyim. Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım
Takıma hoşgeldiniz umarim tez zamanda ideal kilonuza kavuştursunuzHoşbuldum
Kim ister kuzumOğlum 4 buçuk kızım 8 buçuk yaşında. Zaten birdenbire oldu herşey. Bende böyle bişey olsun istemezdim elbette.
Pazartesi tartisindan haber vermemiş kimseben eksiyim. Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?