Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım spor aksar ama yediklerine dikkat et ben başka bir yere gittiğimde tabağına konulanı bitirmek zorunda hissederim emek vermişler ayıp olmasın diye ve kesinlikler alirim

var ya tam drama egitimlik cocuk gibi geldi banabilmis sey.bazen o aglama krizlerine bi saplak cozum olabiliyo tabi
çok haklısın kendimi başka bir şeye yönlendirmenin yolunu bulmalıyım ama ne.... o an o duygusal iniş çıkış o kadar alt üst ediyor ki kendime zarar verdiğimi bile bile yiyorum işte, kahretsin.
becerebilyorsan,tabiiiki sporrrr
Acaba korku ,endise,heyecan gibi kavramlarimi iyice tatmasi lazim,hani senin hissettiklerini anlamasi icin,aklima evcil bi hayvan geldi ama ilgisini cekiyosa tabi

Pazartesi tartisindan haber vermemiş kimse ben eksiyim. Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım
Hilalllll hilllaaaal kız bizim ekibe ne oluyorsa birşey unutursak.hep.birlikte unutuyoruz ama o unuttuğumuz şeyleri bir tek kişi unutmuyor
Tebrik ederim canım ben tartilmadim yarın bir bakayım

Canım spor aksar ama yediklerine dikkat et ben başka bir yere gittiğimde tabağına konulanı bitirmek zorunda hissederim emek vermişler ayıp olmasın diye ve kesinlikler alirim
Ben baştan söylerim bana Özel birşey olmasın yemem diye huyumu bildikleri için kimse zorlamaz çevreyi böyle alıştırmak lazım galiba :)

Dikkat edersin canım sen sporda olduğu kadar tatlı vs onları kaçırma yeter

Iyi ki doğdun fit yaslarin olsun inşallah
Amaniinn @bisevgi doğum günün kutlu olsun, her günün sevgiyle dolsun
Kızlar iki gündür çok yazamıyorum internetim yok wifi çekince giriyorum..
Pazartesi tartısın da eksi gördüm azcık
@bisevgi canım hayırlı yaşların olsun
Teşekkür ederim kizlaarr
Oruçlu olan kızlar tartılip bir bildirim yapar mısınız bakalım durumlar nedir. Bu hafta hiç iyi görmüyorum ekibi
Yavrum son 3-4 gün beni çok zorladı biliyorsun. Artı olduğumdan eminim o yüzden tartilmadim. Cumaya kadar detoks vs halledicem ama bayram için Hatay a gidebiliriz eşimle.
Eğer öyle bir durum olursa 5 gün kadar da orada dikkat edemem. Asla edemem hem de.
Eğer hatay a gidersek 1 hafta artı gelebilirim ya da bunu göze almayıp izne ayrilabilirim haberin olsun şimdiden gitmezsek zaten sıkıntı yok

Canim izin hakkın yokki listeye girince 2 ay kimse cikamiyor ille.cikilmasi gerek durumlarda yarışmadan tamamen ayrılıyor
Sen neden öyle şartladin kendini Hatay'da kim var aileniz mi ? Ondan mı bozarım diyorsun
Diyet sadece karantinada yapılan bir şey degil ki şaşırdım simdi sana uzuldumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…