- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.321
Tatlım haşgeldinHoşbuldum
Canım spor aksar ama yediklerine dikkat et ben başka bir yere gittiğimde tabağına konulanı bitirmek zorunda hissederim emek vermişler ayıp olmasın diye ve kesinlikler alirimKızlar yarın bayram için erkenden ailelerimizin yanına gidiyoruz. Eşim sokağa çıkma yasağı gelebilir gelmeden gidelim dedi spor beni biraz zorlayacak ama yapabildiğim kadar yapacağım yürüyüş zıplama falan
var ya tam drama egitimlik cocuk gibi geldi bana5.5 yaşında. Zaten bu laflar normal değil. Kesin izlediği çizgi filmlerden etkilenip dram yaratıyor kendine. Beni zavallının teki yerine koyuyorsunuz ne demek yahu!Mümkün mü böyle bir muameleye maruz kalması. Arada kalk oyuncaklarını topla deyince kendisini külkedisi gibi hissediyor herhalde hanımefendi Valla sinirim acayip bozuk, kendime gelemiyorum. Bu kadar sabırlı bir annem olsaydı ben onu üzmemek için her şeyi yapardım herhalde. Benim annem sabırlı değildi böyle alttan alıp tatlı tatlı konuşmazdı benimle valla. Ben sabrettikçe tepeme çıkıp dram yaratan bir tipe döndü çocuk. Evlenmeden önce bir arkadaşım “çocuk eğitiminde dayağın yeri var bence” demişti. Nasıl sinirlenip kızmıştım, nasıl böyle bir zihniyete sahip olabilirsin, hayvan bile bu şekilde terbiye edilmezdiye kızıp söylenmiştim. O da benim yeğenim var görüyorum, şeye dokunma deyince inadına dokunuyor mesela eline şıp diyevurunca bir daha yapmıyor demişti Ben tabii ki çocuğumu asla öyle bir anlayışla büyütmedim ama bazen böyle ben alttan alıp o üste çıkıp üstüne bir de bana avaz avaz bağırıp ağlayınca bir tane şaplatayım da gerçekten ağlasın yeter artık diye zıvanadan çıkıyorum. Ne oluyor... olan bana oluyor. Ya kendimi zaptetmek için kendimi ağzıma bir şeyler tıkarken buluyorum ya da avaz avaz bağırıp çığlıkatıyorum. Bir şekilde böyle deşarj oluyorum işte amasonra da toparlanıp kendime gelemiyorum uzun süre.
becerebilyorsan,tabiiiki sporrrrçok haklısın kendimi başka bir şeye yönlendirmenin yolunu bulmalıyım ama ne.... o an o duygusal iniş çıkış o kadar alt üst ediyor ki kendime zarar verdiğimi bile bile yiyorum işte, kahretsin.
Acaba korku ,endise,heyecan gibi kavramlarimi iyice tatmasi lazim,hani senin hissettiklerini anlamasi icin,aklima evcil bi hayvan geldi ama ilgisini cekiyosa tabiYaaa okurken bile kalbim çıktı. İşte ben bu sebeplerden resmen panik atak oldum gibi hissediyorum. Durduk yere kalp çarpıntısı boşuna olmuyor herhalde. Benim kızım da böyle muzurluk yapsın, esrarengiz-gizli işler yapsın bizi kızdırsın falan çok seviyor. Ve senin söylediğin gibi küçüklüğünden beri de çok yapardı. Bir gün 2 dk mutfağa gidip yemeğini koyana kadar, özellikle kilit taktırdığımız balkonun kilidini açmış minderin altına saklanmış. Biz balkonda her ihtimale karşı sandalye falan bulundurmuyorduk minder koymuştuk tedbir amaçlı. Bütün evi arıyorum avaz avaz bağırarak yokk. inan bana balkondan aşağı kafamı uzatıp baktım bile. (Anlatırken bile kalbim çarpıyor)yani balkona bakmama rağmen öyle iyi kamufle etmişti kendini minderin altında. İçeri girdim avaz avaz ismini söylüyorum kalbim ağzımda atıyor. Bir çıktı balkondan gülerek. Anneciiiiimmmm burdayııııımmm diye o muzur suratıyla! Var yaaa... Yere çökmüşüm o anda. Nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım ama.... Ay hala gözlerim doluyor. Aklımdan neler geçti o arada ne korkular yaşadım tabii hiç bilmiyor. O kendi dünyasında eğleniyor, muzurluk yapıyor ama resmen 10 yaş yaşlandım o arada. Ve her gün bunun gibi korkular.... Üstüne bir de şiddet görüyorum küçücük çocuktan Sinirim bozuluyor iyice yaa
Hilalllll hilllaaaal kız bizim ekibe ne oluyorsa birşey unutursak.hep.birlikte unutuyoruzPazartesi tartisindan haber vermemiş kimseben eksiyim. Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım
Ben baştan söylerim bana Özel birşey olmasın yemem diyeCanım spor aksar ama yediklerine dikkat et ben başka bir yere gittiğimde tabağına konulanı bitirmek zorunda hissederim emek vermişler ayıp olmasın diye ve kesinlikler alirim
Dikkat edersin canım sen sporda olduğu kadar tatlı vs onları kaçırma yeterKızlar yarın bayram için erkenden ailelerimizin yanına gidiyoruz. Eşim sokağa çıkma yasağı gelebilir gelmeden gidelim dedi spor beni biraz zorlayacak ama yapabildiğim kadar yapacağım yürüyüş zıplama falan
Tebrikler canim cumaya daha da ollur o yeter ki bırakmaKızlar iki gündür çok yazamıyorum internetim yok wifi çekince giriyorum..
Pazartesi tartısın da eksi gördüm azcık
@bisevgi canım hayırlı yaşların olsun
VayyyyKızlarrrrrr tartıldım 106.5 hatta inanamadım
5 lik su getirip tarttı. 5.9 cıktı cok heyecanliyim insallah boyle devam eder
Iyi ki doğdun fit yaslarin olsun inşallah
Amaniinn@bisevgi doğum günün kutlu olsun, her günün sevgiyle dolsun
Teşekkür ederim kizlaarrKızlar iki gündür çok yazamıyorum internetim yok wifi çekince giriyorum..
Pazartesi tartısın da eksi gördüm azcık
@bisevgi canım hayırlı yaşların olsun
Yavrum son 3-4 gün beni çok zorladı biliyorsun. Artı olduğumdan eminim o yüzden tartilmadim. Cumaya kadar detoks vs halledicem ama bayram için Hatay a gidebiliriz eşimle.Oruçlu olan kızlar tartılip bir bildirim yapar mısınız bakalım durumlar nedir.Bu hafta hiç iyi görmüyorum ekibi
Ben kesin eksiyimdir tuvaletten çıkamıyorum dünden beri gitcem şimdi tartılmayaOruçlu olan kızlar tartılip bir bildirim yapar mısınız bakalım durumlar nedir.Bu hafta hiç iyi görmüyorum ekibi
Canim izin hakkın yokki listeye girince 2 ay kimse cikamiyor ille.cikilmasi gerek durumlarda yarışmadan tamamen ayrılıyorTeşekkür ederim kizlaarr
Yavrum son 3-4 gün beni çok zorladı biliyorsun. Artı olduğumdan eminim o yüzden tartilmadim. Cumaya kadar detoks vs halledicem ama bayram için Hatay a gidebiliriz eşimle.
Eğer öyle bir durum olursa 5 gün kadar da orada dikkat edemem. Asla edemem hem de.
Eğer hatay a gidersek 1 hafta artı gelebilirimya da bunu göze almayıp izne ayrilabilirim haberin olsun şimdiden gitmezsek zaten sıkıntı yok
Usuttun mu tatlım ne oldu ?Ben kesin eksiyimdir tuvaletten çıkamıyorum dünden beri gitcem şimdi tartılmaya
Ay bilmiyorum ki 2-3 gündür bi değişiğimUsuttun mu tatlım ne oldu ?
Evet var sende birşey hayır olsunAy bilmiyorum ki 2-3 gündür bi değişiğim
Evet var sende birşey hayır olsun
Artık mezunsun gözüyle bakabilirizzzztam tahmin ettiğim gibi eksideyim -300
Tuvalet mevzusu düzelince artı olmazsa inşallahArtık mezunsun gözüyle bakabilirizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?