- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.341
Sahane bu hafta mezuniyet geliyor mu :)tam tahmin ettiğim gibi eksideyim -300
Olmaz olmaz benceTuvalet mevzusu düzelince artı olmazsa inşallah
Dün yapamadin içinde kaldı değil mi.:)Çok şükür bende küçük bir miktar spor yapmış ve hâlâ da yapıyor olabilirimCherry Mom
Kesinlikleeee. Hem bugün mutfağımı da temizliyorum bi taraftanDün yapamadin içinde kaldı değil mi.:)
Oh kolay gelsinKesinlikleeee. Hem bugün mutfağımı da temizliyorum bi taraftan
Tuvalet düzelince artıya dönmezsek geliyo inşallahSahane bu hafta mezuniyet geliyor mu :)
AaaaaTuvalet düzelince artıya dönmezsek geliyo inşallahgünde 5ten fazla tuvalete gidiyom iki gündür oruç halimle
Muhtemelen tansiyon o yüzden yerlerde zatenAaaaa
İftarda su iç bol bol su kaybi olur ssnde öyle tüh⁷
Sağol kuzumOh kolay gelsin
Neden oldu acaba ya? Sıcaktan mı yoksa. Evet bol su iç oruçla birlikte iyice düşer direncin Allah korusunMuhtemelen tansiyon o yüzden yerlerde zaten
Evden çıkmıyom ki ev serinNeden oldu acaba ya? Sıcaktan mı yoksa. Evet bol su iç oruçla birlikte iyice düşer direncin Allah korusun
Bencede canim.dikkat et fazla yorma kendiniMuhtemelen tansiyon o yüzden yerlerde zaten
Bu hafta bitince dönmeyiz inşallah onlara100-200 gramlardan sonra böyle hedefler görmek
DönmeyizBu hafta bitince dönmeyiz inşallah onlara
Bende sabah erken tartildigimda artı çıkmıştı. Biraz bekleyince eksiye donduBen sabah tartıldım ama fazla gösterdi ama cumadan beri hic kaçamak yapmadım cok dikkat ettim daha once çalıştığım bir diyetisyen oruçlu iken sahurdan 12 saat kadar sonra tartılın diyordu
Saat 5 buçuk 6 yi bekliyorum tartılmak için inşallah yine yüksek çıkmaz
Cunku 109.4 gösterdi cuma günüde öyle oldu sabah 100 gr vermişim gorundu ogleden sonra 1.80
Ben dönmeme taraftariyim şahsen böyle çok iyiDönmeyizdönmeyiz dimi
Inşallah 2 li rakkamlar geldikten sonra daha kolaylaşır hedefim haziranın 15 inde 2 li rakamlarda olmak çok hızlı ilerlemek istemiyorum sarkmamak icinVayyyysupersiiinn ikili rakamlar çok yakinnn
12 saati falan beklemek gerekiyormus demek var mış bildikleri :)Bende sabah erken tartildigimda artı çıkmıştı. Biraz bekleyince eksiye dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?