Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim oğlana yasak yok hergun çıkıyoruz :))))
Biz dedeöyle ama oynamaya vs değil ananeye git gel 15 dk sürüyor ööyle yine gezmek gibi oluyor ona daha çok küçük yoksa bizim bura da da çocuklar hep kapının önünde oyun oynuyor çıkarsam peşlerinde çok düşer ..

2 3 aydır evinden adım atmayan çocuklar var özellikle İstanbuldaki.arkadaslarim çok kötüler ya bitsede kurtulsak çocuklarımızla sag salim güzel bir yaz olsun inşallah

Bende hep arka arkaya uzun süre spor yapınca daha etkili sanıyorum. Parca parca yapınca hiç spor yapmamışım gibi geliyordu

Benim kızım sınıfında bana teyze diye hitap eden çocuklara kızıyor. Ne teyzesi, abla o abla! 40’tan sonra belki.... diyor. Duyan ben tembihledim zanneder. Daha genciz ama 40’tan sonra da genciz bence.
Çocuklar bizden daha cok sorum ediyorlar desene valla ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum o yuzden 20 yaşından sonra once abla sonra yenge sonra teyze demeye başladılar alıştım ama yinede ara ara insanın ici bi burkuluyor degil

2 3 aydır evinden adım atmayan çocuklar var özellikle İstanbuldaki.arkadaslarim çok kötüler ya bitsede kurtulsak çocuklarımızla sag salim güzel bir yaz olsun inşallah
İnşallah canım.. benim de karşı komşum öyle.. 3 aydır sanırım adım atmadılar.. çarş günü bile sadece apartman önünde bir saat falan duruyor.. biraz fazla korkuyor sanırım kocası da çok fena bu konu da kavga gürültü kadın bize bile gelmedi hiç gelesi var ama biz diğer komşularımılzar görüştük hep.. ben 3 ay ev de dayanamazdım çok zor çok..

Daha önce bu kadar etkilenmedin demek sıcaktan kötü oldun bol su iç canım iftardan sahura bol.bol ic
Hava çok sıcak kuzum kafamı kaldıramıyorum psikolojik olarak ta çok etkilendim yediklerim çok fazla gibi geliyor bide tartıda lavaboya çıkmadıkça artı görüyorum iyice psikolojim alt üst oldu

Hadi kalk bebe... Kaç kilo gitmek bu hafta bakalım beni geçer mıısn kıızzzz yarın da senin günün walk walk ✌
Ha şöyle dürtün beni yaa Yarın senin için ayaklanıcam kuzum yürüdüğüm zaman belki toparlanırım.

Yarın söz kuzum kendimi toparlıcam iyice dağıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…