- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.541
Ben de baya dağıldım yavrum hadi yarın birlikte toplayalimYarın söz kuzum kendimi toparlıcam iyice dağıldım
Canım un var 5 kg onunla ölçtüm hemen gelir gelmez 5 kg gösteriyor bizimkinin aynısı zaten sıkıntı olmaz inşallah denedim kendimi hala kilo vermiş haldeyim
Aaaa unuttummm hemen canlaniyorummmGünaydınnn
Unutmayalım bugün günlerden
Walk Walk challenge
Deme ya kac yıllıktı garantisi var mi insallah cok masraf cikmazBizim buzdolabı yine bozuldusabahtan beri onunla uğraşıyorum servis flann
Garanti yeni bitti maalesefDeme ya kac yıllıktı garantisi var mi insallah cok masraf cikmaz
Markası neGaranti yeni bitti maalesef
Daha önce motor değişti 500 muydu.neydi şimdi fano da 150 :/
Allah'tan üst taraf çalışıyor yoksa etler metler bu sıcakta bana yine ekşın olurdu
Arçelik canım aynen uzatma alırken teklif etmişlerdi ama yaptırmadık niyeyseMarkası ne
Ya biz beko almıştık o zaman belli bi ücret verip uzatabiliyorduk kardeşime ben hallederim dedim o ara paramda yoktu sonra unuttum gitti şimdi bozulursa ne yaparım diye tasalanıyorum
Bjzlugun çalışmasına sevindim yoksa ordakilerde ziyan olurdu
Uzatsak 7 yıl olacaktı suan garanti 3 yıllık 1.5 yil oldu alalı valla 7 yıldan once arıza çıkarırsa kardeşimin dilinden kurtulamam dua ediyorum insallah bozulmaz diyeArçelik canım aynen uzatma alırken teklif etmişlerdi ama yaptırmadık niyeyse
Aslında yenisini alacağız ama şuan lojmandayiz ve burda elektrik sorunu var devamlı git gel yapıyor yeni alsak yenisi bozulacak diye ertleedik ama buda habire ariza çıkarmaya başladı
Bozulmaz inşallah canım en büyük masrafı motor yanarsa oluyor onda da gelen servis anlık elektrigin çok gidip.geldigini görürseniz fişi cekin dedi seninde aklında olsunUzatsak 7 yıl olacaktı suan garanti 3 yıllık 1.5 yil oldu alalı valla 7 yıldan once arıza çıkarırsa kardeşimin dilinden kurtulamam dua ediyorum insallah bozulmaz diye
Bence yenisini alırsan imkanın varsa bosh al valla ömürlük
Bosh bir gazlı sohbetimiz birde fırınımız vardi 11 yılın icinde tek bir kere tamirci yüzü görmediler
Biz buz dolabını aldığımızda aniden bozulmuştu bizimde hic öyle kenarda bi paramız yoktu bekoda kolaylık gösterdiler beko almıştik
Aaa cnm ya inşallah hemen halledilir. Heleki bu sıcakta buzdolabı olmazsa olmaz.Garanti yeni bitti maalesef
Daha önce motor değişti 500 muydu.neydi şimdi fano da 150 :/
Allah'tan üst taraf çalışıyor yoksa etler metler bu sıcakta bana yine ekşın olurdu
Aaaa unuttummm hemen canlaniyorummm ✌
Cok iyiye almışsın zaten hep imkanlar o an neye el veriyorsa onu alıyoruz mecburBozulmaz inşallah canım en büyük masrafı motor yanarsa oluyor onda da gelen servis anlık elektrigin çok gidip.geldigini görürseniz fişi cekin dedi seninde aklında olsun
Yenisini bizde aynen bosh alacağız evlenirken Arçelik 50. Yil miydi neydi çok güzel kampanya yapmıştı o yuzdn öyle aldik 1000 TL ye aldım dolabı düşün :) ama yeniler bosh olacak inşallah fırındanda bulaşık makinesinden de memnun değilim
Aa benimkiler de arçelik ben yeni aldım sayılır 10 ay olacak da bulaşık makinemden çok memnunum buzdolabımdan daBozulmaz inşallah canım en büyük masrafı motor yanarsa oluyor onda da gelen servis anlık elektrigin çok gidip.geldigini görürseniz fişi cekin dedi seninde aklında olsun
Yenisini bizde aynen bosh alacağız evlenirken Arçelik 50. Yil miydi neydi çok güzel kampanya yapmıştı o yuzdn öyle aldik 1000 TL ye aldım dolabı düşün :) ama yeniler bosh olacak inşallah fırındanda bulaşık makinesinden de memnun değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?