Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Garanti yeni bitti maalesef
Daha önce motor değişti 500 muydu.neydi şimdi fan o da 150 :/
Allah'tan üst taraf çalışıyor yoksa etler metler bu sıcakta bana yine ekşın olurdu
Markası ne
Ya biz beko almıştık o zaman belli bi ücret verip uzatabiliyorduk kardeşime ben hallederim dedim o ara paramda yoktu sonra unuttum gitti şimdi bozulursa ne yaparım diye tasalanıyorum

Bjzlugun çalışmasına sevindim yoksa ordakilerde ziyan olurdu

Arçelik canım aynen uzatma alırken teklif etmişlerdi ama yaptırmadık niyeyse
Aslında yenisini alacağız ama şuan lojmandayiz ve burda elektrik sorunu var devamlı git gel yapıyor yeni alsak yenisi bozulacak diye ertleedik ama buda habire ariza çıkarmaya başladı

Uzatsak 7 yıl olacaktı suan garanti 3 yıllık 1.5 yil oldu alalı valla 7 yıldan once arıza çıkarırsa kardeşimin dilinden kurtulamam dua ediyorum insallah bozulmaz diye

Bence yenisini alırsan imkanın varsa bosh al valla ömürlük
Bosh bir gazlı sohbetimiz birde fırınımız vardi 11 yılın icinde tek bir kere tamirci yüzü görmediler
Biz buz dolabını aldığımızda aniden bozulmuştu bizimde hic öyle kenarda bi paramız yoktu bekoda kolaylık gösterdiler beko almıştik

Bozulmaz inşallah canım en büyük masrafı motor yanarsa oluyor onda da gelen servis anlık elektrigin çok gidip.geldigini görürseniz fişi cekin dedi seninde aklında olsun
Yenisini bizde aynen bosh alacağız evlenirken Arçelik 50. Yil miydi neydi çok güzel kampanya yapmıştı o yuzdn öyle aldik 1000 TL ye aldım dolabı düşün :) ama yeniler bosh olacak inşallah fırındanda bulaşık makinesinden de memnun değilim

Cok iyiye almışsın zaten hep imkanlar o an neye el veriyorsa onu alıyoruz mecbur

Bizim buzdolabının arkası mutfakta asiri sekilde güneş aliyor hep ondan yama tedirginim cok fazlada yerinden onaylamaya calisiyirum altını cok sık çekip temizlemiyorum ki birssy olmasın insallah uzun ömürlü olur

Malum ailevi evi cok sey eski birini değiştirsem obur sey bozuluyor bi baska seyi değiştirmek gerekiyor
3 yıldır çalışıyorum 3 yıldır birşeyleri değiştirmekten kenara 100 lira para atamadim

Aa benimkiler de arçelik ben yeni aldım sayılır 10 ay olacak da bulaşık makinemden çok memnunum buzdolabımdan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…