Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa benimkiler de arçelik ben yeni aldım sayılır 10 ay olacak da bulaşık makinemden çok memnunum buzdolabımdan da
Bende memnundum ama Garanti bittikten sonra arızalar birden başladı bu yıla kadar hiç birinde sıkıntı yoktu boşa dmiyorlar şirketlerin oyunu diye yeni beyaz eşyaların ömrü artık anca Garantiye kadar

İnşallah sıkıntı olmaz canım kolay değil maddi manevi sinir bozuyor
Bence biraz biraz biriktir ne olursa sonra evlilikte sıkıntı oluyor herşeyin en ucuzundansa gonlune göre şeyler almak istiyor insan

İnşallah sıkıntı olmaz canım kolay değil maddi manevi sinir bozuyor
Bence biraz biraz biriktir ne olursa sonra evlilikte sıkıntı oluyor herşeyin en ucuzundansa gonlune göre şeyler almak istiyor insan
Valla zaten evlilik ihtimali falan yok bende çıkarttım aklimdan ama yinede insanin ne olur bolmaz diye kenarda parası olsa fena olmaz.
Ama iste imkanlar el vermiyor evin mutfak masrafı bende ve kardeşimde
O bir yana ise başlar başlamaz ev tadilata girdi oda bitince evde bir takım ihtiyaçlar vardi onlar falan derken yani kenara ayırmak gibi bi imkan olmadı

Sahur yok

iftar
6yk nohut
Küçük kase haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek

spor yapamam bugün

Kuzum yine az yiyorsun sanki normale döndü mü WC durumu :/

Bence fazla değil gayet iyi canım ilk zmanlara göre çok düzelme var menülerinde
Gayet iyi menü ✌
Sahur
Kahvaltılık
2 dilim ekmek
İftar
2 dilim ekmek
1 tabak fırında patates
1 kase yoğurt
Canim sen çok yemiyorsun ama sagliksiz yiyorsun fazla karbonhidrat var bu da seni susuz halsiz bırakıyor kilosu ise cabası toplam 4 dilim ekmek ve patates bana bu yönden dengesiz geldi
70 dakika cardio nasıl yaptın yahuuui
Birde banana bread i kendin mi yaptın tatlım hep merak edip yiyemedigim şey kendisi

Sahur yok

İftar
Barbunya
Bulgur pilavı
Ramazan şerbeti

Kaçamaklar iki mini ekler bi de dondurma..

30 dk cardıo
5 bin adım ..
Kilo verme durunca bitecek o kaçamaklar
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
1 muz
Salatalık domates

Iftar
5 yk barbunya
2 dilim ekmek
Salata

2.5 ltsu

40 dk. Bölgesel Cherry Mom
Ustam sen çözdün bu mevzuyu artık ✌afiyet olsun bravo
Gayet güzel menü canım ✌
Kaçamak olmasaymis guzelmis menun canım

Dolapta büyük capli bozulan bisey olmadi degil mi
Yok şöyle aslında çalışıyor ama az sogutuyor sokağa çıkma yasağı flaan var diye alışveriş yapmamistik sadece balık.yagi vardı onuda buz dolu kabin içine koydum birde açık süt vardı onuda öyle yaptım.diger şeyler bozulmaz diye düşünüyorum terayagini buzluğa attım hemen

Dönmedi ya çıkamıyom tuvaletten hala. Dün moralim bozuktu ondan az oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…