- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.561
Bende memnundum ama Garanti bittikten sonra arızalar birden başladıAa benimkiler de arçelik ben yeni aldım sayılır 10 ay olacak da bulaşık makinemden çok memnunum buzdolabımdan da
İnşallah sıkıntı olmaz canım kolay değil maddi manevi sinir bozuyorCok iyiye almışsın zaten hep imkanlar o an neye el veriyorsa onu alıyoruz mecbur
Bizim buzdolabının arkası mutfakta asiri sekilde güneş aliyor hep ondan yama tedirginim cok fazlada yerinden onaylamaya calisiyirum altını cok sık çekip temizlemiyorum ki birssy olmasın insallah uzun ömürlü olur
Malum ailevi evi cok sey eski birini değiştirsem obur sey bozuluyor bi baska seyi değiştirmek gerekiyor
3 yıldır çalışıyorum 3 yıldır birşeyleri değiştirmekten kenara 100 lira para atamadim
Yarın parçayi.getirecekler inşallahAaa cnm ya inşallah hemen halledilir. Heleki bu sıcakta buzdolabı olmazsa olmaz.
ÇOK sevindim ya cok bekletmediklerineYarın parçayi.getirecekler inşallah
Aynen valla rezil.olurdukÇOK sevindim ya cok bekletmediklerine
Valla zaten evlilik ihtimali falan yok bende çıkarttım aklimdan ama yinede insanin ne olur bolmaz diye kenarda parası olsa fena olmaz.İnşallah sıkıntı olmaz canım kolay değil maddi manevi sinir bozuyor
Bence biraz biraz biriktir ne olursa sonra evlilikte sıkıntı oluyor herşeyin en ucuzundansa gonlune göre şeyler almak istiyor insan
Dolapta büyük capli bozulan bisey olmadi degil miAynen valla rezil.olurduk
Sahur yok
iftar
6yk nohut
Küçük kase haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
spor yapamam bugün
Sahur
1 parca sahanda yumurta
Domates salatalık
Bir kac dilim peynir
Iftar
1 kase çorba
1 yemek kasigi bulgur pilavı küçük bir parça haşlanmış tavuk
Ara
1 tabak karpuz
1 avuç kuru erik(bunlar fazla oldu ama bir süredir sindirim sorunu yasiyorum bağırsakların calissin diye yedim)
1.5 litre su
Spor yok
Gayet iyi menü ✌Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 su bardağı süt
İftar
1 kepçe çorba
2kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
Salata
Aralar
2 dilim karpuz
1 elma
Su 3.5 lt
Spor yapamam bugün
Canim sen çok yemiyorsun ama sagliksiz yiyorsun fazla karbonhidrat var bu da seni susuz halsiz bırakıyor kilosu ise cabasıSahur
Kahvaltılık
2 dilim ekmek
İftar
2 dilim ekmek
1 tabak fırında patates
1 kase yoğurt
70 dakika cardio nasıl yaptın yahuuuiSabah:
-2 dilim banana bread (şekersiz)
-filtre kahve
Ara(15.30):
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk beyaz peynir
-2 dilim hindi füme
Akşam:
-Patlıcan çığırtma (az)
-2 kase kabak çorbası
Ara:
-2 yk lor peyniri
Spor: 70 dk cardio, 20 dk eliptik.
Kilo verme durunca bitecek o kaçamaklarSahur yok
İftar
Barbunya
Bulgur pilavı
Ramazan şerbeti
Kaçamaklariki mini ekler bi de dondurma..
30 dk cardıo
5 bin adım ..
Ustam sen çözdün bu mevzuyu artıkSahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
1 muz
Salatalık domates
Iftar
5 yk barbunya
2 dilim ekmek
Salata
2.5 ltsu
40 dk. BölgeselCherry Mom
Gayet güzel menü canım ✌Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta , peynir, 1 dilim ekmek, adaçayı domates salatalık
Ara: kahve +meyve
Öğle: 6 kaşık makarna+3 köfte
Aksam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara: sütlü kahve+ karpuz 1 dilim, 2.5 litre su 5000 adım
Kaçamak olmasaymis guzelmis menun canımİftar
Bir kase yoğurt çorbası
Bir bardak ayran
4 minik içli köfte(haşlama)
Kacamak halley
sahur
krep, salatalık, siyah zeytin
Haşlanmış yumurta
1lt su
5000 adım(hatmimi yetiştirmeye çalıştım, sporu yarın telafi ederim i sallah)
Yok şöyle aslında çalışıyor ama az sogutuyor sokağa çıkma yasağı flaan var diye alışveriş yapmamistik sadece balık.yagi vardı onuda buz dolu kabin içine koydum birde açık süt vardı onuda öyle yaptım.diger şeyler bozulmaz diye düşünüyorum terayagini buzluğa attım hemenDolapta büyük capli bozulan bisey olmadi degil mi
Eline sağlık kuzum
Dönmedi ya çıkamıyom tuvaletten hala. Dün moralim bozuktu ondan az olduKuzum yine az yiyorsun sanki normale döndü mü WC durumu :/
Bence fazla değil gayet iyi canım ilk zmanlara göre çok düzelme var menülerinde
Gayet iyi menü ✌
Canim sen çok yemiyorsun ama sagliksiz yiyorsun fazla karbonhidrat var bu da seni susuz halsiz bırakıyor kilosu ise cabasıtoplam 4 dilim ekmek ve patates bana bu yönden dengesiz geldi
70 dakika cardio nasıl yaptın yahuuui
Birde banana bread i kendin mi yaptın tatlım hep merak edip yiyemedigim şey kendisi
Kilo verme durunca bitecek o kaçamaklar
Ustam sen çözdün bu mevzuyu artık✌afiyet olsun bravo
Gayet güzel menü canım ✌
Kaçamak olmasaymis guzelmis menun canım
Hoşgeldin canım nbr ?Merhaba kizlaar☺☺
Canim cok fazla su kaybi oluyor orucu sonra kaza mı.etsen kötü olacaksın Allah korusunDönmedi ya çıkamıyom tuvaletten hala. Dün moralim bozuktu ondan az oldu
Bugün midem de çok bulanıyo öyle yapcam galibaCanim cok fazla su kaybi oluyor orucu sonra kaza mı.etsen kötü olacaksın Allah korusun
İyiyim sen nasılsınHoşgeldin canım nbr ?
Bencede canım zaten çok su içen biri değilsin iyice halsiz kalmışsındir seni tutacak şeyler ya patates pirinç flaanBugün midem de çok bulanıyo öyle yapcam galiba
Akşam bezelye yapcam içindeki patateslerden faydalanırım inşallahBencede canım zaten çok su içen biri değilsin iyice halsiz kalmışsındir seni tutacak şeyler ya patates pirinç flaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?