- 23 Mart 2016
- 31.132
- 92.446
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.581
İyi olur canim inşallahAkşam bezelye yapcam içindeki patateslerden faydalanırım inşallah
Garanti yeni bitti maalesef
Daha önce motor değişti 500 muydu.neydi şimdi fano da 150 :/
Allah'tan üst taraf çalışıyor yoksa etler metler bu sıcakta bana yine ekşın olurdu
Nesi vardı? Benimki de ötüp duruyo ya sanki açık kalmış gibi kafasına göre ötüyo kafasına göre susuyoBizim buzdolabı yine bozuldusabahtan beri onunla uğraşıyorum servis flann
Uzatsak 7 yıl olacaktı suan garanti 3 yıllık 1.5 yil oldu alalı valla 7 yıldan once arıza çıkarırsa kardeşimin dilinden kurtulamam dua ediyorum insallah bozulmaz diye
Bence yenisini alırsan imkanın varsa bosh al valla ömürlük
Bosh bir gazlı sohbetimiz birde fırınımız vardi 11 yılın icinde tek bir kere tamirci yüzü görmediler
Biz buz dolabını aldığımızda aniden bozulmuştu bizimde hic öyle kenarda bi paramız yoktu bekoda kolaylık gösterdiler beko almıştik
Aa benimkiler de arçelik ben yeni aldım sayılır 10 ay olacak da bulaşık makinemden çok memnunum buzdolabımdan da
Olmazki o yagli,haslanmis patates yicen bi de muzAkşam bezelye yapcam içindeki patateslerden faydalanırım inşallah
Muz yok evde kocam çıkmaz şimdi. Haşlayım o zaman azcıkOlmazki o yagli,haslanmis patates yicen bi de muz
Havalar isininca bi sapıtıyor dolaplar derecelerini yukseltmek,kapi lastiklerini iyi temizlemek lazim,elektrik sorunları na bi cozjm bilmiyorum malesef,benimkide cok gurultucu ondan memnun degilimNesi vardı? Benimki de ötüp duruyo ya sanki açık kalmış gibi kafasına göre ötüyo kafasına göre susuyo
Kuzum yine az yiyorsun sanki normale döndü mü WC durumu :/
Bence fazla değil gayet iyi canım ilk zmanlara göre çok düzelme var menülerinde
Gayet iyi menü ✌
Canim sen çok yemiyorsun ama sagliksiz yiyorsun fazla karbonhidrat var bu da seni susuz halsiz bırakıyor kilosu ise cabasıtoplam 4 dilim ekmek ve patates bana bu yönden dengesiz geldi
70 dakika cardio nasıl yaptın yahuuui
Birde banana bread i kendin mi yaptın tatlım hep merak edip yiyemedigim şey kendisi
Kilo verme durunca bitecek o kaçamaklar
Ustam sen çözdün bu mevzuyu artık✌afiyet olsun bravo
Gayet güzel menü canım ✌
Kaçamak olmasaymis guzelmis menun canım
Benimki kıştan beri böyle ya son zamanlarda iyice arttı iç dış her yeri yeni temizledim aslındaHavalar isininca bi sapıtıyor dolaplar derecelerini yukseltmek,kapi lastiklerini iyi temizlemek lazim,elektrik sorunları na bi cozjm bilmiyorum malesef,benimkide cok gurultucu ondan memnun degilim
Eline sağlık kuzum
Şimdi tempusa yazdim duşmeden dolayı çok ağrısı varmış kizin ya boynu flaan kötüymüşben bu kadar sert düştüğünü düşünmemiştim ://
Bugün midem de çok bulanıyo öyle yapcam galiba
Arçelik galiba ben öyle anladım :)Bulaşık makinenin modeli ne Calypsocum? Benim değil de teyzemin makinesi bozuldu bana güzel bir marka bak bu ortamda nasıl gidip seçeyim dedi. İnternetten biraz araştırdım özellikle Miel marka makineyi çok övmüşler her şeyiyle. Ama hiç tecrübem yok tabii o markayla ilgili, nasıl önereyim... Arçelik en azından bildiği ve tahat kullanabileceği nir marka ama modelden modele de her şey değişiyor tabii. Memnunum deyince sormak istedim sana?
Teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun pawım yaa. Kahve-limon da çok iyi gelir denedin mi? Annem öyle yapardı hep bize ve hala öyle olursam yaparım hemen keser. 1 çay kaşığı kahvenin üzerine limon sıkıp karıştırıp iç hemen keser ishali hem mide bulantısını da geçiriyor.
Arçelik galiba ben öyle anladım :)
Teşekkür ederimmakşam deneyeyim bi bakayım ishal gibi de değil aslında ama haddinden fazla tuvalete çıkıyorum iflahım kurudu
Fan pervanesi bozulmuş canım pervane dönmüyor adam.acti eliyle döndürdü düzeldi gibi oldu sonra yine gitti dedim şansa bırakmayalım bayram önümüz calismiyorsunuz sıkıntı olurNesi vardı? Benimki de ötüp duruyo ya sanki açık kalmış gibi kafasına göre ötüyo kafasına göre susuyo
İyi bari hallolmuş AllahtanFan pervanesi bozulmuş canım pervane dönmüyor adam.acti eliyle döndürdü düzeldi gibi oldu sonra yine gitti dedim şansa bırakmayalım bayram önümüz calismiyorsunuz sıkıntı olur
Olabilitesi yüksek gece sıcaktan uyuyamıyorum üstümü belimi karnımı açıp serinlik gelince dalabiliyorum o ara çarpmıştır belkikahve limon geçirir. Bir de yağlı şeyler yeme. Üşütmüşsün net!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?