Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Garanti yeni bitti maalesef
Daha önce motor değişti 500 muydu.neydi şimdi fan o da 150 :/
Allah'tan üst taraf çalışıyor yoksa etler metler bu sıcakta bana yine ekşın olurdu

Zaten inan bana öyle ayarlanıyor bu aletler, net! Artık buna emin oldum. Ne zaman bir makinenin garantisi bitse en fazla 2 güne arıza çıkarıyor bu çok enteresan bir şey...

Benim bulaşık makinem boş bir de özellikle içi çelik olan Alman üretimlerinden olsun deyip öyle aldım ama hiç memnun kalmadım yaa. Uzun süre koku problemi vardı ki öyle çok bulaşık halde de pek koymam bulaşığı makineye. Sonra ıslak-nemli çıkarıyor bulaşığı illa. Bu sorunlarıbulaşığı 70 derece tencere ayarında yıkamaya başlayarak biraz minimum a indirdim ama yine de aynı sorunlar var.Bir süre sonra mutlaka değişecek 8. Yılına girdi makine. İşte o zaman Bosh almayı hiç düşünmüyorum ama ne alacağımı da bilmiyorum. Hepsi birbirinden beter.

Aa benimkiler de arçelik ben yeni aldım sayılır 10 ay olacak da bulaşık makinemden çok memnunum buzdolabımdan da

Bulaşık makinenin modeli ne Calypsocum? Benim değil de teyzemin makinesi bozuldu bana güzel bir marka bak bu ortamda nasıl gidip seçeyim dedi. İnternetten biraz araştırdım özellikle Miel marka makineyi çok övmüşler her şeyiyle. Ama hiç tecrübem yok tabii o markayla ilgili, nasıl önereyim... Arçelik en azından bildiği ve tahat kullanabileceği nir marka ama modelden modele de her şey değişiyor tabii. Memnunum deyince sormak istedim sana?

Nesi vardı? Benimki de ötüp duruyo ya sanki açık kalmış gibi kafasına göre ötüyo kafasına göre susuyo
Havalar isininca bi sapıtıyor dolaplar derecelerini yukseltmek,kapi lastiklerini iyi temizlemek lazim,elektrik sorunları na bi cozjm bilmiyorum malesef,benimkide cok gurultucu ondan memnun degilim

70 dk Cardio yaptım ama inan akşam hasta oldum resmen ben ağır spor kaldıramıyorum yaa hep söylüyorum bunu ama yine de arada bir yapmam lazım ne yapayım. Bugün çok halsizim. Burnum tıkalı boğazım şiş sanki Her cardiodan sonra hasta olan insanım. Bugün walk yerine eliptik yapsam olur mu nedense evde yürümeyi hiç istemedi canım.
Banana bread’i kendim yaptım. Şekersiz olduğu için bizimkiler üzerine reçel koyup yiyor ben sade! Öyle olunca nerdeyse hepsi bana kaldı, her defasında reçelle uğraşmak istemiyorlar tabii. Neyse yarın da yersem bitiririm herhalde.

Banana Bread:
-5 yk yulaf ezmesi
-2 muz (benimkiler küçük yerli muzdu 4 tane koydum)
-1 su brd tahin
-2 yk fıstık ezmesini kendim ekledim bu tarifte yoktu
-1 yk tarçın
-az ceviz (üzeri için)

Yapılışı:
-5 yk yulaf ezmesini blenderden geçiriyorsun. Bir yoğurma kabına boşaltıp içine 2 muz (küçükse ilave yapılabilir), 1 su brd tahin, fıstık ezmesi, tarçını ekleyip yoğuruyorsun. Yağlı kağıt koyduğun kalıbın içine malzemeyi boşaltıp üzerine de ilave olarak boydan boya kesilmiş muzları yerleştirip biraz ceviz serpiyorsun. 180 derecede yarım saat-45 dk arası (fırınının pişirme durumuna göre) pişiriyorsun. Afiyet olsun.

Fotoğraf ekledim. Fırından ilk çıkardığımda içi biraz nemli kalmış tam sertleşmemiş gibiydi sonra tekrar fırına koydum üzeri de iyice kızardı, daha iyi oldu. Pişmese de zaten çiğ bir malzeme yok içinde ama kızarınca daha kıtır oluyor tabii.

Eklentiler

• 33FF3A56-74E1-4330-BE6A-5B5903AC1DBA.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 24
  • B4E3380C-47BA-414C-9B2F-78BD6F0DF752.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 29
Havalar isininca bi sapıtıyor dolaplar derecelerini yukseltmek,kapi lastiklerini iyi temizlemek lazim,elektrik sorunları na bi cozjm bilmiyorum malesef,benimkide cok gurultucu ondan memnun degilim
Benimki kıştan beri böyle ya son zamanlarda iyice arttı iç dış her yeri yeni temizledim aslında

Bugün midem de çok bulanıyo öyle yapcam galiba

Çok geçmiş olsun pawım yaa. Kahve-limon da çok iyi gelir denedin mi? Annem öyle yapardı hep bize ve hala öyle olursam yaparım hemen keser. 1 çay kaşığı kahvenin üzerine limon sıkıp karıştırıp iç hemen keser ishali hem mide bulantısını da geçiriyor.

Arçelik galiba ben öyle anladım :)

Teşekkür ederimm akşam deneyeyim bi bakayım ishal gibi de değil aslında ama haddinden fazla tuvalete çıkıyorum iflahım kurudu

Nesi vardı? Benimki de ötüp duruyo ya sanki açık kalmış gibi kafasına göre ötüyo kafasına göre susuyo
Fan pervanesi bozulmuş canım pervane dönmüyor adam.acti eliyle döndürdü düzeldi gibi oldu sonra yine gitti dedim şansa bırakmayalım bayram önümüz calismiyorsunuz sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…