- 23 Mart 2016
- 31.132
- 92.446
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.601
Waaavv harika gözüküyor ellerine sağlık yapayım kısa zamanda iyice niyetlendim70 dk Cardio yaptım ama inan akşam hasta oldum resmenben ağır spor kaldıramıyorum yaa hep söylüyorum bunu ama yine de arada bir yapmam lazım ne yapayım. Bugün çok halsizim. Burnum tıkalı boğazım şiş sanki Her cardiodan sonra hasta olan insanım. Bugün walk yerine eliptik yapsam olur mu nedense evde yürümeyi hiç istemedi canım.
Banana bread’i kendim yaptım. Şekersiz olduğu için bizimkiler üzerine reçel koyup yiyor ben sade!Öyle olunca nerdeyse hepsi bana kaldı, her defasında reçelle uğraşmak istemiyorlar tabii. Neyse yarın da yersem bitiririm herhalde.
Banana Bread:
-5 yk yulaf ezmesi
-2 muz (benimkiler küçük yerli muzdu 4 tane koydum)
-1 su brd tahin
-2 yk fıstık ezmesini kendim ekledim bu tarifte yoktu
-1 yk tarçın
-az ceviz (üzeri için)
Yapılışı:
-5 yk yulaf ezmesini blenderden geçiriyorsun. Bir yoğurma kabına boşaltıp içine 2 muz (küçükse ilave yapılabilir), 1 su brd tahin, fıstık ezmesi, tarçını ekleyip yoğuruyorsun. Yağlı kağıt koyduğun kalıbın içine malzemeyi boşaltıp üzerine de ilave olarak boydan boya kesilmiş muzları yerleştirip biraz ceviz serpiyorsun. 180 derecede yarım saat-45 dk arası (fırınının pişirme durumuna göre) pişiriyorsun. Afiyet olsun.
Fotoğraf ekledim. Fırından ilk çıkardığımda içi biraz nemli kalmış tam sertleşmemiş gibiydi sonra tekrar fırına koydum üzeri de iyice kızardı, daha iyi oldu. Pişmese de zaten çiğ bir malzeme yok içinde ama kızarınca daha kıtır oluyor tabii.
Ay pardon Leyla benArçelik yazmış zaten de Arçelik’in hangi modeli acaba? Bir sürü modeli var.
İnşallahAh ahh... Çok üzüldüm yaa.İnşallah çabucak atlatır da bir sorun çıkmaz.
Benim bulaşık makinem boş bir de özellikle içi çelik olan Alman üretimlerinden olsun deyip öyle aldım ama hiç memnun kalmadım yaa. Uzun süre koku problemi vardı ki öyle çok bulaşık halde de pek koymam bulaşığı makineye. Sonra ıslak-nemli çıkarıyor bulaşığı illa. Bu sorunlarıbulaşığı 70 derece tencere ayarında yıkamaya başlayarak biraz minimum a indirdim ama yine de aynı sorunlar var.Bir süre sonra mutlaka değişecek 8. Yılına girdi makine. İşte o zaman Bosh almayı hiç düşünmüyorum ama ne alacağımı da bilmiyorum. Hepsi birbirinden beter.
Bi yerlere kaçırdım sanirim kim hastaİnşallah
Kendimizi kötü hissettigimizde iyi gelsin diye banyoya faln girmek buyuk hata aslında Mehmet Ali Erbil ve Kenan ışıktan sonra ben iyice korkar oldum banyo düşmeleri / bayilmalarindan Allah korusun
Bi yerlere kaçırdım sanirim kim hasta
Haberim yoktu okumaya çalışıyorum hepsini tek tek kaçırmışım demek cok geçmiş olsunTempus gecen banyoda bayilmisti ya canım haber alamayınca cepten bir sorayım dedim de çok ağrisi varmış kizin
Yaaa inşallah büyük Bi sıkıntı çıkmazEline sağlık kuzum
Şimdi tempusa yazdim duşmeden dolayı çok ağrısı varmış kizin ya boynu flaan kötüymüşben bu kadar sert düştüğünü düşünmemiştim ://
Üşütmüşsün sen bence. Cam açık falan uyuyorsan dokunur tabi. Dikkat et bakalım. Önleyici bişeyler yiyip içsen bariDönmedi ya çıkamıyom tuvaletten hala. Dün moralim bozuktu ondan az oldu
Ay pardon Leyla ben
Haberim yoktu okumaya çalışıyorum hepsini tek tek kaçırmışım demek cok geçmiş olsun
Yaaa inşallah büyük Bi sıkıntı çıkmaz☹
Şuan nasılmış
İnşallah toparlar annesiyle aynı apartmanda o ilgileniyordur muhakkak yatıyormus devamlı :/Cok uzuldum ya yaninda ilgilenecek kimsesi var mi
Ay bende sık sık oğluma rezil oluyorum.Ne sen leylası o konuda birinciliği kimseye kaptırmam. Dün kızıma verdiğim tabağı geri getir dedim. Masanın üstünde aynı tabaktan 2 tane vardı. O elindeki tabağı bana getirene kadar ben diğer tabağı rafa kaldırmışım. Kızım diyor ki koydum masaya tabağı. Hayır diyorum bu tabak o tabak değil. Bu benim koyduğum tabak sen seninkini getir! E anne bu işte benim tabağım diyor. Yahu hayır diyorum bunu ben koymuştum buraya şimdi 2 tane olması lazım sen getirdiysen. Bana döndü dedi ki; sen var ya tam bir balıksın hafızan 3 saniye. Bide kızdım üstüne balık olan sensin dedim çocuğa. Dolabı bir açtım tabağı rafa koymuşum!Eşim hemen geldi gülerek, özür dile çocuktan diyor. hem leylayım hem de iddialıyım, o derece yani....rezil oldum.
Selamımı ve geçmiş olsun dileklerimi iletir misin kuzumİnşallah toparlar annesiyle aynı apartmanda o ilgileniyordur muhakkak yatıyormus devamlı :/
Tabiki kuzumSelamımı ve geçmiş olsun dileklerimi iletir misin kuzum
Teşekkür ederimTabiki kuzum
Rica ederim canım nazlida selamlarını ilettiTeşekkür ederim
Öyledir tabi ya, Amin inşallahRica ederim canım nazlida selamlarını iletti
Ay cocuklar oldu mu çok zor bu hastalık işi Allah herkese güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?