Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Waaavv harika gözüküyor ellerine sağlık yapayım kısa zamanda iyice niyetlendim

Ah ahh... Çok üzüldüm yaa. İnşallah çabucak atlatır da bir sorun çıkmaz.
İnşallah
Kendimizi kötü hissettigimizde iyi gelsin diye banyoya faln girmek buyuk hata aslında Mehmet Ali Erbil ve Kenan ışıktan sonra ben iyice korkar oldum banyo düşmeleri / bayilmalarindan Allah korusun

Bazen bende herkesin memnun kaldığı bi markadan başlarının sıkaydı oldugunu duyuyorum seninkide tam şanssızlık olmuş inşallah bi dahakinde yüzün güler çünkü beyaz eşya uzun ömürlü ürün olduğu için kötü oldumu işkence gibi oluyor varlığı

Babamin oyle markalara dikkat etme gibi huyu yoktur o yüzden eve simens dışında her marka bir kere olsun gitmiştir hani beyaz eşya şans işi derler ya sanirim etkiside var ama eve hemenlerin icinde bosh kadar dayanıklı ve kullanışlı bi markaya biz denk gelmedik.

Ama şöyle örnek vereyim yıllar once 1 kere tefal ütü almıştık 1 yıldan sonra bozulmuştu garanti icin gondeedigimizde aylarca ses cikmadi sonra aradilar meger burda yetkili servisleri yokmus gonderdikleri yerde su kadar masraf olur yapalım mi kalsin mi demis ama sonrasinda aldik ilk buhar kazanli utulerdem sayilir ilk defa bize bir utu o kadar dayandi 6-7 yil olmak uzere gayette iyi calisiyor

Buzdolabimiz arcelikti garantisi 7 de bitti 8 de ariza çıkarmaya basladi alt kattaki sebzeler buz tutuyordu buzluk iyi dondurmuyirdu mesela dondurma koydun mu icinde yumuşak kalıyordu alttan su vermeye başladı babamda agresif biridir öyle arıza konularında falan tam gürültüye yer arar tamirine cok masraf isterler diye hemen su ötv indirimleri varken almıştık ama bizden bi kaç yıl sonra amcamlar aldı arçelik ablam aldı memnun

Çamaşır makinamız arçelik resmen tamirci çağırmaya utanır olmuştuk ama sonra aldığımız iyi cıktı

Sanirim şansında etkisi var ama imkanım olursa a dan z ye bosh düşünürüm sanirim

Ay pardon Leyla ben

Ne sen leylası o konuda birinciliği kimseye kaptırmam. Dün kızıma verdiğim tabağı geri getir dedim. Masanın üstünde aynı tabaktan 2 tane vardı. O elindeki tabağı bana getirene kadar ben diğer tabağı rafa kaldırmışım. Kızım diyor ki koydum masaya tabağı. Hayır diyorum bu tabak o tabak değil. Bu benim koyduğum tabak sen seninkini getir! E anne bu işte benim tabağım diyor. Yahu hayır diyorum bunu ben koymuştum buraya şimdi 2 tane olması lazım sen getirdiysen. Bana döndü dedi ki; sen var ya tam bir balıksın hafızan 3 saniye. Bide kızdım üstüne balık olan sensin dedim çocuğa. Dolabı bir açtım tabağı rafa koymuşum! Eşim hemen geldi gülerek, özür dile çocuktan diyor. hem leylayım hem de iddialıyım, o derece yani....rezil oldum.

Ay bende sık sık oğluma rezil oluyorum. Beynimiz yoruluyor cocuk bakmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…