- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.541
Günleri çok iyi ama kaçamak olsada cumaya toparlama vakti var en azından.Seneye de ulaşırız inşallah canım ne güzel tutabildiniz ramazan boyunca Allah sağlık sıhhat versin yeterki seneye daha güzel olur karantinayla geçti gitti ramazan
Bu hafta evet zor olabilir ama bir yandan da.iyi oldu bayram kaçamak hakkımızı sifirladik
Valla sadece eksi gelenler kaçamak yapabilir diğer arkadaşlarda görürsem dilimden çekecekleri varGünleri çok iyi ama kaçamak olsada cumaya toparlama vakti var en azından.
Kızlar bu hafta regl olucam hedefi kaç yapsam yaaHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
Leyl-i-fer artık senin de
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
@hanmeli
Ceylansnn
EceZ
@Suskunhanim
@nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
@bluuee
@terliklikedi
@ataninbitanesii
Bu hafta notayı sildirmemiz lazım ödem atıcılarla önlem alabilirsin vermek kilo vermek zorunlu değil mecburiKızlar bu hafta regl olucam hedefi kaç yapsam yaa
Geçen haftadan -200 bu haftadan -200 en az -400 borçlusunKızlar bu hafta regl olucam hedefi kaç yapsam yaa
Bu kitabı okuyorum kuzum kişisel gelişim kitabıNe kacirdim
Ne okuyosan bana da söyle
Hallederim umarımGeçen haftadan -200 bu haftadan -200 en az -400 borçlusun
Bugün protein günü anlasilan ☺
Menun gayet güzel ideal porsiyonlarda bravo canım
Sporu yaparsan yaz ki listemize ekleyeyim
İnanıyorum sen yeninden kilo vermeye odaklan veremedikcede üzülüyorsunHallederim umarım
Oh afiyet olsunEvet kaptanım tavuğun yağsız olması lazımdı çok seçenek yoktu bende en yağsız diye göğüs aldım 1 kutu onu yedim. Yarın coşuyorum sebze günü.Kabak mantar domates biber soğan salatalık havuç ne varsa gömeceğim. Güzel bir sote yapıp yanına da çiğ salatalık yemeyi düşünüyorum
Bu arada menü ve sporu hem buraya hem diğer etiketli konuya mı yazıyoruz yoksa sadece oraya yazsak listeye girmek için yeterli mi kaptanım
Bende çıkmıyo hiçKızlar bu arada operada reklam görmeye başlayan var mı benim gibiOpera’ya rağbet arttı sayemizde, reklam alır oldular.
Kalktım 500 trambolinde zıpladım kıxlar bugünlük benden bu kadar.
Bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 hurma ,2 ceviz ,1 yk lor
Ara 1 sade kahve yanında 1 kare cekme helvaminnacık
Sade soda
Akşam fırında baharatlı kabak, 2 yk kısır, domates, salatalık
Su pek içemedim bugün nedense içiyorum hemennnn
Spor şimdilik yokCesaret edemiyorum açıkcası. Bi başlasam devamı gelecek biliyorum.
Cherry Mom @reyyanK
Günü sporsuz kapatmamak ne hos degil mi insanin içi rahatlıyor
Hah şimdi sende bziim gibi oldunYa beni ne hale getirdiniz EsraaaaBen ki sporun s sine üşenirdim biliyorsun Şimdi 1 gün boş geçse vicdan azabı yaşıyorum resmen. Hatta yaptıklarım az geliyor, kafayı yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?