Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom kaptanımız, menü Paylaşım saati değişecek değil mi ramazanın bitmesi dolayısı ile? Ona göre bende listeyi saatinde paylaşayım diye düşündüm.
Bizleri bilgilendirir misin

Tabiki kuzum
5.takimin güzel hanımları ramazan ayıni ugurladigimiz bu gunden sonra menulerimizi eskisi gibi gün sonunda akşam yazmaya devam ediyoruz Mehfam bizim için onları paylaşım yapti/ yapmadı diye listeliyor olacak
umarim eskisi gibi düzenli bildirimler gelmeye devam eder bu hafta bu işin önemi bence kanıtlanmış oldu

Birde kızlar sizden ricam birbirimizin menülerini yorumlayalim, birbimizi takip edelim biz bir takımız bunlar sadece kaptan görevi değil bence. Kendimizle birlkte ekipteki diger arkadaşımızada destek olmali/ takip etmeli gerekiyorsa sorgulamaliyiz diye düşünüyorum

Ben çalışangillerdenim yazılımcıyım şimdilik kurban bayramına kadar evdeyiz gibi gözüküyor

Pawcım sen kod yazıyorsun değil mi? Benim eşim de Bilgisayar Mühendisi ama o sistem tarafında. Netapp tarafında veri depolamayı yönetiyor. Sizin işler zor. Her işin kendi içinde zorlukları var ama özellikle bilgisayarcıların yazılım tarafı daha zor bence. Eşim üniversitedeyken ben kod yazmayacağım diye kendini şartlamıştı. Yazılımcıların kafasında saç kalmıyor derdi Gerçi şimdi de çok stresli. Her türlü stresli.

Valla bazen oturup sinirimden ağlıyorum, proje bitmeden kafamı yastığa koyunca rahatça uyuyamıyorum acaba şunu şöyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye tüm gece debelenip duruyorum. Uykumu da alamıyorum derin uykuya geçemediğim için baya bi illet hedefim çocuk olduktan sonra bırakmak işi o yüzden app store a bişeyler yapıp atmayı düşünüyorum ama bakalım inşallah yapacağım

Hahahah emnis çok güldüm. Düşünün işte durumu. Benim aktivist yanım beni dürtüyor, susarsam içimde patlıyor. Sonuç olarak toplumda yanlış yerleşmiş bir şeyi düzeltmek için kadınlar olarak mücadele etmemiz gerek. Toplumda en kolay sindirilen kesim kadınlar. Neden kabul edeceğim yahu onca yıl okumuşum, okurken bile çalışmışım. Ev hanımı olsaydım gocunmazdım onu da dibine kadar iyi yaptım, yapıyorum da ama; anlanan anlamda ev hanımı da değilim yahu. Sadece çalışmıyorum. Doğrusu bu.

Eşim de uykuya dalamıyorum diyor. Bu arada yine aynı sektörden yazılımcı bir kız arkadaşım da ekip yöneticisi olmuştu, çocuk olunca bıraktı. Artık sinir stresten ölüyordum yapamadım demişti. Seni çok iyi anlıyorum az çok biliyorum olan biteni.Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…