- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.501
Haydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
@Leyl-i-fer artık senin de
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
@Tempus
@hanmeli
@Ceylansnn
@EceZ
@Suskunhanim
@nrmyn
balpamuk
@Umudumvar07
@bluuee
Maariftakvimi ilk hedef 95
A ataninbitanesii
Bayram var ama bu hafta 64.0 hedefim olsunHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
@Tempus
@hanmeli
@Ceylansnn
@EceZ
@Suskunhanim
@nrmyn
balpamuk
@Umudumvar07
@bluuee
Maariftakvimi
A ataninbitanesii
Cherry Mom kaptanımız, menü Paylaşım saati değişecek değil mi ramazanın bitmesi dolayısı ile? Ona göre bende listeyi saatinde paylaşayım diye düşündüm.
Bizleri bilgilendirir misin
Ben çalışangillerdenim yazılımcıyım şimdilik kurban bayramına kadar evdeyiz gibi gözüküyor
Valla bazen oturup sinirimden ağlıyorum, proje bitmeden kafamı yastığa koyunca rahatça uyuyamıyorum acaba şunu şöyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye tüm gece debelenip duruyorum. Uykumu da alamıyorum derin uykuya geçemediğim için baya bi illetPawcım sen kod yazıyorsun değil mi? Benim eşim de Bilgisayar Mühendisi ama o sistem tarafında. Netapp tarafında veri depolamayı yönetiyor. Sizin işler zor. Her işin kendi içinde zorlukları var ama özellikle bilgisayarcıların yazılım tarafı daha zor bence. Eşim üniversitedeyken ben kod yazmayacağım diye kendini şartlamıştı. Yazılımcıların kafasında saç kalmıyor derdiGerçi şimdi de çok stresli. Her türlü stresli.
İşşiz derken işten cikartma değil değil mi ? Geçici süreçten bahsediyorsun ? Az kaldı yakında eski düzene dönersiniz umarım
Bende 2 yıldır çalışmıyorum öncesinde bankaciydimbalpamuk un aksine baya baya ev hanimliginin dibine vurdum ama kesinlikle doğru söylüyor ben daha komigini yaşamıştim istifa ettikten 2 3 gün sonra internet aboneligimiydi neydi konuyu unuttum meslek dedi çalışmıyorum dedim ev hanimi dedi yahuu ben 2 gün öncesine kadar haldur huldur kosturuyordum bankada dedim işsiz yazdı bu seferde hahahah
Cidden çalışıyor musun sensanki vakit romanlara ve bize ayriliyormus giib geliyor
Bende tutturdum yoksa kendiliğinden hiç tutmuyor♥♥ Sabah kalktigimda tutmuyordu.da tutturdum aç karna sporla
Demi ya ben bol Kitap okuyarak çalışıyorumReyyan çaktırmadan çalışıyor
Hilall neredesin? Dedim kesin börekler tatlılar yapıyorBende tutturdum yoksa kendiliğinden hiç tutmuyor
Valla bazen oturup sinirimden ağlıyorum, proje bitmeden kafamı yastığa koyunca rahatça uyuyamıyorum acaba şunu şöyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye tüm gece debelenip duruyorum. Uykumu da alamıyorum derin uykuya geçemediğim için baya bi illethedefim çocuk olduktan sonra bırakmak işi o yüzden app store a bişeyler yapıp atmayı düşünüyorum ama bakalım inşallah yapacağım
Bu hafta neler olacak bende bilmiyorum ne desem acaba 70.3 olsun yinedeHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
@Tempus
@hanmeli
@Ceylansnn
@EceZ
@Suskunhanim
@nrmyn
balpamuk
@Umudumvar07
@bluuee
Maariftakvimi
A ataninbitanesii
Amaaa ben aslaHilall neredesin? Dedim kesin börekler tatlılar yapıyor
Pamukcum markani yazsana ozelden merak ettim
Online satis yapcanmi
Bana daaaEvet yapıyorum. İnstagram adresim ve web sitem var.Yazarım tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?