Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amiin her işin farklı zorluğu vardır elbet ama ben beyin gücünün daha yorucu olduğunu düşünüyorum. İşi işte bırakamıyorum geçenlerde 3 gece uyumadım neredeyse iş yapıcam diye. Bitmeyince içim içimi yiyo Uyuyayım diye uzansam bile uyuyamıyorum yani sürekli kafamds iş yetişmeyecek nasıl yapsam nasıl etsem diye fırtınalar kopuyo

Demi ya ben bol Kitap okuyarak çalışıyorum

Valla ben de çaktırmadan çalışıyorum şu karantinada İspanyolca konuşmaya başladım resmen. Hatta sen şimdi Kur’an kursu deyince aklıma geldi, geçen gün düşündüm; çocukken tecvid mahreç gördüğüm için İspanyolca bazı kelimeleri ne kadar rahat telaffuz ediyorum diye düşündüm. Onların da böyle gırtlaktan ve dil ucuyla söylenen bazı kelimeleri var. Dilim çocukluktan alışkın olduğu için kolay telaffuz etmemi sağladı.

Çalışırken bende öyleydim Allah yardımcınız olsun hele ki karakter olarak rahat bir yapıya sahip değilse insan iş hayati çok yıpratici

Ramazan bitiyor ya kendimi tuhaf hissediyorum. Alışmıştık. Insan zor alışıyor sonrada bitirmek zor oluyor. Alışkanlıkları değiştirmek beni çok zorluyor. Ama Allah seneye görmeyide nasıp etsin hepimize. Bu hafta zor olacak biraz hem bayram haftası hem ilk üçe girmek lazım. Sporla perişan olacağım kesin artık benim.

Ben kendimi listeye girmeye saklıyorum şimdi hızlı kilo verip tüm cevherlerimi ortaya dökersem listeye girdiğimde dereceye giremeyiz bu defa. O yüzden azar azar veriyorum şuan

Kızlar forumda dolanıyordum o ara gördüm. bir üye 1 haftada şöyle kilo verdim diye konu açmış, Yediklerine baktım benden daha çok yiyor ama nasıl 3 kilo vermiş çıldırıyorum bir şey dikkatimi çekti sabahları ılık suyun içine limon suyu ve elma sirkesi katıp içtim her gün demiş. Acaba diyorum bende denesem mi evrenin sırrı limonlu sirkeli suda mı

1-2 gündür ben de sirkeli su içmeye başladım ama daha tık yok

Bende bir zamanlar çok içmiştim sirkeli su ama bende pek bişey değişmedi

Bende şuan 1.5 lt sirkeli limonlu su yaptım yalnız üşengeçlikten içine doğanay limon suyu attım bugün geceye kadar onu içicem
Bu tarZ şeylerde genelde hep doğalı olsun derler ama sirkeninde limon suyununda insalah fayda eder çok kişi ettiğini söylüyor ama bende bir düzende icemedim bir türlü

Bugün protein günü anlasilan
Sahur
2 kasik menemen
1 dilim ekmek
3 dilim peynir

Iftar
3 kasik güveç
3 kasik pilav
1 bardak ayran
1 kepçe çorba

1 saatte spor yapmayı dusunuyorum yatmadan
Menun gayet güzel ideal porsiyonlarda bravo canım
Sporu yaparsan yaz ki listemize ekleyeyim

Bende şuan 1.5 lt sirkeli limonlu su yaptım yalnız üşengeçlikten içine doğanay limon suyu attım bugün geceye kadar onu içicem

Ben de limonları sıkıp küçük kavanozlara koyup buzluğa atıyorum. Sonra lazım oldukça sırasıyla çıkarıyorum hemen çözülüyor. Her defasında limon sıkmak beni de sıkıyor

Seneye de ulaşırız inşallah canım ne güzel tutabildiniz ramazan boyunca Allah sağlık sıhhat versin yeterki seneye daha güzel olur karantinayla geçti gitti ramazan
Bu hafta evet zor olabilir ama bir yandan da.iyi oldu bayram kaçamak hakkımızı sifirladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…