- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.581
Bencede yıkamak için ikna etmek 10 puanArife gecesi çocukları yıkadım falan. Aslında bence çocuk yıkamakta spordan sayılmalı.Özellikle benim oğlumu yıkamak dakikası 5 puan olabilir :)
Ya ben yikayamadim boyları mi.uzun oluyordu omurleri.mi öyle bir şey vardı :))Arife gecesi çocukları yıkadım falan. Aslında bence çocuk yıkamakta spordan sayılmalı.Özellikle benim oğlumu yıkamak dakikası 5 puan olabilir :)
O kadar değil-dir be hani 500 'de değil-dir ama o kadar azda olmaz serbest stil yazıyor ayar mi yapman lazım acabaC Cagrihilal1 benim cardio yeni bitti ve akıllı saat ile baktım harcanan kaloriye tam bir fiyaskoşöyle bir tablo.cikti ekte ama sanırım hatayı surda yaptım başta spor seçimi yaptriyor cardio olmadığı için serbest egzersiz sectim oyuzden sanırım kaloriyi az hesapladı bir dahakine koşu seçeceğim daha mantıklı olur sanırım :)) koşu da bir cardio sonuçta nabzima bak 180 kere çıkmış bu bölgesel algiladi kesin 4 dk. Beklemede egzersizi kapatmayı unutmamdan yoksa sırf hesaplıyor diye tam yaptım herşeyi puuuu sana saat
Annem arefe suyuyla yıka dedi yıkadım valla detay sormadımYa ben yikayamadim boyları mi.uzun oluyordu omurleri.mi öyle bir şey vardı :))
Aynen sanırım ondan yarın koşu seçeceğim.O kadar değil-dir be hani 500 'de değil-dir ama o kadar azda olmaz serbest stil yazıyor ayar mi yapman lazım acaba
En güzeli ben sana ne yaptım di tam olarak favorimBanyo yaptırdığım için söylediklerine bakın YAŞ 4,5
-Bana niye bunu yapıyosun ya
-Ben sana ne yaptım
-Sadece 1 tane yıkayacaksın
-Yazık bana yeaaaa
-Babaaaaa
-Annennem gelsiiiiinnn
5 dakikalık banyoya 1 ton laf işittim.
Ahhh banyo bizim hassas noktamiz görsen laf.isittigine dua edersinBanyo yaptırdığım için söylediklerine bakın YAŞ 4,5
-Bana niye bunu yapıyosun ya
-Ben sana ne yaptım
-Sadece 1 tane yıkayacaksın
-Yazık bana yeaaaa
-Babaaaaa
-Annennem gelsiiiiinnn
5 dakikalık banyoya 1 ton laf işittim.
KesinlikleBencede yıkamak için ikna etmek 10 puan
Otomatik algılamıyor mu ki saat. Nabıza göre yakması lazım kaloriyi. Nabız yükseldikçe kalori yakimi hızlanıyor. Yarın bi daha dene bakalım. Ama kalori çok yakmasa da sıkılaşma ve şekillenme için çok iyi özelliklede kol ve karin içinC Cagrihilal1 benim cardio yeni bitti ve akıllı saat ile baktım harcanan kaloriye tam bir fiyaskoşöyle bir tablo.cikti ekte ama sanırım hatayı surda yaptım başta spor seçimi yaptriyor cardio olmadığı için serbest egzersiz sectim oyuzden sanırım kaloriyi az hesapladı bir dahakine koşu seçeceğim daha mantıklı olur sanırım :)) koşu da bir cardio sonuçta nabzima bak 180 lere çıkmış bu bölgesel algiladi kesin 4 dk. Beklemede egzersizi kapatmayı unutmamdan yoksa sırf hesaplıyor diye tam yaptım herşeyi puuuu sana saat
Kalktım 500 trambolinde zıpladım kıxlar bugünlük benden bu kadar.
Spor
30dk eliptik kızlar allahtan ablamda eliptik bisiklet var
Sahur
2 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 kk peynir
Iftar
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Salata
3 sarma
3 lokmada tahin pekmez
2 lt su
10 bin adım
30 dk. Kardio
30 dk bölgeselCherry Mom
12.30
2 yumurta haşlama
Peynir domates zeytin
Süt
Arada
Yoğurt pekmez incir ve hurma
Akşam
Tavuk döner
3 çiğ köfte
Patlıcan salatası
Domates çorbası
Su 3 lt
Spor
30 dk yoga
4 bin adım
KaptancimCherry Mom dun spor yok demistim ama oysaki 10770 adim vardi..bubun4660 i saglikli adimmis.pazara gitmistim ardindan da kisa bir yuruyuse ciktimdi
600 bölgesel, 700 zıpCherry Mom
Evet o mide crunch diyor ya fena yakiyor karnı vallaOtomatik algılamıyor mu ki saat. Nabıza göre yakması lazım kaloriyi. Nabız yükseldikçe kalori yakimi hızlanıyor. Yarın bi daha dene bakalım. Ama kalori çok yakmasa da sıkılaşma ve şekillenme için çok iyi özelliklede kol ve karin için
Aslında seviyordu banyoyu. Ne olduysa geçen sene babasıyla tatile gittiler o günden beri çocuk huysuzlanıyor banyoya girinceAhhh banyo bizim hassas noktamiz görsen laf.isittigine dua edersinhiç sevmiyor hicc
Eline sağlık canım sende 2 çocuk mu varKaptanimCherry Mom iftarda gozmele istedi yavrular yaptım konu komşuya dağıttım ben de bir gözleme(ki iki elim kadar minicik ) ve yarım bazlama yedim.su an acım
Yarın için de kalburabastı yaptım evde tatlı bulunsun diye ama yemedimyarına hak kerim
Bir kase de çorba.
1lt limonlu su ve10000 adım
Gorusurz canım iyi gecelerİyi geceler kızlarr yarın görüşürüz
Tesekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?