Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 benim cardio yeni bitti ve akıllı saat ile baktım harcanan kaloriye tam bir fiyasko şöyle bir tablo.cikti ekte ama sanırım hatayı surda yaptım başta spor seçimi yaptriyor cardio olmadığı için serbest egzersiz sectim oyuzden sanırım kaloriyi az hesapladı bir dahakine koşu seçeceğim daha mantıklı olur sanırım :)) koşu da bir cardio sonuçta nabzima bak 180 lere çıkmış bu bölgesel algiladi kesin 4 dk. Beklemede egzersizi kapatmayı unutmamdan yoksa sırf hesaplıyor diye tam yaptım herşeyi puuuu sana saat

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-23-23-47-57-608_com.xiaomi.hm.health.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 22
O kadar değil-dir be hani 500 'de değil-dir ama o kadar azda olmaz serbest stil yazıyor ayar mi yapman lazım acaba

Ahhh banyo bizim hassas noktamiz görsen laf.isittigine dua edersin hiç sevmiyor hicc

Otomatik algılamıyor mu ki saat. Nabıza göre yakması lazım kaloriyi. Nabız yükseldikçe kalori yakimi hızlanıyor. Yarın bi daha dene bakalım. Ama kalori çok yakmasa da sıkılaşma ve şekillenme için çok iyi özelliklede kol ve karin için

Sporlar icinnn kocaman tebrikler kızlar
Kalktım 500 trambolinde zıpladım kıxlar bugünlük benden bu kadar.
Spor
30dk eliptik kızlar allahtan ablamda eliptik bisiklet var
Sahur
2 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 kk peynir

Iftar
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Salata
3 sarma
3 lokmada tahin pekmez

2 lt su

10 bin adım
30 dk. Kardio
30 dk bölgesel Cherry Mom
12.30
2 yumurta haşlama
Peynir domates zeytin
Süt

Arada
Yoğurt pekmez incir ve hurma

Akşam
Tavuk döner
3 çiğ köfte
Patlıcan salatası
Domates çorbası

Su 3 lt
Spor
30 dk yoga
4 bin adım
Kaptancim Cherry Mom dun spor yok demistim ama oysaki 10770 adim vardi..bubun4660 i saglikli adimmis.pazara gitmistim ardindan da kisa bir yuruyuse ciktimdi
600 bölgesel, 700 zıp Cherry Mom
Cherry Mom cim 500 zıp yapabildim

Evet o mide crunch diyor ya fena yakiyor karnı valla

Eline sağlık canım sende 2 çocuk mu var yarında kalbura bastı.sinavindan başarı ile geçersin inşallah gerçi gunduz.saatlerinde 1 tane tadına bakmak icin yenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…