Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

EceZ canım ben de lisans shizmet ve çocuk gelş. Mezunuyum. 2 yıl Öğrt. 3 yıl müdür olarak çalıştım sonra her anne gibi oğluma analık ve öğretmenlik yapıyorum tüm günümüz oyun tabii ara da valla ben de bıkıyorum az WC kaçıp ona çizgi film açıyorum napim sonra o beni buluyor zaten
Bugün de fark ettim 2 yaş sendromuna girdi bu Allah'ım her şeye bağırıyor.. vs rmı bir çözümü kızlar istediği şeyler olabilecek şeyse zaten veriyorum.. ama. Bugün sıcak ütüyğ istiyor sıcak diyorum farkında o da cıss diyor ama istiyor fişini prize takacakmış.. soğuk olan başka ütü verdim .. kabul de etmedi .. yok başka o sıcak dedim çekip gittim odaya ağlaması öyle durdu..
Gerçekten dediğimizin arkasında durucaz sanırım.. bir de ben mutfakta şşlenşnce o da bakıp yapmak istiyor artık tezgahta ona yer açtım bugpn hep ora da oturdu yemek yaparken

Öyle şimdide ev hanımı olduk anne olduk ama geri çalışmayı düşünmüyorum.. emir altında olmak beni çok kasıyor yapamıyorum engellenmek mizacıma uymuyor.. eşim de de o huy var o yüzden aktar dğkkanımız vardı onu devr aldık şu an eşin ili büyütüyor destek gerekşnce ben de başlayacağım kendi işime

Ay ne uzun yazmışım

Siz de de kilo veremedikçe üzülme sonradan yeme atağı geçirme vs oluyor mu?
Ben tartı da eksi de görsem artı da görsem yiyorum ama en çok sanırım kötü geçen bir gün de yiyorum.. mesala oğlumla güzel vakit geçiremezsem ve ya başka şeyler olsa kafam dağılsın diye yemek yiyorum..
Ama. Hani beni kıran üze bir olay olsa tam tersi bütün iştah gidiyor artık o olay düzeltmeden ağzıma lokma koyamam koysam böyle istemsiz kasılmalar kusmalar yaşarım
.. nasıl bir şey bu ya

Spor
30dk eliptik kızlar allahtan ablamda eliptik bisiklet var
Oooo ablanda eliptik var ve sen bunu kullanmıyor musun aaa daha sık sizi hasır nesir görelim insallah kaç gün daha ablandasin ne güzel fırsat olsun bu sana evde spor yapamiyorsun yürüyus.harici
Ben istanbula annemlerin yanina gidince komşudan 1 kase yoğurt ister gibi eliptik bisikletini istiyorum

66,5 olsun hededefm

Bugun bayram.temizligi ile.gecti vakit, tam.oftar vakti de daireden aradilar bir is icin..bir de ramazan sonuna yetistirmek.istedigim bir hatimim.vardi..bu nedenle buralara ugrayamadim.kizlar kusura bakmayin
Allah kabul etsin hedefte gayet güzel ulaşmak için elinden geleni yap nermincim bu hafta nota sonrası derece yapmamiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…