- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.561
Evet kuzum yaa bildiğin bunalıma giriyorum vermediğim zaman çok zoruma gidiyor vallaİnanıyorum sen yeninden kilo vermeye odaklan veremedikcede üzülüyorsun
Yes fittt atakta mi nee
K KuruPapatyaTempus U Umudumvar07 haydi kızlar sizde hem listeye hem kendinize katki yapın ✌
Eki Görüntüle 2639097
96.5Haydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
Leyl-i-fer artık senin de
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
hanmeli
Ceylansnn
EceZ
@Suskunhanim
nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
@bluuee
@terliklikedi
@ataninbitanesii
Gider bütün motivasyonu öldürür tek yapman gereken son nokts uğraşıp kilo verdiğini görüp yoluna devam etmen olacak canımEvet kuzum yaa bildiğin bunalıma giriyorum vermediğim zaman çok zoruma gidiyor valla
Ben geleneksel arefe günü sporumuz sarma sarmaya geçiyorum öptüm kızlar
Elma falan ye tarçınlıYa ben bugün çok açım sanırım erken yatacağımresmen boşa çalışıyor şu an midem.
Elma falan ye tarçınlı
Reklam engelleme acikmi pamukif yapayım desim bir kaç gün bozmakta istemedim daha 2. Günde. Yatayım en iyisiHerkese iyi geceler, iyi bayramlar şimdiden.
69.9Haydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
hanmeli
Ceylansnn
EceZ
@Suskunhanim
nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
@bluuee
@terliklikedi
@ataninbitanesii
Hayırlı yeni yaşlara canımBen yarın minnak bi kaçamak yapcm azcık pasta yicem haberiniz olsun çünküü doğumgünüm
66,5 olsun hededefmHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
@birsevgi
@Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
hanmeli
Ceylansnn
EceZ
@Suskunhanim
nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
@bluuee
@terliklikedi
@ataninbitanesii
Oooo ablanda eliptik var ve sen bunu kullanmıyor musun aaa daha sık sizi hasır nesir görelim insallahSpor
30dk eliptik kızlar allahtan ablamda eliptik bisiklet var
Allah kabul etsin hedefte gayet güzel ulaşmak için elinden geleni yap nermincim bu hafta nota sonrası derece yapmamiz lazım66,5 olsun hededefm
Bugun bayram.temizligi ile.gecti vakit, tam.oftar vakti de daireden aradilar bir is icin..bir de ramazan sonuna yetistirmek.istedigim bir hatimim.vardi..bu nedenle buralara ugrayamadim.kizlar kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?