Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle canım bomba gibi donmeliyiz artık karantina süreci de sona ermek üzere. Son bir çabayla bizi görenlerin şaşırmasini sağlamalıyız
umarım hayırlısıylaatanırsın sevgicim. Gönlüne göre olsun.
İnsallaaah canım benim
Ben yarın minnak bi kaçamak yapcm azcık pasta yicem haberiniz olsun çünküü doğumgünüm
Doğum günün kutlu olsuun

EceZ ay hayatta içemiyorum sirkeli su ama ılık limonlu su içtiğim zamanlar midem gün boyu giirrr gurrr iyi çalışıyor yani

Kesinlikle canım bomba gibi donmeliyiz artık karantina süreci de sona ermek üzere. Son bir
Ayy iyiydik böyle daha hazır değiliz karantina bitmesin isteyeceğim resmen
Bu hafta cidden tam odaklanmaliyiz ki bayram ekstra kalori mevzusuda ortadan çıksın dua edelim diğer takimlar bayramı tatlilarla boreklerle geçirsin yoksa işimiz yaş :)))

Yok yok bayramda kimse kimseye gerçekten gidemiyor. İşi olmayan polisler bile dışarıda görüldüğü zaman ceza yazilacak il ilçe müdürleri hep emir vermiş. O yüzden öyle misafirlik şu bu olmayacak. Evde kendi kendimize de tatlı yapmayiverelim ayooll

Eline sağlık canım sende 2 çocuk mu var yarında kalbura bastı.sinavindan başarı ile geçersin inşallah ☺ gerçi gunduz.saatlerinde 1 tane tadına bakmak icin yenebilir
Evet canım oğlum 1.sinifa başlayacak inşallah, kızım da 2'yi yeni doldurdu.sizde ?

Apartman içi durum ne olur ki yiyecek olanlara tavsiyem 2'den önce yapınız kaçamağınizi ve ogununuz ile arasında iki saat olsun.
Ayşegül Coruhlu bunları hücre düzeyinde açıklıyor ve aklıma yattı benimbakalım onun yöntemiyle nasıl zayifliyiciimm

Apartmanda hiç komşum yok neyse ki ama eşim sabah kahvaltıya ıspanaklı börek istiyor

Sporlar icinnn kocaman tebrikler kızlar
inşallah en kısa sürede ben de baslayabilirim hoplayıp ziamaya
Evet o mide crunch diyor ya fena yakiyor karnı valla ✌
Canım hangi saati kullanıyorsun? Honnor band 5 ikullaniyorum, adımları az gösteriyordu, meğer ben gevşek takiyormusum spor yaparken tam oturması a dikkat et, güzelce şık ki nabzı algilasin ben de serbest etkinlik açsam bile zumba ile Leslie çok fark ediyor.tamamen nabza göre gösteriyor kaloriyi
Tesekkür ederim canım❤
Doğum günün kutlu olsun canım

Apartmanda hiç komşum yok neyse ki ama eşim sabah kahvaltıya ıspanaklı börek istiyor
Sen bir dilim böreği kemire kemire yiyerek yumurtaile doyarsin, doymalisin
Kaptanim ne der bilmiyorum ama ben tadına bakmaktan yanayım, tabi tadına bakinca devamı geliyorsa hiiic yanasmamak, hatta gerekirse yapmamak elbette bunlar süreci yavaşlatır ama kendime yasaklayinca diyet sonunda tekrar alıyorum,bunları özlemiş oluyorum çünkü
Bu nacizane fikrim, kendimi bu diyet sürecinde tanımış oldumgeçen yıl 50 kiloya inmistim

Ay biliyorum ben de 53 lerden çıktım tekrar bu kilolara. Tamamen her şeyi keserek kilo vermiştim sonra özlediğim her şeyin dibine düştüm
Herhalde bir dilimi yalana yalana yerim bilmiyorum hahahahahhs

Ay biliyorum ben de 53 lerden çıktım tekrar bu kilolara. Tamamen her şeyi keserek kilo vermiştim sonra özlediğim her şeyin dibine düştüm
Herhalde bir dilimi yalana yalana yerim bilmiyorum hahahahahhs
Ya as çiğnemek hem sünnet hem de dil altindaki hücreler(bu başka bir şeydi ama adını hatırlayamadım) yediklerimizin mideye gitmeden kana karışmasıni sağlıyormuş. Yani uzun cignersen( bir böreği üç böreklik zaman dilimde yediğini düşün) hem kana hemen karıştığı için miden, bağırsağın vs daha az yorulacak hem de daha az kalori almış olacaksın
Henüz ben de öğrenemedim ama uygulamaya çalışıyorum
Bir de sofradan tam doğmadan kalkmayı öğrenmeye çalışıyorum,tam anlamıyla başaramadım ama eskisi gibi iftarda da sahurda da şişkinlik yaşamadım

Evet tam olarak bunu yapmaya çalışacağım ben de

Günaydın kuzum bayramın mübarek olsun. Çarşamba gününe kadar ablamdayım çarşamba günü de eliptik kullanıp giderim evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…