- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.601
Kesinlikle canım bomba gibi donmeliyiz artık karantina süreci de sona ermek üzere. Son bir çabayla bizi görenlerin şaşırmasini sağlamalıyızTabiki kuzum
5.takimin güzel hanımları ramazan ayıni ugurladigimiz bu gunden sonra menulerimizi eskisi gibi gün sonunda akşam yazmaya devam ediyoruz ♥Mehfam bizim için onları paylaşım yapti/ yapmadı diye listeliyor olacak ♥
umarim eskisi gibi düzenli bildirimler gelmeye devam eder bu hafta bu işin önemi bence kanıtlanmış oldu
Birde kızlar sizden ricam birbirimizin menülerini yorumlayalim, birbimizi takip edelim biz bir takımız bunlar sadece kaptan görevi değil bence. Kendimizle birlkte ekipteki diger arkadaşımızada destek olmali/ takip etmeli gerekiyorsa sorgulamaliyiz diye düşünüyorum ✌
İnsallaaah canım benimumarım hayırlısıylaatanırsın sevgicim. Gönlüne göre olsun.
Doğum günün kutlu olsuunBen yarın minnak bi kaçamak yapcm azcık pasta yicem haberiniz olsun çünküü doğumgünüm
Ayy iyiydik böyle daha hazır değiliz karantina bitmesin isteyeceğim resmenKesinlikle canım bomba gibi donmeliyiz artık karantina süreci de sona ermek üzere. Son bir
Yok yok bayramda kimse kimseye gerçekten gidemiyor. İşi olmayan polisler bile dışarıda görüldüğü zaman ceza yazilacak il ilçe müdürleri hep emir vermiş. O yüzden öyle misafirlik şu bu olmayacak. Evde kendi kendimize de tatlı yapmayiverelim ayoollAyy iyiydik böyle daha hazır değiliz karantina bitmesin isteyeceğim resmen
Bu hafta cidden tam odaklanmaliyiz ki bayram ekstra kalori mevzusuda ortadan çıksın dua edelim diğer takimlar bayramı tatlilarla boreklerle geçirsin yoksa işimiz yaş :)))
Evet canım oğlum 1.sinifa başlayacak inşallah, kızım da 2'yi yeni doldurdu.sizde ?Eline sağlık canım sende 2 çocuk mu varyarında kalbura bastı.sinavindan başarı ile geçersin inşallah ☺ gerçi gunduz.saatlerinde 1 tane tadına bakmak icin yenebilir
Apartman içi durum ne olur kiYok yok bayramda kimse kimseye gerçekten gidemiyor. İşi olmayan polisler bile dışarıda görüldüğü zaman ceza yazilacak il ilçe müdürleri hep emir vermiş. O yüzden öyle misafirlik şu bu olmayacak. Evde kendi kendimize de tatlı yapmayiverelim ayooll
Apartmanda hiç komşum yok neyse kiApartman içi durum ne olur kiyiyecek olanlara tavsiyem 2'den önce yapınız kaçamağınizi ve ogununuz ile arasında iki saat olsun.
Ayşegül Coruhlu bunları hücre düzeyinde açıklıyor ve aklıma yattı benimbakalım onun yöntemiyle nasıl zayifliyiciimm
inşallah en kısa sürede ben de baslayabilirim hoplayıp ziamayaSporlar icinnn kocaman tebrikler kızlar
Canım hangi saati kullanıyorsun? Honnor band 5 ikullaniyorum, adımları az gösteriyordu, meğer ben gevşek takiyormusumEvet o mide crunch diyor ya fena yakiyor karnı valla ✌
Doğum günün kutlu olsun canımTesekkür ederim canım❤
Doğum günün kutlu olsun K KuruPapatyaBen yarın minnak bi kaçamak yapcm azcık pasta yicem haberiniz olsun çünküü doğumgünüm
Sen bir dilim böreği kemire kemire yiyerek yumurtaile doyarsin, doymalisinApartmanda hiç komşum yok neyse kiama eşim sabah kahvaltıya ıspanaklı börek istiyor
Ay biliyorum ben de 53 lerden çıktım tekrar bu kilolara. Tamamen her şeyi keserek kilo vermiştim sonra özlediğim her şeyin dibine düştümSen bir dilim böreği kemire kemire yiyerek yumurtaile doyarsin, doymalisin
Kaptanim ne der bilmiyorum ama ben tadına bakmaktan yanayım, tabi tadına bakinca devamı geliyorsa hiiic yanasmamak, hatta gerekirse yapmamakelbette bunlar süreci yavaşlatır ama kendime yasaklayinca diyet sonunda tekrar alıyorum,bunları özlemiş oluyorum çünkü
Bu nacizane fikrim, kendimi bu diyet sürecinde tanımış oldumgeçen yıl 50 kiloya inmistim
Ya as çiğnemek hem sünnet hem de dil altindaki hücreler(bu başka bir şeydi ama adını hatırlayamadım) yediklerimizin mideye gitmeden kana karışmasıni sağlıyormuş. Yani uzun cignersen( bir böreği üç böreklik zaman dilimde yediğini düşün) hem kana hemen karıştığı için miden, bağırsağın vs daha az yorulacak hem de daha az kalori almış olacaksınAy biliyorum ben de 53 lerden çıktım tekrar bu kilolara. Tamamen her şeyi keserek kilo vermiştim sonra özlediğim her şeyin dibine düştüm
Herhalde bir dilimi yalana yalana yerim bilmiyorum hahahahahhs
Evet tam olarak bunu yapmaya çalışacağım ben deYa as çiğnemek hem sünnet hem de dil altindaki hücreler(bu başka bir şeydi ama adını hatırlayamadım) yediklerimizin mideye gitmeden kana karışmasıni sağlıyormuş. Yani uzun cignersen( bir böreği üç böreklik zaman dilimde yediğini düşün) hem kana hemen karıştığı için miden, bağırsağın vs daha az yorulacak hem de daha az kalori almış olacaksın
Henüz ben de öğrenemedim ama uygulamaya çalışıyorum
Bir de sofradan tam doğmadan kalkmayı öğrenmeye çalışıyorum,tam anlamıyla başaramadım ama eskisi gibi iftarda da sahurda da şişkinlik yaşamadım
Günaydın kuzum bayramın mübarek olsun. Çarşamba gününe kadar ablamdayım çarşamba günü de eliptik kullanıp giderim evimeOooo ablanda eliptik var ve sen bunu kullanmıyor musun aaa daha sık sizi hasır nesir görelim insallahkaç gün daha ablandasin ne güzel fırsat olsun bu sana evde spor yapamiyorsun yürüyus.harici
Ben istanbula annemlerin yanina gidince komşudan 1 kase yoğurt ister gibi eliptik bisikletini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?