- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.621
Selam kuzum iyi bayramlarrr nasılsın ?Selamlar, hayırlı bayramlar kızlar :)
Ben rint. 599. Dönem mezunuyum. 55 ile mezun oldum, aradan çok zaman geçti.
morordek kaptanicem nasılsın?
Cherry Mom kaptan yardımcısı olmuşsun çok sevindim nasılsınız?
Takımda yer varsa ben yine gelmek istiyorum
Aminnnn insallah canım bu sene pek buruk oldu maalesef sağlık olsun inşallahCanlar sevdiklerinizle nice mutlu huzurlu bayramlar gecirmenizi dilerim. Bu yıl hepimiz için kötü geçti. Rabbimden tek dileğim önümüzdeki yıl ramazan bayramında gezmekten ayaklarımız acısın. Ideal kilomuza kavuşup bekarlarımıza hayırlı bir eş evli cocuksuzlara çocuk evli olanlarimiza da mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin insallah.
Moni kaptanım teşekkür ederiz
Reklam engelleme acikmi pamuk
@Cagrihilal1 benim cardio yeni bitti ve akıllı saat ile baktım harcanan kaloriye tam bir fiyaskoşöyle bir tablo.cikti ekte ama sanırım hatayı surda yaptım başta spor seçimi yaptriyor cardio olmadığı için serbest egzersiz sectim oyuzden sanırım kaloriyi az hesapladı bir dahakine koşu seçeceğim daha mantıklı olur sanırım :)) koşu da bir cardio sonuçta nabzima bak 180 lere çıkmış bu bölgesel algiladi kesin 4 dk. Beklemede egzersizi kapatmayı unutmamdan yoksa sırf hesaplıyor diye tam yaptım herşeyi puuuu sana saat
Sagol tatlı kaptancim tekrar hayırlı bayramlarEki Görüntüle 2639247
Cherry Mom kaptanım senin ve tum 5.takimin bayramini kutluyorum,sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum ❤❤
Bu akşamda onu yapayım ozmann pamukcumArkadaşlar size kesinlikle squatgirl in 500 cal videosunu tavsiye ediyorum. Kesinlikle bu yaptığımız siyahi abiden çok daha iyi. İlk yaptığımda ağır gelmişti de sonradan pek kesmedi o video beni.Ama squatgirl bayaa sıkı çalıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?