- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.641
Selam ozlemcim bugün ne guzel hep eski üyelerden gidiyoruzMerhaba kızlar.. Öncelikle sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.
Vee hemen konuya giriyorum. Takım müsaitse yeniden aranıza katılmak istiyorum..
O bende aktif ama yinede reklam gözükmeye başladıAy harikasın leylim, teşekkür ederim.
Merhaba kızlar.. Öncelikle sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.
Vee hemen konuya giriyorum. Takım müsaitse yeniden aranıza katılmak istiyorum..
O bende aktif ama yinede reklam gözükmeye başladı
65 diyeyimHaydi kızlar hedefleri alayım
@Cagrihilal1
Leyl-i-fer artık senin de
@birsevgi
@Calypso95
@KuruPapatya
@Tempus
@hanmeli
@Ceylansnn
EceZ
@Suskunhanim
@nrmyn
balpamuk
@Umudumvar07
B bluuee
@terliklikedi
@ataninbitanesii
Sağolasın canım iyiyim çok şükür..Sizler nasılsınız?Selam ozlemcim bugün ne guzel hep eski üyelerden gidiyoruz ☺☺ hoşgeldin tabiki gelebilirsin
Nasılsın ?
Hoş buldum Esracıgım.. Aman hiç sorma ya kilo al ver al ver derken rakamlar hiç aklımda kalmadı. Verdiğim kiloları geri aldım zaten. Ben de özledim valla birlikte güzel işler çıkarmıştık.Ooooo kimleri görüyoruuuummmmmÖzlemcim hoş geldin yahu! Ağır toplar birer birer geri dönüyor Özlemişim seni. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Kaç kg gittin kaç kg geldin yaz hele rapor ver.
Ben sormuştum hangi operayi indirdiniz diye cevap gelmeyince vpnli vardi onu indirdim bende.bende yok simdilik reklamO bende aktif ama yinede reklam gözükmeye başladı
Sağolasın canım iyiyim çok şükür..Sizler nasılsınız?
Normalde çok zor kilo veriyorum. Ramazanda sporla destekleyince 4 kilo kadar verdim. Yarın sabah tartılır son durumu buradan paylaşırım.
Hoş buldum Esracıgım.. Aman hiç sorma ya kilo al ver al ver derken rakamlar hiç aklımda kalmadı. Verdiğim kiloları geri aldım zaten. Ben de özledim valla birlikte güzel işler çıkarmıştık.
Benim bilgim yoktu yeni indirdim zaten ama bende vpn li olanı indirdim :/ choreme gibi çok değil ama yinede varBen sormuştum hangi operayi indirdiniz diye cevap gelmeyince vpnli vardi onu indirdim bende.bende yok simdilik reklam
Aynı canım bende 2018 sonrsi izne ayrılmıştim + 13 kg ile takıma geçen sene geri döndüm 16 kg şimdiye kadar verdim yavaş yavaş hedefe ulasmaya çalışıyoruz işteSağolasın canım iyiyim çok şükür..Sizler nasılsınız?
Normalde çok zor kilo veriyorum. Ramazanda sporla destekleyince 4 kilo kadar verdim. Yarın sabah tartılır son durumu buradan paylaşırım.
Aynı canım bende 2018 sonrsi izne ayrılmıştim + 13 kg ile takıma geçen sene geri döndüm 16 kg şimdiye kadar verdim yavaş yavaş hedefe ulasmaya çalışıyoruz işteumarım sen benim kadar batirmamissindir
Ay valla çok zor oldu bu sefer kilo vermekemniscim ben bu kadarını bilmiyordum vallainanılmaz. Çok alıp çok vermişsin, bravo! Şeyy bir deee ben bugün bayramın hatrına biraz serbest bıraktım kendimi Bugün menü paylaşmasam olur mu? sizi de demoralize etmek istemem. Ama sıkı toparlayacağımı bilirsin. Cumaya kadar açım bugünden itibaren.
Ay valla çok zor oldu bu sefer kilo vermeko ara emzirme bitmisti antidepresan başlamıştı ikisinin etkisiyle çok aldim maalesef
Menü ok paylaşmaama ne güzel eksin vardı o giderse cumaya
merak etme o eksiden bile daha aşağı düşmek için çırpınacağım bu hafta, söz verdim sana. Ölümüne açlık var bu hafta.
Günaydın kızlar vallahi daha yeni kendime geldim.
Dün kendime 1.5 lt sirkeli ve limonlu su yaptım demiştim. Gece saat 2-3e kadar onu içtim aralıklarla. Başka da bir şey yemedim en son tavuk yemeğinden sonra.
Sabah bir gözümü açtım soğuk soğuk terliyorum yerimden kalkamıyorum bacaklarım titriyor. Eşime dedim koş hemen bana sebze getir (Öldüm ölücem hala daha sebze günü yapmaya çalışıyorum) Neyse o da koştu ben yatakta yarı baygın yatarken salatalık domates havuç ne varsa getirdi. Yedim yok geçmiyor hala midem bulanıyor halsizlik var. Gitti bu defa da eti form bitter çikolata kaplı bisküviden getirdi. 1 adet yedim. Biraz daha toparladım. Sonra yattım yatış o yatış kalkalı yarım saat oldu. Terleme titreme mide bulantısı azaldı ama sabah inanın yataktan zor kalktım.
Bir daha mı sirkeli limonlu su ASLAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?