Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar.. Öncelikle sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.

Vee hemen konuya giriyorum. Takım müsaitse yeniden aranıza katılmak istiyorum..
Selam ozlemcim bugün ne guzel hep eski üyelerden gidiyoruz hoşgeldin tabiki gelebilirsin
Nasılsın ?

Merhaba kızlar.. Öncelikle sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.

Vee hemen konuya giriyorum. Takım müsaitse yeniden aranıza katılmak istiyorum..

Ooooo kimleri görüyoruuuummmmm Özlemcim hoş geldin yahu! Ağır toplar birer birer geri dönüyor Özlemişim seni. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Kaç kg gittin kaç kg geldin yaz hele rapor ver.

Selam ozlemcim bugün ne guzel hep eski üyelerden gidiyoruz ☺☺ hoşgeldin tabiki gelebilirsin
Nasılsın ?
Sağolasın canım iyiyim çok şükür..Sizler nasılsınız?
Normalde çok zor kilo veriyorum. Ramazanda sporla destekleyince 4 kilo kadar verdim. Yarın sabah tartılır son durumu buradan paylaşırım.
Ooooo kimleri görüyoruuuummmmm Özlemcim hoş geldin yahu! Ağır toplar birer birer geri dönüyor Özlemişim seni. Nasılsın? Nasıl gidiyor? Kaç kg gittin kaç kg geldin yaz hele rapor ver.
Hoş buldum Esracıgım.. Aman hiç sorma ya kilo al ver al ver derken rakamlar hiç aklımda kalmadı. Verdiğim kiloları geri aldım zaten. Ben de özledim valla birlikte güzel işler çıkarmıştık.

Yine çıkarırız Özlemcim yaa. Ben şu Ferah’ı bir geri döndüremiyorum ona da bir el atmamız lazım. fancynancy bizi duyuyorsan cevap ver. Yuvana dön! Ben bir yola girdim valla. Beni ne hale getirdiler bir bilsen... Spor hiç yapmazdım biliyorsun. Şimdi sporsuz geçen günvicdan azabı oluyor. Cherry Mom çok sıkı bir kaptan haberin olsun.

Sağolasın canım iyiyim çok şükür..Sizler nasılsınız?
Normalde çok zor kilo veriyorum. Ramazanda sporla destekleyince 4 kilo kadar verdim. Yarın sabah tartılır son durumu buradan paylaşırım.
Aynı canım bende 2018 sonrsi izne ayrılmıştim + 13 kg ile takıma geçen sene geri döndüm 16 kg şimdiye kadar verdim yavaş yavaş hedefe ulasmaya çalışıyoruz işte umarım sen benim kadar batirmamissindir

emniscim ben bu kadarını bilmiyordum valla inanılmaz. Çok alıp çok vermişsin, bravo!Şeyy bir deee ben bugün bayramın hatrına biraz serbest bıraktım kendimi Bugün menü paylaşmasam olur mu? sizi de demoralize etmek istemem. Ama sıkı toparlayacağımı bilirsin. Cumaya kadar açım bugünden itibaren.

Ay valla çok zor oldu bu sefer kilo vermek o ara emzirme bitmisti antidepresan başlamıştı ikisinin etkisiyle çok aldim maalesef
Menü ok paylaşma ama ne güzel eksin vardı o giderse cumaya

Ay valla çok zor oldu bu sefer kilo vermek o ara emzirme bitmisti antidepresan başlamıştı ikisinin etkisiyle çok aldim maalesef
Menü ok paylaşma ama ne güzel eksin vardı o giderse cumaya

merak etme o eksiden bile daha aşağı düşmek için çırpınacağım bu hafta, söz verdim sana. Ölümüne açlık var bu hafta.

Günaydın kızlar vallahi daha yeni kendime geldim.

Dün kendime 1.5 lt sirkeli ve limonlu su yaptım demiştim. Gece saat 2-3e kadar onu içtim aralıklarla. Başka da bir şey yemedim en son tavuk yemeğinden sonra.

Sabah bir gözümü açtım soğuk soğuk terliyorum yerimden kalkamıyorum bacaklarım titriyor. Eşime dedim koş hemen bana sebze getir (Öldüm ölücem hala daha sebze günü yapmaya çalışıyorum ) Neyse o da koştu ben yatakta yarı baygın yatarken salatalık domates havuç ne varsa getirdi. Yedim yok geçmiyor hala midem bulanıyor halsizlik var. Gitti bu defa da eti form bitter çikolata kaplı bisküviden getirdi. 1 adet yedim. Biraz daha toparladım. Sonra yattım yatış o yatış kalkalı yarım saat oldu. Terleme titreme mide bulantısı azaldı ama sabah inanın yataktan zor kalktım.

Bir daha mı sirkeli limonlu su ASLAAAA

ah çok geçmiş olsun. Fena çarpmış. Her şey herkese iyi gelmiyor işte. Ama bence 1.5 kt de fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…