Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay inanmıyorum sana 1.5 lt mi
Günde 1 bardak değilmiydi o asitik birşey sonucta iyi mideni delmemissin dikkat et canim geçmiş olsun

ah çok geçmiş olsun. Fena çarpmış. Her şey herkese iyi gelmiyor işte. Ama bence 1.5 kt de fazla.
Açlığa diyete dayanıksız birisi değilim sanırım sirkeli su rahatsız etti çünkü limonlu suyu geçmişte de içerdim böyle bir sorun olmazdı. İnternetten araştırdım bendeki belirtileri kan şekeri düşünce böyle oluyormuş

Ay inanmıyorum sana 1.5 lt mi
Günde 1 bardak değilmiydi o asitik birşey sonucta iyi mideni delmemissin dikkat et canim geçmiş olsun
Ay ne bileyim bu kadar rahatsız edeceğini.Gece eşimle telefonda oyun oynuyorduk aralarda da AÇIMM AÇIMM diye bağırıyordum en son dedi git bari o sirkeli suyundan iç iştahını kessin. Onun lafı ile gittim aldım dolaptan ondan içtim sonra da uyuduk. Resmen bana komple teorisi uygulamış beni bayıltmak için bu gece kahvesine sirke katayım da görsün

Geçmiş olsun, dikkat et

Merhaba kızlar.. Öncelikle sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.

Vee hemen konuya giriyorum. Takım müsaitse yeniden aranıza katılmak istiyorum..
Hoşgeldiniz tekrar
Ben sormuştum hangi operayi indirdiniz diye cevap gelmeyince vpnli vardi onu indirdim bende.bende yok simdilik reklam
Canım ben de onu indirmiştim bende de yok reklam

EceZ çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.ikisi bir arada çok olmuş gerçekten.ben de ramazan biyunca 1-1,5 lt limonlu su içtim ama onda bile dikkatli siktim, tansiyon düşürme etkisi de var malum ve benim hep düşük olur tansiyonum.tekrar çok geçmiş olsun

Ben de 2018 Mart ayında 562. etapta 75,5 kg ile ayrılmışım. Amaaa sonrasında defalarca 83lere çıkıp.73lere indim. En son Ramazan'a 82 kg ile başladım 4 kg verdim. Güncel kilomu yarın paylaşırım. Ah ah 7-8 yıldır buralarda defalarca kilo verip verip aldım. inşallah hepimiz için bu son olur.
Tebrik ediyorum.16 kg çok güzel bir sonuç.. inşallah bir daha geri almamak üzere hedefine ulaşırsın. Yavaş olsun sağlam olsun..

Kaptanim Cherry Mom 16.26 itibariyle yeme işini bitirdimama üzerine uyuyakalmksom 3 saatlik uykuyla duruyordum spor yaparsam diye menü paylaşımına yazmadım henüz
Canim çok erken kapamissin gunu uyuduğun içinde geç yatarsın bence şuan hafif birşey ye ilerleyen saatlerde yemektense daha iyi olur
Menü sonrada paylasabilirsin

Valla ya ömrümüz burda gecti gidip gidip geliyoruz her dönüş bir felaket ben gidince hep cozuttugum için bu sefer buraya kazik çakmak maksatlı kaptan oldum .
Dediğin gibi umarım bu son olur son bir caba ile ilerleyelim inşallah

İyi akşamlar kızlar

Bugün bayram sevinci ile sabah 8 buçukta uyandım kahvemi içtim balkonda ohh miss..

Sonra geceden yıkandığım için kabarık olan saçlarımı düzleştirdim oh miss..

Sonra çocuklarımı uyandırdım, bugün bayram şarkısını açtım dans ettik ohh miss..

Sonra çocukları giydirdim, süsledim missss..

Sonra ne mi oldu

Telefon çaldı, komşunun babası rahatsızlanmış onları hastaneye götürmemi istediler evden apar topar çıktım saat 11 gibi üstümü bile giyinemeden anneme bıraktım çocukları kapıdan fişşek gibi hastaneye gittim.

Saat 14.30 da eve geldim. 2 sade kahve üzerine duruyorum tabi açım.

Eve gircem anaaaa anahtar yok, hemenn annemdeki yedeği aldım eyvahhlar olsunnn anahtar kapının üzerinde kalmış

Ben bi zorladım falan cx tık yok açılmıyor, komşular çilingir çağırdı.

Çilingir diyor valiliğe başvurdum izin bekliyorum

Dedim olmaz böylee hemmen bi markanın mağaza kartını çıkardım cüzdandan, zar zor uğraşıp toplamda 15 dk da kan ter içerisinde kapıyı açtım sjsjshahja

Üstümü başımı giyip anneme indim. Kahvaltı atıştırdım

Veee hiçbirşeyy olmamış gibi evlatlarımla harika bir bayram pozu verdim

Şimdi de evimi temizledim yeşil çay içiyorm

Geçmiş olsun cnm.. Hareketli bir gün olmuş.
0zlem hoşgeldiniz aramızaa, bol eksilerrr ve iyi bayramlar :)
Hoş bulduk cnm inşallah hep birlikte bol eksilerimiz olur. iyi bayramlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…