- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.661
Ay inanmıyorum sana 1.5 lt miGünaydın kızlar vallahi daha yeni kendime geldim.
Dün kendime 1.5 lt sirkeli ve limonlu su yaptım demiştim. Gece saat 2-3e kadar onu içtim aralıklarla. Başka da bir şey yemedim en son tavuk yemeğinden sonra.
Sabah bir gözümü açtım soğuk soğuk terliyorum yerimden kalkamıyorum bacaklarım titriyor. Eşime dedim koş hemen bana sebze getir (Öldüm ölücem hala daha sebze günü yapmaya çalışıyorum) Neyse o da koştu ben yatakta yarı baygın yatarken salatalık domates havuç ne varsa getirdi. Yedim yok geçmiyor hala midem bulanıyor halsizlik var. Gitti bu defa da eti form bitter çikolata kaplı bisküviden getirdi. 1 adet yedim. Biraz daha toparladım. Sonra yattım yatış o yatış kalkalı yarım saat oldu. Terleme titreme mide bulantısı azaldı ama sabah inanın yataktan zor kalktım.
Bir daha mı sirkeli limonlu su ASLAAAA
Açlığa diyete dayanıksız birisi değilim sanırım sirkeli su rahatsız etti çünkü limonlu suyu geçmişte de içerdim böyle bir sorun olmazdı. İnternetten araştırdım bendeki belirtileri kan şekeri düşünce böyle oluyormuşah çok geçmiş olsun. Fena çarpmış. Her şey herkese iyi gelmiyor işte. Ama bence 1.5 kt de fazla.
Ay ne bileyim bu kadar rahatsız edeceğini.Ay inanmıyorum sana 1.5 lt mi
Günde 1 bardak değilmiydi o asitik birşey sonucta iyi mideni delmemissindikkat et canim geçmiş olsun
Tövbe daha
Geçmiş olsun, dikkat etGünaydın kızlar vallahi daha yeni kendime geldim.
Dün kendime 1.5 lt sirkeli ve limonlu su yaptım demiştim. Gece saat 2-3e kadar onu içtim aralıklarla. Başka da bir şey yemedim en son tavuk yemeğinden sonra.
Sabah bir gözümü açtım soğuk soğuk terliyorum yerimden kalkamıyorum bacaklarım titriyor. Eşime dedim koş hemen bana sebze getir (Öldüm ölücem hala daha sebze günü yapmaya çalışıyorum) Neyse o da koştu ben yatakta yarı baygın yatarken salatalık domates havuç ne varsa getirdi. Yedim yok geçmiyor hala midem bulanıyor halsizlik var. Gitti bu defa da eti form bitter çikolata kaplı bisküviden getirdi. 1 adet yedim. Biraz daha toparladım. Sonra yattım yatış o yatış kalkalı yarım saat oldu. Terleme titreme mide bulantısı azaldı ama sabah inanın yataktan zor kalktım.
Bir daha mı sirkeli limonlu su ASLAAAA
Hoşgeldiniz tekrarMerhaba kızlar.. Öncelikle sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.
Vee hemen konuya giriyorum. Takım müsaitse yeniden aranıza katılmak istiyorum..
Canım ben de onu indirmiştim bende de yok reklamBen sormuştum hangi operayi indirdiniz diye cevap gelmeyince vpnli vardi onu indirdim bende.bende yok simdilik reklam
Ben de 2018 Mart ayında 562. etapta 75,5 kg ile ayrılmışım. Amaaa sonrasında defalarca 83lere çıkıp.73lere indim. En son Ramazan'a 82 kg ile başladım 4 kg verdim. Güncel kilomu yarın paylaşırım. Ah ah 7-8 yıldır buralarda defalarca kilo verip verip aldım. inşallah hepimiz için bu son olur.Aynı canım bende 2018 sonrsi izne ayrılmıştim + 13 kg ile takıma geçen sene geri döndüm 16 kg şimdiye kadar verdim yavaş yavaş hedefe ulasmaya çalışıyoruz işteumarım sen benim kadar batirmamissindir
Hosbuldum cnm..Hoşgeldiniz tekrar
Canım ben de onu indirmiştim bende de yok reklam
Canim çok erken kapamissin gunu uyuduğun içinde geç yatarsın bence şuan hafif birşey ye ilerleyen saatlerde yemektense daha iyi olurKaptanimCherry Mom 16.26 itibariyle yeme işini bitirdim ama üzerine uyuyakalmksom 3 saatlik uykuyla duruyordum spor yaparsam diye menü paylaşımına yazmadım henüz
Valla ya ömrümüz burda gecti gidip gidip geliyoruzBen de 2018 Mart ayında 562. etapta 75,5 kg ile ayrılmışım. Amaaa sonrasında defalarca 83lere çıkıp.73lere indim. En son Ramazan'a 82 kg ile başladım 4 kg verdim. Güncel kilomu yarın paylaşırım. Ah ah 7-8 yıldır buralarda defalarca kilo verip verip aldım. inşallah hepimiz için bu son olur.
Tebrik ediyorum.16 kg çok güzel bir sonuç.. inşallah bir daha geri almamak üzere hedefine ulaşırsın. Yavaş olsun sağlam olsun..
Kk da yok anasayfada 1-2 tane oluyoO bende aktif ama yinede reklam gözükmeye başladı
Geçmiş olsun cnm..İyi akşamlar kızlar
Bugün bayram sevinci ile sabah 8 buçukta uyandım kahvemi içtim balkonda ohh miss..
Sonra geceden yıkandığım için kabarık olan saçlarımı düzleştirdim oh miss..
Sonra çocuklarımı uyandırdım, bugün bayram şarkısını açtım dans ettik ohh miss..
Sonra çocukları giydirdim, süsledim missss..
Sonra ne mi oldu
Telefon çaldı, komşunun babası rahatsızlanmış onları hastaneye götürmemi istediler evden apar topar çıktım saat 11 gibi üstümü bile giyinemeden anneme bıraktım çocukları kapıdan fişşek gibi hastaneye gittim.
Saat 14.30 da eve geldim. 2 sade kahve üzerine duruyorum tabi açım.
Eve gircem anaaaa anahtar yok, hemenn annemdeki yedeği aldım eyvahhlar olsunnn anahtar kapının üzerinde kalmış
Ben bi zorladım falan cx tık yok açılmıyor, komşular çilingir çağırdı.
Çilingir diyor valiliğe başvurdum izin bekliyorum
Dedim olmaz böylee hemmen bi markanın mağaza kartını çıkardım cüzdandan, zar zor uğraşıp toplamda 15 dk da kan ter içerisinde kapıyı açtım sjsjshahja
Üstümü başımı giyip anneme indim. Kahvaltı atıştırdım
Veee hiçbirşeyy olmamış gibi evlatlarımla harika bir bayram pozu verdim
Şimdi de evimi temizledim yeşil çay içiyorm
Hoş bulduk cnm inşallah hep birlikte bol eksilerimiz olur. iyi bayramlar..0zlem hoşgeldiniz aramızaa, bol eksilerrr ve iyi bayramlar :)
Eline sağlık kuzum sabah bunu görmemişim bile22-29 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@terliklikedi
@Ceylansnn
@birsevgi
@Umudumvar07
@KuruPapatya
@Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
Tempus
Calypso95
@balpamuk
@bluuee
S Suskunhanim
A ataninbitanesii
EceZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?