- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.701
Kaptan Canım bugün bayramın 1. Günü olması sebebiyle bugünün günahı olmaz diyerekten birtakım karbonhidrat alımında bulundum Cezam Neyse buyur söyle ben de çekeyimAllah kabul etsin hedefte gayet güzel ulaşmak için elinden geleni yap nermincim bu hafta nota sonrası derece yapmamiz lazım
Gündüz uyusam da toplamda 4_5 saat uyudumCanim çok erken kapamissin gunu uyuduğun içinde geç yatarsın bence şuan hafif birşey ye ilerleyen saatlerde yemektense daha iyi olur
Menü sonrada paylasabilirsin ✌
Benim aklımda idi ama hiç fırsatım olmadıAaaaaa zıpımızı unuttuk
Ayıpsın ya olmazmi hiçBugün spor yapan yok mu menülerde bayaa eksik kızlarEki Görüntüle 2639435 a 🖐
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
3 ceviz
Akşam
Bahçede komşularla kahvaltı gibi yaptık
1 dilim börek (ramazanda yemedigim pidelerin yerine )
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalık domates
1 küçük parca tatlı (ramazanda yemedigim tatlıların yerine)
Ara
1 elma
3 lt su
30 dk kardio
30 dk bölgesel +zip zipCherry Mom
3 lt su
Canım öyle Bi aşırı Yemen olmamış. Doyamıyorum demişsin ama normal her zamanki yediklerin benceKahvaltı
Çeyrek kaşarlı tost
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
Ara
2 dilim karpuz
Akşam
3 kaşık keşkek
3 kaşık et
2 kaşık taze fasulye
Ara
1 avuç erik
1 tane muz
1 bardak süt
Spor yok
Su 2.5 lt
Canım bence Menü paylaşmak daha iyi olur. En azından yanlış doğru yönlendirme yapılır. Ki zaten Menü paylaşımı bu yüzden var. Diyete karar verdi isek birbirimize artı ve eksileri ile destek veya uyarı yaparak zayıflayacağız. Ama tabi yine sen bilirsinBen menü yazsam da boşuna bütün menü az önce üst solunum yollarından çıkmış bulunmaktaçok fena oldum bugün hem alt hem üst derler ya öyle
Ve tabii çok kötü geçen bir gündü menü olarak.. sabah sabah malum olan tatlıdan yiyerek başladım.. sonra ah kızım vah kızım sen Napolyon diyerek gün içinde yine yedimen son mide fesadı geçirdim ve hepsi gitti..
Son kaçamaktı bitti artık.. bir aydır buradayım hep kaçamak yaptım bir günüm güzel gitmedi.. hepi topu vereceğim 5 kilo var ve benlm çektiğim psikolojik eziyet nedir böyle
2 ay verdim kendime kızlar sizler de destek olun bana2 ay sonra mezun edin beni hem p90x3 den hem de buradan
Sporumu yazayımCherry Mom 45 dk cardıo.. cezalaeım bitti mi ?
Canım çok yememeye çalıştım normalde yetiyordu ama bu sefer doymuyorum hiç yesem 3 5 katını yerim gibi hissediyorumEveet hoşgeldin Hilallllözlemişiz bu Menülerini
Canım öyle Bi aşırı Yemen olmamış. Doyamıyorum demişsin ama normal her zamanki yediklerin bence
Evet o dönemler oluyor haklısın. Ama bunu çözümünde de zaten en güzelini sen bilirsin. Dengelersin senCanım çok yememeye çalıştım normalde yetiyordu ama bu sefer doymuyorum hiç yesem 3 5 katını yerim gibi hissediyorum
Yazdım canım..Canım bence Menü paylaşmak daha iyi olur. En azından yanlış doğru yönlendirme yapılır. Ki zaten Menü paylaşımı bu yüzden var. Diyete karar verdi isek birbirimize artı ve eksileri ile destek veya uyarı yaparak zayıflayacağız. Ama tabi yine sen bilirsin
Evet cnm dediğin gibi biraz fazlaca olmuşMenüm
Sabah
09.30 gibi
Baklava.. büyük dilimlerden 3 tane evde yapılmış.
11.00 gibi kahvaltı
Lavaş ekmeği
Menemen
Et kavurma
Peynir
Çiğ börek
Arada erik bir kaç tane
Akşam 17.00 da yedik ama onun öncesşn de açıktım kabala tereyağı sürüp yedim ..
17.00 da domates çorbası sabahtan kalan menemen çiğ köfte.
19.00 gibi sütlü kahve ve 3 hurma.. sade soda..
Öğlen 25dk cardıo akşam da 20 dk yapabildim.. midenin ağrısına dayanamayıp sonra istifra ettim..
Sanırım baklava midemi çiğ köfte de bağırsaklarımı bozdu..
Sonuç bugün mutsuz kapanış..
Ama derler ya zirveye çıkmanın ilk adımı dibe batmaktır.. onun gibi bir şey oldu.. Beynen de ben de bitti artık .. Allah'ım o yedikşerim burnumdan çıkarkenne ediyordum yani kime sanki.. kendi kendime .. insan ne yardan kendine yapıyormuş
Evet canım ayarlamaya çalışıyorum işte annelerde kendi evindeki gibi olmuyor malum. Yine de kilo almadım şükürEvet o dönemler oluyor haklısın. Ama bunu çözümünde de zaten en güzelini sen bilirsin. Dengelersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?