Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul etsin hedefte gayet güzel ulaşmak için elinden geleni yap nermincim bu hafta nota sonrası derece yapmamiz lazım
Kaptan Canım bugün bayramın 1. Günü olması sebebiyle bugünün günahı olmaz diyerekten birtakım karbonhidrat alımında bulundum Cezam Neyse buyur söyle ben de çekeyim

Canim çok erken kapamissin gunu uyuduğun içinde geç yatarsın bence şuan hafif birşey ye ilerleyen saatlerde yemektense daha iyi olur
Menü sonrada paylasabilirsin ✌
Gündüz uyusam da toplamda 4_5 saat uyudumerken yatarım insallah

oruçtan yeni çıktık, dayanabilirimhamd olsun dayandım da

Ben menü yazsam da boşuna bütün menü az önce üst solunum yollarından çıkmış bulunmakta çok fena oldum bugün hem alt hem üst derler ya öyle
Ve tabii çok kötü geçen bir gündü menü olarak.. sabah sabah malum olan tatlıdan yiyerek başladım.. sonra ah kızım vah kızım sen Napolyon diyerek gün içinde yine yedim en son mide fesadı geçirdim ve hepsi gitti..

Son kaçamaktı bitti artık.. bir aydır buradayım hep kaçamak yaptım bir günüm güzel gitmedi.. hepi topu vereceğim 5 kilo var ve benlm çektiğim psikolojik eziyet nedir böyle

2 ay verdim kendime kızlar sizler de destek olun bana 2 ay sonra mezun edin beni hem p90x3 den hem de buradan

Sporumu yazayım Cherry Mom 45 dk cardıo.. cezalaeım bitti mi ?

İyi akşamlar kızlar umarım iyi bi gün geçirmişsinizdir, ben de kendimce kaçamaklar yaptım bugün ama eski ben kadar abanarak yemedim dahası yiyemedim, aşırı karbonhidrat alımı aşırı başımı ağrıttı ve bu bana daha 1.5 ay yeter yarın tüüm hızımla tekrar güzel sağlıklı beslenme alışkanlığıma dönüyorum o beni daha çok mutlu ediyor Yarın çift antrenmanla spor açığımı da kapatabilirim bence bugünün günahı olmaz diycez artık ama yine de tek öğün beslendim su içtim vs beni affet lütfen kaptanım bugün için

Kızlar ben de doyamıyorum ya sürekli yemek istiyorum bi yiyince de bırakasım gelmiyor. evime bi gitsem düzenime kavuşsam detoks falan yapsam .

Eveet hoşgeldin Hilallll özlemişiz bu Menülerini

Kahvaltı
Çeyrek kaşarlı tost
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz

Ara
2 dilim karpuz

Akşam
3 kaşık keşkek
3 kaşık et
2 kaşık taze fasulye

Ara
1 avuç erik
1 tane muz
1 bardak süt

Spor yok

Su 2.5 lt
Canım öyle Bi aşırı Yemen olmamış. Doyamıyorum demişsin ama normal her zamanki yediklerin bence

Canım bence Menü paylaşmak daha iyi olur. En azından yanlış doğru yönlendirme yapılır. Ki zaten Menü paylaşımı bu yüzden var. Diyete karar verdi isek birbirimize artı ve eksileri ile destek veya uyarı yaparak zayıflayacağız. Ama tabi yine sen bilirsin

Eveet hoşgeldin Hilallll özlemişiz bu Menülerini

Canım öyle Bi aşırı Yemen olmamış. Doyamıyorum demişsin ama normal her zamanki yediklerin bence
Canım çok yememeye çalıştım normalde yetiyordu ama bu sefer doymuyorum hiç yesem 3 5 katını yerim gibi hissediyorum

[/QUOTE] Yazdım canım..

EceZ canım sen de bir günde bir lt sirkeli su mu içilir kız.. demekki sen de h mide problemi yok.. öyle mide yanması ekşime felan.. tansiyon oynar valla o kadar şeye.. eşimin yüksek tansiyonu var ikicik limon yaşayınca tansiyonu düşüyor sen ltlerce içmişin hiç belli olmuyor bu işler her an dokunabilir dikkat et.. düne kadar bana sade türk kahvesi dokunmadı duble duble içedim.. şimdi varya korkudan mini fincan dahi içemiyorım bir kaç haftadır ne zaman içsem böyle kafamı bi hoş yapıyor.. kalbim falan bir tuhaflaşıyor kendini iyi hissetmiyorum. Ya .. duble içen ben nerdeeee... Ah kahve..

İyi geceler kızlar ben yatayım
Oğlumu gece emmesinden kestim.. saat 2 de uyanır şimdi bir saat ağlar ağlar dua edin bana yatıyım az dinlenmem lazım gar gur her yerim ötüyor

Evet cnm dediğin gibi biraz fazlaca olmuş
Ama beyinde bitirmekle alakalı bence bu husus.
Bide ben hep şunu farkettim. Yedikçe daha çoğunu istedi midem. Aslında midem değil beynimdi bunu isteyen.
Ama sen eğer diyete tam karar verdi isen ve ciddi ciddi kilo vermeyi istiyorsan, mutlu olacaksan bence iradeli bi şekilde devam edebilirsin.
Bence yapabilirsin. Zaten bi kaç kez kendini engellediğin zaman daha da güçleniyor, özgüvenli oluyorsun.
Bir anda herşey den elini çekmekle elbette olmaz ama kesinlikle de kendini kontrol edebilirsin.
Yedikçe kendine zarar veriyorsun aslında. Hedefinden, idealinden uzaklaşıyorsun.
Bugün bi devrim yap, kaçamaklara dur de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…