- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.741
Amin canım insallah, bu dönemde hasta olmak da zorYatış verdiler canım, çok yaşlı bir amca inşallah iyi olur
oyy maşallahHızımı alamadım yürüdüm durdum. Azcıkta koştum. Diğer sporlar kaldı. İlerleyen saatlerde onları da yapicam.
Destekleyici mesajına çoooook teşekkür ederimEvet cnm dediğin gibi biraz fazlaca olmuş
Ama beyinde bitirmekle alakalı bence bu husus.
Bide ben hep şunu farkettim. Yedikçe daha çoğunu istedi midem. Aslında midem değil beynimdi bunu isteyen.
Ama sen eğer diyete tam karar verdi isen ve ciddi ciddi kilo vermeyi istiyorsan, mutlu olacaksan bence iradeli bi şekilde devam edebilirsin.
Bence yapabilirsin. Zaten bi kaç kez kendini engellediğin zaman daha da güçleniyor, özgüvenli oluyorsun.
Bir anda herşey den elini çekmekle elbette olmaz ama kesinlikle de kendini kontrol edebilirsin.
Yedikçe kendine zarar veriyorsun aslında. Hedefinden, idealinden uzaklaşıyorsun.
Bugün bi devrim yap, kaçamaklara dur de
Rica ederim. BaşarılarDestekleyici mesajına çoooook teşekkür ederim ♥♥
Evet artık beyinde bittikahvaltımı yaptım çok güzel geçti dolu dolu bir Karatay kahvaltısı diyebilirim.. bugün ara da mini kase fit puding yapılan kendime ♥eşime oğluma ♥onlarda yer hem
Aynen doğru söylüyorsun yedşkçe kendime zarar veriyorum bir yere kadar vücudum kaldırsa da ruhum kaldırmıyor.. alt üst oluyorum.. dün de sanırım o moral bozukluğuyla iyice hastalandım.. tüm gece midem ağrıdı..
Burdayım cnm siz yokken buradaydım. Şimdi tekrar geldim. inşallah hep birlikte fazlalıklara veda edeceğiz..Amin canım insallah, bu dönemde hasta olmak da zor
oyy maşallahhangi gruptaydin, inşallah bizim gruptasindir, no kiloyu bı yenemedik ayol
Yok yok canım, spor için gruplar var ya onu kast ettimBurdayım cnm siz yokken buradaydım. Şimdi tekrar geldim. inşallah hep birlikte fazlalıklara veda edeceğiz..
Ev işleri beni bekler.Şimdilik hoşçakalın..
Hoş geldinBurdayım cnm siz yokken buradaydım. Şimdi tekrar geldim. inşallah hep birlikte fazlalıklara veda edeceğiz..
Ev işleri beni bekler.Şimdilik hoşçakalın..
Günaydın cnm, eksiye geçersin inşallah bu günden sonra. Normal bence hatta artı olması da iyi. Hoş dün minik Kaçamaklar oldu herkesteGünaydın kızlar pazartesi tartısı sabit bende
Merakla bekliyoruz bakalımBugün yumurta ya da yoğurt günümdü bende bir gün boyunca yumurta yiyemem midem bulanır diye yoğurdu tercih ettim hem bağırsaklarımı temizlesin biraz. Uyandığımda tarçınlı 2 kase yoğurt yedim öyle güne başladım. Devamında da yine yoğurt ile günü bitireceğim. Yarın da diyetimin son günü. Bittikten sonra tartılıp ne kadar fark etti söylerim
Cuma ve cumartesi dikkat edince dünü telafi etmişim en azından inşallah eksiye geçerim artıkGünaydın cnm, eksiye geçersin inşallah bu günden sonra. Normal bence hatta artı olması da iyi. Hoş dün minik Kaçamaklar oldu herkeste
Hangi grupta olduğumu bilmiyorum..Yok yok canım, spor için gruplar var ya onu kast ettim
Hos bulduk..Hoş geldin
Hızımı alamadım yürüdüm durdum. Azcıkta koştum. Diğer sporlar kaldı. İlerleyen saatlerde onları da yapicam.
Aslm leyli ☘☘❤Selamlar hanimlar
Aleyküm selamSelamlar hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?