Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yatış verdiler canım, çok yaşlı bir amca inşallah iyi olur
Amin canım insallah, bu dönemde hasta olmak da zor
Hızımı alamadım yürüdüm durdum. Azcıkta koştum. Diğer sporlar kaldı. İlerleyen saatlerde onları da yapicam.
oyy maşallah hangi gruptaydin, inşallah bizim gruptasindir, no kiloyu bı yenemedik ayol

Destekleyici mesajına çoooook teşekkür ederim

Evet artık beyinde bitti kahvaltımı yaptım çok güzel geçti dolu dolu bir Karatay kahvaltısı diyebilirim.. bugün ara da mini kase fit puding yapılan kendime eşime oğluma onlarda yer hem

Aynen doğru söylüyorsun yedşkçe kendime zarar veriyorum bir yere kadar vücudum kaldırsa da ruhum kaldırmıyor.. alt üst oluyorum.. dün de sanırım o moral bozukluğuyla iyice hastalandım.. tüm gece midem ağrıdı..

Rica ederim. Başarılar

Amin canım insallah, bu dönemde hasta olmak da zor
oyy maşallah hangi gruptaydin, inşallah bizim gruptasindir, no kiloyu bı yenemedik ayol
Burdayım cnm siz yokken buradaydım. Şimdi tekrar geldim. inşallah hep birlikte fazlalıklara veda edeceğiz..

Ev işleri beni bekler.Şimdilik hoşçakalın..

Bugün yumurta ya da yoğurt günümdü bende bir gün boyunca yumurta yiyemem midem bulanır diye yoğurdu tercih ettim hem bağırsaklarımı temizlesin biraz. Uyandığımda tarçınlı 2 kase yoğurt yedim öyle güne başladım. Devamında da yine yoğurt ile günü bitireceğim. Yarın da diyetimin son günü. Bittikten sonra tartılıp ne kadar fark etti söylerim

Merakla bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…