- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.721
Aa 15 dakika yazmıştım geçmemişKac dakika canım anlayamadım :/
GünaydınBugün spor yapan yok mu menülerde bayaa eksik kızlarEki Görüntüle 2639435 a 🖐
Günaydın vavv hizlisinGünaydın kızlar..Sabah kahvemi içtim.Şimdi yürüyüş yapıyorum..Sonrasında Didem fitness 2.gün videosu ve zumbaa yapılacak.
Canim gozukuyor ama ben spor listesini paylaştıktan sonra yAzmissinya ondan ekliyorum şimdi başka yazan arkadaşlarda var dun isim vardı erken ciktim erkenden paylaşayım dedimGünaydın ♥ ben dün yazdım ama ??
Mesajlarım gitmiyor mu acaba?
Dün 10300 adım yazmıştım ama yatana kadar 10700 olmuş(kızım uyumayinca uyku saatim şaştı azıcık) bir de ayağıma rağmen 100 zıpzıp
Sıra dışı bayramda sıra dışı bir gün yasamissinİyi akşamlar kızlar
Bugün bayram sevinci ile sabah 8 buçukta uyandım kahvemi içtim balkonda ohh miss..
Sonra geceden yıkandığım için kabarık olan saçlarımı düzleştirdim oh miss..
Sonra çocuklarımı uyandırdım, bugün bayram şarkısını açtım dans ettik ohh miss..
Sonra çocukları giydirdim, süsledim missss..
Sonra ne mi oldu
Telefon çaldı, komşunun babası rahatsızlanmış onları hastaneye götürmemi istediler evden apar topar çıktım saat 11 gibi üstümü bile giyinemeden anneme bıraktım çocukları kapıdan fişşek gibi hastaneye gittim.
Saat 14.30 da eve geldim. 2 sade kahve üzerine duruyorum tabi açım.
Eve gircem anaaaa anahtar yok, hemenn annemdeki yedeği aldım eyvahhlar olsunnn anahtar kapının üzerinde kalmış
Ben bi zorladım falan cx tık yok açılmıyor, komşular çilingir çağırdı.
Çilingir diyor valiliğe başvurdum izin bekliyorum
Dedim olmaz böylee hemmen bi markanın mağaza kartını çıkardım cüzdandan, zar zor uğraşıp toplamda 15 dk da kan ter içerisinde kapıyı açtım sjsjshahja
Üstümü başımı giyip anneme indim. Kahvaltı atıştırdım
Veee hiçbirşeyy olmamış gibi evlatlarımla harika bir bayram pozu verdim
Şimdi de evimi temizledim yeşil çay içiyorm
Tamam canım sonra ben de kontrol ettimCanim gozukuyor ama ben spor listesini paylaştıktan sonra yAzmissinya ondan ekliyorum şimdi başka yazan arkadaşlarda var dun isim vardı erken ciktim erkenden paylaşayım dedim
Biz buralardayız merak etmeGünaydın kızlar bugün çok olamayabilirim buralarda
Biz buralardayız merak etme
Yatış verdiler canım, çok yaşlı bir amca inşallah iyi olurSıra dışı bayramda sıra dışı bir gün yasamissingelmiş geçmiş olsun, komşunun babasi nasıl oldu?
Maşallahh :)Hızımı alamadım yürüdüm durdum. Azcıkta koştum. Diğer sporlar kaldı. İlerleyen saatlerde onları da yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?