- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.761
Amin amin bu hafta eksi için çok duaya ihtiyacımız varGünaydın kızlaaar haftanız çok güzel geçsin inşallah bol eksiler diliyorum
Bayram gibi değilki ya. Dün yoğundum işte. Ama bugün öyle duruyorum. Ev işi yapmam gerek ona da başlayamadım biKız senin bayram mesaisi bitti mi
Aman cik ordan ,ne guzel ramazan da kilo verdigini dusun öyle devam etKimsenin telefon bayramlaşması bitmemişkimse yok. Benim ki de bitmedi bayram gibi olmayınca bayramlasmakta istemiyor insan zaten evde tıkılmış kalmışım kimseyle konuşasım yok. 2.5 aydır açık cezaevindeyiz aradiklarim duruyo duruyo eee napiyosunuz başka diyo anlatıyorum bitiyo eee başka diyo. Kaç kişiye karantina günlerimi anlattım bende sayamadım. bayram depresyonuna girdim resmen
YaaBen bugün yine kurtarıcı rolündeydim. Ofisin balkonunda mahsur kalan kumruyu kurtarmaya gittim. Yazık cama kafasını çarpa çarpma ezmişti kafasını. Heryer kan içindeydi. Açtım tüm camları uçamıyor halsizdi. Bir kap yem bir kapta su koydum inşallah iyileşir. İyileşir dimi?
Benim muhabbet kuşumun da kafası cama çarpınca kanamıştı çok hızlı toparlanmıştı. İyileşir inşallahBen bugün yine kurtarıcı rolündeydim. Ofisin balkonunda mahsur kalan kumruyu kurtarmaya gittim. Yazık cama kafasını çarpa çarpma ezmişti kafasını. Heryer kan içindeydi. Açtım tüm camları uçamıyor halsizdi. Bir kap yem bir kapta su koydum inşallah iyileşir. İyileşir dimi?
Pazartesi tartildigimizi bilmiyordumGünaydın kızlar pazartesi tartısı sabit bende
bulabilirsem bakayım canimHangi grupta olduğumu bilmiyorum..
Hos bulduk..
Hay maşallah tatlımBen bugün yine kurtarıcı rolündeydim. Ofisin balkonunda mahsur kalan kumruyu kurtarmaya gittim. Yazık cama kafasını çarpa çarpma ezmişti kafasını. Heryer kan içindeydi. Açtım tüm camları uçamıyor halsizdi. Bir kap yem bir kapta su koydum inşallah iyileşir. İyileşir dimi?
Şu an tek düşündüğüm ramazandan sonra nasıl kilo vereceğimAman cik ordan ,ne guzel ramazan da kilo verdigini dusun öyle devam et
Bana göre caizYa kizlar ne pisireceksinkz
Mercimek köftesi yapasim var caiz mibol yesillikle yerim
Bir ben tartılmışım sabitim benPazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
Bende tartıldım bugün kaptancımPazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
100 Gr fazlam var sadece.erken gimiyor muyuz listeye kaptanim? Bir kili daha versem de beni aldan listeyePazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
Aksi seda gelmeden yapıp yiyeyim o zamanBana göre caizmercimeği bol bulguru az olsun yağını da abartmazsan hiç sıkıntı yok bence
Ölçüldün müBende tartıldım bugün kaptancım51 geldim şükür.
İnşallahh şimdiden sonra da almam hatta 50ye düşerim sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?