Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimsenin telefon bayramlaşması bitmemiş kimse yok. Benim ki de bitmedi bayram gibi olmayınca bayramlasmakta istemiyor insan zaten evde tıkılmış kalmışım kimseyle konuşasım yok. 2.5 aydır açık cezaevindeyiz aradiklarim duruyo duruyo eee napiyosunuz başka diyo anlatıyorum bitiyo eee başka diyo. Kaç kişiye karantina günlerimi anlattım bende sayamadım. bayram depresyonuna girdim resmen

Aman cik ordan ,ne guzel ramazan da kilo verdigini dusun öyle devam et

Bide her ne kadar hala kisitli olsakta normallesme basliyo ,islerde basliyo ,karantinanin bize getirdigi evde zaman gecirme firsatlari bitiyo,degisik programlar planlar yapip uygulamaya bir an once gecmek lazim yoksa yaz ve kurban bayramida boyle depresyonik gececek

Ben bugün yine kurtarıcı rolündeydim. Ofisin balkonunda mahsur kalan kumruyu kurtarmaya gittim. Yazık cama kafasını çarpa çarpma ezmişti kafasını. Heryer kan içindeydi. Açtım tüm camları uçamıyor halsizdi. Bir kap yem bir kapta su koydum inşallah iyileşir. İyileşir dimi?

Yaa inşallah iyileşir, çok üzüldüm.

Benim muhabbet kuşumun da kafası cama çarpınca kanamıştı çok hızlı toparlanmıştı. İyileşir inşallah

Günaydın kızlar pazartesi tartısı sabit bende
Pazartesi tartildigimizi bilmiyordum son iki gün karbonhidrat ödem yapmış sanırım 100 Gr artı çıkmıştıher sabah tartilirim da doğru olmadığını bile bile
Hangi grupta olduğumu bilmiyorum..

Hos bulduk..
bulabilirsem bakayım canim
Hay maşallah tatlıminşallah iyelesir

Pazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
100 Gr fazlam var sadece.erken gimiyor muyuz listeye kaptanim? Bir kili daha versem de beni aldan listeye
Bana göre caiz mercimeği bol bulguru az olsun yağını da abartmazsan hiç sıkıntı yok bence
Aksi seda gelmeden yapıp yiyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…