Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen öyle krizi fırsata çevirip sıcak havalarda yiyeceği azaltıp sıvıyı ve sporu arttırmamız lazım yoksa hazirana geldik bile. temmuzda birer beden incelmiş olsak süper olurdu

Pazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
Kaptanım pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz ben bilmiyordum çok yoğurt yedim şimdi tartılırsam fazla çıkacak pazartesi tartısının cezası oluyor mu

Yaa ☹ inşallah iyileşir, çok üzüldüm.
İnşallah canım
Benim muhabbet kuşumun da kafası cama çarpınca kanamıştı çok hızlı toparlanmıştı. İyileşir inşallah
Yaa umarımm öyle olur
Pazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌

Eksideyim ben

Kaptanım pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz ben bilmiyordum çok yoğurt yedim şimdi tartılırsam fazla çıkacak pazartesi tartısının cezası oluyor mu
Oluyor evet 500 şınav

Takılıyorum canım cezası yok yalnız haftasonu yediklerimize dikkat etmek amaçlı pazartesi tartımızı bildirmemiz gerekiyor

Oluyor evet 500 şınav

Takılıyorum canım cezası yok yalnız haftasonu yediklerimize dikkat etmek amaçlı pazartesi tartımızı bildirmemiz gerekiyor
Anladım canım benim ilk haftasonumdu bundan sonraki haftasonlarından sonra mutlaka haber vereceğim zaten diyetin dışına hiç çıkmadım ne ekmek ne abur cubur ne şekerli yiyecek tüketmiyorum. Cumaya kadar kesin kilo vermiş olacağım inşallah

Senin yaptığın bu diyeti yıllar önce denedim de 2. Gün pes etmşştim , çok fena gelmişti bana ya ben yumurtayı şeçmiştşm de 3yumırta yedim ama dedim yok başka yiyemem
Evet heryerde 1 cm incelme gördüm şükür.
Bel 62
Basen 86
Göğüs 83 aynı
Üst bacak 46
Alt bacak 30

Senn
Bel 62
Kalça 87
Üst bacak 48
Alt bacak 32
Göğüs 79

bi göğüste senden inceyim nasıl oluyo ki bu acep
Aman Allah'ım nasıl güzel ölçüler bunlar kızlar ilk zaöanlar da kaç kilo ve ölçümüz neydi de ne kadar zaman da böyle oldu

Teşekkür ederim
Ben 73-74 arası bi kilo ile başladım.
Bel 85, basen 106, göğüs 94 idi.

1 yılda belim 70 falan oldu sonrası da bu rakamlara yavaş yavaş geldi şükür canım.

Teşekkür ederim
Ben 73-74 arası bi kilo ile başladım.
Bel 85, basen 106, göğüs 94 idi.

1 yılda belim 70 falan oldu sonrası da bu rakamlara yavaş yavaş geldi şükür canım.

Bildiğin benmişsin ölçülerim böyle şu anda sadece bel ölçüm daha ince. Göğüs 94, kalça106

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…