- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.781
Aynen öyle krizi fırsata çevirip sıcak havalarda yiyeceği azaltıp sıvıyı ve sporu arttırmamız lazım yoksa hazirana geldik bile.Bide her ne kadar hala kisitli olsakta normallesme basliyo ,islerde basliyo ,karantinanin bize getirdigi evde zaman gecirme firsatlari bitiyo,degisik programlar planlar yapip uygulamaya bir an once gecmek lazim yoksa yaz ve kurban bayramida boyle depresyonik gececek
Evet ölçülmüştüm. Senn?Ölçüldün mü
Kaptanım pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz ben bilmiyordum çok yoğurt yedim şimdi tartılırsam fazla çıkacakPazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
İnşallah canımYaa ☹ inşallah iyileşir, çok üzüldüm.
Yaa umarımm öyle olurBenim muhabbet kuşumun da kafası cama çarpınca kanamıştı çok hızlı toparlanmıştı. İyileşir inşallah
Pazartesi kiloları nasıl kızlar tartıldıniz mi cumayi unutmuyoruz değil mi bu hafta maalesef bayram modunda olamıyoruz kritik kızlar lutfen unutmayin ✌
50 51 gibi rakamlar ne güzel rakamlar ah bir zamanlar bende öyleydim çoook şanslısın canım imrendim vallahiEvet ölçülmüştüm. Senn?
Çok şükür cnm. Ama bende çok çabaladım inmek için sizler gibi. Sende göreceksin inşallah50 51 gibi rakamlar ne güzel rakamlar ah bir zamanlar bende öyleydim çoook şanslısın canım imrendim vallahi
Oluyor evet 500 şınavKaptanım pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz ben bilmiyordum çok yoğurt yedim şimdi tartılırsam fazla çıkacakpazartesi tartısının cezası oluyor mu
Anladım canım benim ilk haftasonumdu bundan sonraki haftasonlarından sonra mutlaka haber vereceğimOluyor evet 500 şınav
Takılıyorum canım cezası yok yalnız haftasonu yediklerimize dikkat etmek amaçlı pazartesi tartımızı bildirmemiz gerekiyor
Eveett kaçsınEvet ölçülmüştüm. Senn?
Evet heryerde 1 cm incelme gördüm şükür.Eveett kaçsın
Bel 62Evet heryerde 1 cm incelme gördüm şükür.
Bel 62
Basen 86
Göğüs 83 aynı
Üst bacak 46
Alt bacak 30
Senn
Bilmem kiBel 62
Kalça 87
Üst bacak 48
Alt bacak 32
Göğüs 79
bi göğüste senden inceyim nasıl oluyo ki bu acep
Belki tartı farkı vardır ya da et cıvıklığı filan etkiliyodur bilebilemedimBilmem ki
Bu olabilir işteBelki tartı farkı vardır ya da et cıvıklığı filan etkiliyodur bilebilemedim
Senin yaptığın bu diyeti yıllar önce denedim de 2. Gün pes etmşştim ,Bugün yumurta ya da yoğurt günümdü bende bir gün boyunca yumurta yiyemem midem bulanır diye yoğurdu tercih ettim hem bağırsaklarımı temizlesin biraz. Uyandığımda tarçınlı 2 kase yoğurt yedim öyle güne başladım. Devamında da yine yoğurt ile günü bitireceğim. Yarın da diyetimin son günü. Bittikten sonra tartılıp ne kadar fark etti söylerim
Evet heryerde 1 cm incelme gördüm şükür.
Bel 62
Basen 86
Göğüs 83 aynı
Üst bacak 46
Alt bacak 30
Senn
Aman Allah'ımBel 62
Kalça 87
Üst bacak 48
Alt bacak 32
Göğüs 79
bi göğüste senden inceyim nasıl oluyo ki bu acep
Teşekkür ederimSenin yaptığın bu diyeti yıllar önce denedim de 2. Gün pes etmşştim ,çok fena gelmişti bana ya ben yumurtayı şeçmiştşm de 3yumırta yedim ama dedim yok başka yiyemem
Aman Allah'ımnasıl güzel ölçüler bunlar ♥kızlar ilk zaöanlar da kaç kilo ve ölçümüz neydi de ne kadar zaman da böyle oldu
Teşekkür ederim
Ben 73-74 arası bi kilo ile başladım.
Bel 85, basen 106, göğüs 94 idi.
1 yılda belim 70 falan oldu sonrası da bu rakamlara yavaş yavaş geldi şükür canım.
Bildiğin benmişsinölçülerim böyle şu anda sadece bel ölçüm daha ince. Göğüs 94, kalça106
Yes fitteeAmin canım insallah, bu dönemde hasta olmak da zor
oyy maşallahhangi gruptaydin, inşallah bizim gruptasindir, no kiloyu bı yenemedik ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?