Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay zaten neye fayda oluyor ki bu şeker hamur herşey yiyene kadar 2 3 dakika sonra günlerce pişmanlık mide bulantısı
Gune güzel baslamana sevindim hep böyle devam insallah

Teşekkür ederim
Ben 73-74 arası bi kilo ile başladım.
Bel 85, basen 106, göğüs 94 idi.

1 yılda belim 70 falan oldu sonrası da bu rakamlara yavaş yavaş geldi şükür canım.
Maşallah canım benlm de belim 88 idi şimdi 79 oldu 60ları ben de görğcem inşallah
Bildiğin benmişsin ölçülerim böyle şu anda sadece bel ölçüm daha ince. Göğüs 94, kalça106
Kız ikimiz de aynıyız beraber birbirimizi takip edelim bari benlm belim 79 şu an badem 105 göğüs 97 üst bacak 58
Ay zaten neye fayda oluyor ki bu şeker hamur herşey yiyene kadar 2 3 dakika sonra günlerce pişmanlık mide bulantısı
Gune güzel baslamana sevindim hep böyle devam insallah
Çok teşekkürler kaptan güne güzel devam ettim çok şükür ana öğün işini 15.30 da bitirdim oğlum uyusun o zaman bir kahve keyfi yanana hurma badem koyayım diyorum.. puding yapamadım süt oğlana kadar kalmış

Tebriklerrr canım
Çok kisitlama kendini sonra ilk streste yemege saldırma durumu olur kendini mutsuz bırakmadan sadece saglikli beslensen halledeceksin 1 hurma badem yatana kadar tok.tutmayabilir seni

1 yılda 15 kilo verdim. 2 Şubatta buraya başladım ve işte burda da 6 kilo verdim. Toplam 21 kilo oldu canım

ıslık ıslık ıslııııkkkk.... Hiç kaçamak yapmadın mı, nasıl beslendin bunları yazan bir yazı yazacak mısın peki? Önümüzde böyle örnekler varken bize motivasyon lazım kızlar! pawlover sen de sürecini anlatsan ne güzel olur. Morale ihtiyacımız vaaarrr

Hiç yazmayı düşünmedim aslında ama sizin için yazayım cnm. Benim için de iyi olur aslında

Ay dur ben de yeniden ölçüp ölçülerimi yazacağım değişmiş olabilir. İlk başladığımda benim de 94-80-106’dı. Sadece göğüs ölçümden emin değilim bir bakacağım. Tabii sanki alt kısımdan da azcık eridim gibi hissediyorum ama bakacağım. Yazarım birazdan şimdi eliptikteyim dünün acısını çıkarıyorum kaptana söz verdim! Biz ölçü tablosu tutuyor muyuz Cherry Mom ?

Tabi yaz ne iyi düşündün balpamuk bende yazayım bir ara değişen ölçülerim ekteki gibi temmuzdan beri ara ara not alıyorum

Eki Görüntüle 2639665

Yaa nasıl harikasın Esra’cım. Ne de güzel not tutmuşsun. İşte böyle şeyler çok iyi motivasyon oluyor. Kaydetmek iyidir. Ben de kaydedeyim bundan sonra. Hatta herkesin bir defteri veya böyle çizelgesi olsun bence.

Bencede canim benim artık uykusuzluktan mi yoksa fazla spor kasa mi donustu ondan mı bilmiyorum tartıda çok fark oluşturamadim temmuzdan gunumuze 16 kg ama incelme beni hep tatmin etti.o yüzden hem böyle notlar tuttum hemde bol bol.fotomu çektim karşılaştırdım motive oldum işte
Ölçü tablomuz eskiden vardı ama devamı gelmedi olmadı tekrar yapalım ya

Cnm bu not tuttuğun uygulamanın ismi ne

Ne güzel olur. Ben daha önce yarıştığımda ölçü tablosu tutuluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…