- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.801
Benimde günüm çok yoğundu koca ekip unutmuş vallaYavrular zıpzıp gününü unutmuşuz ben çok yoğun bir gün geçirdim
Birazdan menümü yazıp yatacağım.
Bir tek C Cagrihilal1 cim mesaj attı bu arada zıpzıp için :)
1 yılda 15 kilo verdim. 2 Şubatta buraya başladım ve işte burda da 6 kilo verdim. Toplam 21 kilo oldu canımNe kadar zamanda kaç kg verdin reyyancım?
Ooo teşekkürler kaptanımızYes fittee @0zlem ♥
Ay zaten neye fayda oluyor ki bu şeker hamur herşey yiyene kadar 2 3 dakika sonra günlerce pişmanlık mide bulantısıDestekleyici mesajına çoooook teşekkür ederim ♥♥
Evet artık beyinde bittikahvaltımı yaptım çok güzel geçti dolu dolu bir Karatay kahvaltısı diyebilirim.. bugün ara da mini kase fit puding yapılan kendime ♥eşime oğluma ♥onlarda yer hem
Aynen doğru söylüyorsun yedşkçe kendime zarar veriyorum bir yere kadar vücudum kaldırsa da ruhum kaldırmıyor.. alt üst oluyorum.. dün de sanırım o moral bozukluğuyla iyice hastalandım.. tüm gece midem ağrıdı..
Miktarıni ayarlar ve az yağ koyarak yaparsan sıkıntı olmaz bence canımYa kizlar ne pisireceksinkz
Mercimek köftesi yapasim var caiz mibol yesillikle yerim
Tempuscum sağolsun donmus :) Olmuyor canımKaptanım pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz ben bilmiyordum çok yoğurt yedim şimdi tartılırsam fazla çıkacakpazartesi tartısının cezası oluyor mu
Maşallah canımTeşekkür ederim
Ben 73-74 arası bi kilo ile başladım.
Bel 85, basen 106, göğüs 94 idi.
1 yılda belim 70 falan oldu sonrası da bu rakamlara yavaş yavaş geldi şükür canım.
Kız ikimiz de aynıyızBildiğin benmişsinölçülerim böyle şu anda sadece bel ölçüm daha ince. Göğüs 94, kalça106
Çok teşekkürler kaptanAy zaten neye fayda oluyor ki bu şeker hamur herşey yiyene kadar 2 3 dakika sonra günlerce pişmanlık mide bulantısı
Gune güzel baslamana sevindim hep böyle devam insallah
Tebriklerrr canımÇok teşekkürler kaptangüne güzel devam ettim çok şükür ana öğün işini 15.30 da bitirdim oğlum uyusun o zaman bir kahve keyfi yanana hurma badem koyayım diyorum.. puding yapamadım süt oğlana kadar kalmış
1 yılda 15 kilo verdim. 2 Şubatta buraya başladım ve işte burda da 6 kilo verdim. Toplam 21 kilo oldu canım
Yok canım dunduBen de ölçülerim
Bugün mü zıp zıp günü?
Hiç yazmayı düşünmedim aslında ama sizin için yazayım cnm. Benim için de iyi olur aslındaıslık ıslık ıslııııkkkk.... Hiç kaçamak yapmadın mı, nasıl beslendin bunları yazan bir yazı yazacak mısın peki? Önümüzde böyle örnekler varken bize motivasyon lazım kızlar!pawlover sen de sürecini anlatsan ne güzel olur. Morale ihtiyacımız vaaarrr
Maşallah canım ♥ benlm de belim 88 idi şimdi 79 oldu60ları ben de görğcem inşallah ♥
Kız ikimiz de aynıyız ♥ beraber birbirimizi takip edelim baribenlm belim 79 şu an badem 105 göğüs 97 üst bacak 58
Çok teşekkürler kaptangüne güzel devam ettim çok şükür ana öğün işini 15.30 da bitirdim oğlum uyusun o zaman bir kahve keyfi yanana hurma badem koyayım diyorum.. puding yapamadım süt oğlana kadar kalmış
Tabi yaz ne iyi düşündünHiç yazmayı düşünmedim aslında ama sizin için yazayım cnm. Benim için de iyi olur aslında
Hiç yazmayı düşünmedim aslında ama sizin için yazayım cnm. Benim için de iyi olur aslında
Tabi yaz ne iyi düşündünbalpamuk bende yazayım bir ara değişen ölçülerim ekteki gibi temmuzdan beri ara ara not alıyorum
Eki Görüntüle 2639665
Bencede canim benim artık uykusuzluktan mi yoksa fazla spor kasa mi donustu ondan mı bilmiyorum tartıda çok fark oluşturamadim temmuzdan gunumuze 16 kg ama incelme beni hep tatmin etti.o yüzden hem böyle notlar tuttum hemde bol bol.fotomu çektim karşılaştırdım motive oldum işteYaa nasıl harikasın Esra’cım. Ne de güzel not tutmuşsun. İşte böyle şeyler çok iyi motivasyon oluyor. Kaydetmek iyidir. Ben de kaydedeyim bundan sonra. Hatta herkesin bir defteri veya böyle çizelgesi olsun bence.
Cnm bu not tuttuğun uygulamanın ismi neBencede canim benim artık uykusuzluktan mi yoksa fazla spor kasa mi donustu ondan mı bilmiyorum tartıda çok fark oluşturamadim temmuzdan gunumuze 16 kg ama incelme beni hep tatmin etti.o yüzden hem böyle notlar tuttum hemde bol bol.fotomu çektim karşılaştırdım motive oldum işte
Ölçü tablomuz eskiden vardı ama devamı gelmedi olmadı tekrar yapalım ya
Bencede canim benim artık uykusuzluktan mi yoksa fazla spor kasa mi donustu ondan mı bilmiyorum tartıda çok fark oluşturamadim temmuzdan gunumuze 16 kg ama incelme beni hep tatmin etti.o yüzden hem böyle notlar tuttum hemde bol bol.fotomu çektim karşılaştırdım motive oldum işte
Ölçü tablomuz eskiden vardı ama devamı gelmedi olmadı tekrar yapalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?