Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa reyyancim oraya bakma içeriğe bak helee
Eyvahhh hep bunlar kırtasiye hastalığım yüzünden
İçerik süper maşallah Tabiki.
Ee içerik sahibi ayrı güzel.
Şaka bi tarafa güzel sıkılaşmışsın Hakkaten cnm. Demekki bizim kilolara gelsen bizden daha fit olacaksın sen. Şimdi bile çok çok iyisin

Benim pek kilom yoktu ki aslında benim kolay verme nedenim azcık bile alsam ağlamaya başlayıp diyet moduna girmem oldu bence hiç salamadım hele 58 olduğum zaman hergün ağlıyodum sürekli aç geziyodum. Baktım ağlamakla olmuyo sıktım biraz 51 olmuştum sonra salınca geri 55,5u gördüm onla da buraya geldiydim işte kasımda vermiştim aslında ama tüp bebek sürecinde geri 55,5 olmuştu o da düşükle zaten epeyi gitti kısa sürede alınca heralde dikkat edince kalan da çabuk gitti

henüz olmadım böyle dersen yerim sagol tatlim

harikasinnn kaptancimmmm
Muhtesem bir donusum hikayesi..
Ne harika..

harikasinnn kaptancimmmm
Muhtesem bir donusum hikayesi..
Ne harika..
Butun takım inşallah gönlündeki kiloya erissin canım
Ama kafanızda mutlaka bitirmeniz lazım bu işi yoksa çok zorlanıyor insan ben evet hep iradeli biriydim ama çoğu diyetimde 1 2 haftada bitmişti çünkü ya arkadaşım kilo aldın dedi diye başlamıştım yada eşim laf çarpınca ama ne zmanki kendim istedim ozman hiç zorlanmadan her giden kiloda motive ola ola buranın desteği ile geldim bu günlere

Zıp zıp günü nedir?

Canım aşağıdaki gibi yarış.gunlerimiz var
Zip.zip en çok ip.atlayan yada en çok.ziplayann oluyor :)

Pazartesi walk Challenge
Sali boşş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge

Ben dün önceki gün için listemi paylaşmıştım amaa
Canım menüyü mutlaka akşam veya gece yazmak gerekiyor ertesi sabah Mehfam bu listeyi hazırlıyor sen liste sonra paylaştığın içinde haliyle yapmadı diye geciyor
Ama olur ya aksatirsin faln yine de yaz.mutlaka onlarida göz onune alıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…