Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen öyle krizi fırsata çevirip sıcak havalarda yiyeceği azaltıp sıvıyı ve sporu arttırmamız lazım yoksa hazirana geldik bile. temmuzda birer beden incelmiş olsak süper olurdu
Ben carsambadan sonra bi silkenmeyi dusunuyorum inşallah,ise erken kalkmakla basliycam ve su icmeye

Kilo alınca ağlamana güldüm pawcım Ben de kilo taşımayı hiç sevmeyen biriyim ya hemen modum düşüyor, mutsuz oluyorum ben de. En fazla 68 işte. Zaten 68 olunca da depresyon modunda oluyorum. Fazla geliyor bana,hemen enerjim düşüyor,yavaşlıyorum.

Kaptan daha bisey demedi ama listelersem beni etiketler siniz

Yanlis yazdi muhtemel ,2 zip 2 walk olcak
Kaptanımız pek uğrayamadı bugün. Galiba yoğun. Akşam da öyle demişti.
Kolay değil sürekli ilgi bekleyen bi evladı var. Eşi evi.. İdare edeceği çok şeyler var. Bide burası var.
Allah kolaylık versin, hangisine yetişecek

Cherry Mom eskiden olculerimiz kimdeydi acaba
Mehfam bu liste ellemi yaziyon tablodan falanmi ekliyon
Eger yapabilirsem olculeride ben tutayim aylik olarak,olmadi deftere yazarim
Aaa valla süper olur leylim yaa listeyi en son ben yapıyordum geçmişten bulurum yine ama sen nasıl istiyorsan öyle yap önemli olan degisimin görülmesi

Tebriklerrr canım
Çok kisitlama kendini sonra ilk streste yemege saldırma durumu olur kendini mutsuz bırakmadan sadece saglikli beslensen halledeceksin 1 hurma badem yatana kadar tok.tutmayabilir seni
Aynen öyle oldu kaptan.. akşam yine bir şeyler yapıp yedim menüye eklerim.. ama bugpn yine benlm için iyi geçti için rahat inşallah cuma eksi geleceğim
hanmeli
Ölçülerim 94-80-105
Kız aynı bensin
Ben her hafta ölçerşm meraktan mezura hep elimin altında alt bacak ölçmedşm ben hiç
Göğüs bi 97bi 94çıktı sanırım süt dolu boş durumu
Bel 79 ki buuuu 88 idiiiii
Ben bir de göbeğini ölçerşm göbek deliğinin altından en yağlı yerini sezeryan göbeği derler ya.. o da 105 di.. 95falan oldu..
Üst bacak 58
Kalça 103
Kol 28

Ben de p90x3 e başlamadan önce hem ölçümü aldım hem foto çektim.. çok güzel değişim var o da beni motive ediyor.. şu sarkan göbeğin toparlanıyor belim çok güzel inceldim göğüs ölçüm de azaldı şu an zaten iyi bir ölçüde bence.. ak o bel 65falan olsa yok gibi bir şey kızzzzz

cidden aynıymışız He kol da eksik kalmış. ya ben üst kolumu hiç sevmem tombiştir üst kolum ama sanki cardio yapmaya başlayalı bir toparlandı gibi geldi bana. Bir ölçeyim bakalım onu da.

Ben de alttan incelmeye başladım sanki ama bel 79 du 80 olmuş nasıl olduysa Bel e ayrı çalışmam gerek demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…