- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.841
Ben carsambadan sonra bi silkenmeyi dusunuyorum inşallah,ise erken kalkmakla basliycam ve su icmeyeAynen öyle krizi fırsata çevirip sıcak havalarda yiyeceği azaltıp sıvıyı ve sporu arttırmamız lazım yoksa hazirana geldik bile.temmuzda birer beden incelmiş olsak süper olurdu
Kendim yazıyorumCherry Mom eskiden olculerimiz kimdeydi acaba
Mehfam bu liste ellemi yaziyon tablodan falanmi ekliyon
Eger yapabilirsem olculeride ben tutayim aylik olarak,olmadi deftere yazarim
Ölçülerimizi mi yazıyoruz
Arka arkaya iki gün zıplayamayız. Pazartesi walk çarşamba zip olsun bariEvet evet zip yapalım tekrar onu ♥
Kaptan daha bisey demedi ama listelersem beni etiketler sinizÖlçülerimizi mi yazıyoruz
Yanlis yazdi muhtemel ,2 zip 2 walk olcakArka arkaya iki gün zıplayamayız. Pazartesi walk çarşamba zip olsun bari
Benim pek kilom yoktu ki aslında benim kolay verme nedenim azcık bile alsam ağlamaya başlayıp diyet moduna girmem oldu bencehiç salamadım hele 58 olduğum zaman hergün ağlıyodum sürekli aç geziyodum. Baktım ağlamakla olmuyo sıktım biraz 51 olmuştum sonra salınca geri 55,5u gördüm onla da buraya geldiydim işte kasımda vermiştim aslında ama tüp bebek sürecinde geri 55,5 olmuştu o da düşükle zaten epeyi gitti kısa sürede alınca heralde dikkat edince kalan da çabuk gitti
Kaptanımız pek uğrayamadı bugün. Galiba yoğun. Akşam da öyle demişti.Kaptan daha bisey demedi ama listelersem beni etiketler siniz
Yanlis yazdi muhtemel ,2 zip 2 walk olcak
Aaa valla süper olur leylim yaa listeyi en son ben yapıyordum geçmişten bulurum yine ama sen nasıl istiyorsan öyle yap önemli olan degisimin görülmesiCherry Mom eskiden olculerimiz kimdeydi acaba
Mehfam bu liste ellemi yaziyon tablodan falanmi ekliyon
Eger yapabilirsem olculeride ben tutayim aylik olarak,olmadi deftere yazarim
Aynen öyle oldu kaptan.. akşam yine bir şeyler yapıp yedim menüye eklerim.. ama bugpn yine benlm için iyi geçti için rahat inşallah cuma eksi geleceğimTebriklerrr canım
Çok kisitlama kendini sonra ilk streste yemege saldırma durumu olur kendini mutsuz bırakmadan sadece saglikli beslensen halledeceksin 1 hurma badem yatana kadar tok.tutmayabilir seni
Ay dur ben de yeniden ölçüp ölçülerimi yazacağım değişmiş olabilir. İlk başladığımda benim de 94-80-106’dı. Sadece göğüs ölçümden emin değilim bir bakacağım. Tabii sanki alt kısımdan da azcık eridim gibi hissediyorum ama bakacağım. Yazarım birazdan şimdi eliptikteyim dünün acısını çıkarıyorum kaptana söz verdim!Biz ölçü tablosu tutuyor muyuz Cherry Mom ?
Kız aynı bensin
Aynen öyle oldu kaptan.. akşam yine bir şeyler yapıp yedim menüye eklerim.. ama bugpn yine benlm için iyi geçti için rahat inşallah cuma eksi geleceğim
Kız aynı bensin
Ben her hafta ölçerşm meraktan mezura hep elimin altındaalt bacak ölçmedşm ben hiç
Göğüs bi 97bi 94çıktı sanırım süt dolu boş durumu
Bel 79 ki buuuu 88 idiiiii
Ben bir de göbeğini ölçerşm göbek deliğinin altından en yağlı yerini sezeryan göbeği derler ya.. o da 105 di.. 95falan oldu..
Üst bacak 58
Kalça 103
Kol 28
Ben de p90x3 e başlamadan önce hem ölçümü aldım hem foto çektim.. çok güzel değişim var o da beni motive ediyor.. şu sarkan göbeğin toparlanıyor belim çok güzel inceldim göğüs ölçüm de azaldı şu an zaten iyi bir ölçüde bence.. ak o bel 65falan olsayok gibi bir şey kızzzzz
Nasıl.basardin onuBen de alttan incelmeye başladım sanki ama bel 79 du 80 olmuş nasıl olduysaBel e ayrı çalışmam gerek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?