Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1536 mi 15036 mi 1536 çok az Nermincim ya
Akşam
Bahçede komşularla kahvaltı gibi yaptık
1 dilim börek (ramazanda yemedigim pidelerin yerine )
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalık domates
1 küçük parca tatlı (ramazanda yemedigim tatlıların yerine)
Yap sen donusumleri böyle sonra tartıda kiloyla dönüşecek onlar ve sonra diyeceksin ki bakın
ben sadece ramazanda kilo verebiliyorum ((((

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim daha önce 4.takımda yarışmıştım hamilelik geçirdim be eğim 1 yaşına geldi maalesef emzirmiyorum kilom 84 boy 162
Merhaba hoşgeldin
Allah bağışlasın tabi gelebilirsin 1. Sayfamızda ki kuralları okuyup kabul ettiğini iletebilir misin birazda seni tanirsak seviniriz kaç kg ile ayrilmistin? Ve hedefin nedir canım

Evdeydin degil mi annelerde yada kayinvalidelerde degildin

Evdeydim ama evde çocuk olunca bayram bayram havası gibi olsun dedik. Biraz bir şeyler hazırladık yine. Bayramın hatrına sıkmakta istemedim kendimi keyifli olalım diye ama bugünü baya sıkı geçirdim. Dünü toparladığımı düşünüyorum.

Canım ramazandan 5 gun kazam var
Birde şevval ayında 5 gun oruç tutmak öneriliyor

Hem borcumu tutayım hem şevval ayındaki orucu tutayım istedim
Bayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyle
Ne güzel kazaları bekletmeden tutmak masallah

Bayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyle
Ne güzel kazaları bekletmeden tutmak masallah
Ramazan bayramının ikinci günü başlanabilir cnm tutmaya. Sadece İlk günü haram ve Kurban bayramının dört günü de haram tutmak

Ramazan bayramının ikinci günü başlanabilir cnm tutmaya. Sadece İlk günü haram ve Kurban bayramının dört günü de haram tutmak

Aaa ilginç gerçekten. Bunca yıl, ki iyi bir dini eğitim de aldığıma inanıyorum, ben bayramda tutulmaz diye biliyorum. Bunun mezheplerle bir ilgisi var mı peki? Belki mezhebe göre farklılık gösteren bir şeydir diye soruyorum? İlk defa duydum bayramda tutulabileceğini.

Yok genel fıkıh kuralı bu. Yani fetva bu yönde.

Belki kurban bayramiyla karistirdik aklımızda öyle kalmis demek detay hocamizdan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…