- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.861
Kizlar iyi aksamlar kusura bakmayin hic yazamadım bugün sabah geç uyanmışız kahvaltı yap et sonra yemek hazırladım kuzenime uğradım derken anca gelebildim
Hosbuldum canim iyiyim güzel geçti sende ne var ne yok napoyorsunHoş geldinMaariftakvimi nasılsın, ne durumdasın. Nasıl geçtigünün?
Nasıl.basardin onu
Belki önceki ölçü yanlıştır ya olabilirCidden anlamadım.2-3 kere ölçtüm hatta yanlış mı diye ama ı ıhhh.
Yap sen donusumleri böyle sonra tartıda kiloyla dönüşecek onlar ve sonra diyeceksin ki bakınAkşam
Bahçede komşularla kahvaltı gibi yaptık
1 dilim börek (ramazanda yemedigim pidelerin yerine )
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalık domates
1 küçük parca tatlı (ramazanda yemedigim tatlıların yerine)
Neden oruç canım ?Ben tartıldıkça bugün sabit aynıydı ne 10 gr vermişim ne almışım
Bugun kuzenime gidecektim diye oruç tutmadım pazartesiye kadar oruç tutmayı dusunuyorum
Hosbuldum canim iyiyim güzel geçti sende ne var ne yok napoyorsun
Canım ramazandan 5 gun kazam varNeden oruç canım ?
Evdeydin degil mi annelerde yada kayinvalidelerde degildinBen de bayramın ilk günü bir cozutmadan sonra bugün sıkı yönetimdeyim.Şimdi menümü yazıp erkenden yatayım diye düşünüyorum bir kaza çıkmadan.
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim daha önce 4.takımda yarışmıştım hamilelik geçirdim be eğim 1 yaşına geldi maalesef emzirmiyorum kilom 84 boy 162
Evdeydin degil mi annelerde yada kayinvalidelerde degildin
Bayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyleCanım ramazandan 5 gun kazam var
Birde şevval ayında 5 gun oruç tutmak öneriliyor
Hem borcumu tutayım hem şevval ayındaki orucu tutayım istedim
Ramazan bayramının ikinci günü başlanabilir cnm tutmaya. Sadece İlk günü haram ve Kurban bayramının dört günü de haram tutmakBayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyle
Ne güzel kazaları bekletmeden tutmak masallah
Cnm şevval ayında tutulması sünnet olan oruç 6 gün.Canım ramazandan 5 gun kazam var
Birde şevval ayında 5 gun oruç tutmak öneriliyor
Hem borcumu tutayım hem şevval ayındaki orucu tutayım istedim
Bayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyle
Ne güzel kazaları bekletmeden tutmak masallah
Ramazan bayramının ikinci günü başlanabilir cnm tutmaya. Sadece İlk günü haram ve Kurban bayramının dört günü de haram tutmak
Yok genel fıkıh kuralı bu. Yani fetva bu yönde.Aaa ilginç gerçekten. Bunca yıl ki iyi bir dimi eğitim de aldığıma inanıyorum, ben bayramda tutulmaz diye biliyorum. Bunun mezheplerle bir ilgisi var mı peki? Belki mezhebe göre farklılık gösteren nir şeydir diye soruyorum? İlk defa duydum bayramda tutulabileceğini.
Belki kurban bayramiyla karistirdik aklımızda öyle kalmis demek detay hocamizdan geldiAaa ilginç gerçekten. Bunca yıl, ki iyi bir dini eğitim de aldığıma inanıyorum, ben bayramda tutulmaz diye biliyorum. Bunun mezheplerle bir ilgisi var mı peki? Belki mezhebe göre farklılık gösteren bir şeydir diye soruyorum? İlk defa duydum bayramda tutulabileceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?