- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.881
Est cnmBelki kurban bayramiyla karistirdik aklımızda öyle kalmis demek detay hocamizdan geldi ☺☺
Belki kurban bayramiyla karistirdik aklımızda öyle kalmis demek detay hocamizdan geldi ☺☺
Bak tabii canım orası da çok far ediyor.. ben p90x3 den önce kolum 30 Muş 5 hafta bile bitmedi 2 cm incelmişcidden aynıymışızHe kol da eksik kalmış. ya ben üst kolumu hiç sevmem tombiştir üst kolum ama sanki cardio yapmaya başlayalı bir toparlandı gibi geldi bana. Bir ölçeyim bakalım onu da.
1cm çok takılma ben 77bile gördüm 24 saat açlık sonunda... Bazen mide hafif şiş vs oluyor ödem oluyor sabah akşam ölçümü de fark ediyor..Ben de alttan incelmeye başladım sanki ama bel 79 du 80 olmuş nasıl olduysaBel e ayrı çalışmam gerek demek
Bende ilk gunler tutulmaz diye biliyorum ilk iki gün tutmadım olmazsa çarşamba tutarım zatwn işteyim birde yemek götürüp getirme derdi olmazBayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyle
Ne güzel kazaları bekletmeden tutmak masallah
Haklisin ya niyeyse 5 kalmis aklımda eskiden tutardım hep bir kaç yıl tutmayınca aklima 5 kalmis tesekkur ederimCnm şevval ayında tutulması sünnet olan oruç 6 gün.
Bak tabii canım orası da çok far ediyor.. ben p90x3 den önce kolum 30 Muş 5 hafta bile bitmedi 2 cm incelmiş
1cm çok takılma ben 77bile gördüm 24 saat açlık sonunda... Bazen mide hafif şiş vs oluyor ödem oluyor sabah akşam ölçümü de fark ediyor..
Oyu yapmışsın artik cumaya kadar dikkatli geciririzEvdeydim ama evde çocuk olunca bayram bayram havası gibi olsun dedik. Biraz bir şeyler hazırladık yine. Bayramın hatrına sıkmakta istemedim kendimi keyifli olalım diye ama bugünü baya sıkı geçirdim. Dünü toparladığımı düşünüyorum.
Okudum kabul ettim 2018 ekim de ayrıldım 81 kilo ile hedefim 70 kg devlet memuruyum 1 tane 7 yaşında oğlum var 1 tane 1 yaşında 9 yıllık evliyimMerhaba hoşgeldin ☺
Allah bağışlasın tabi gelebilirsin ✌ 1. Sayfamızda ki kuralları okuyup kabul ettiğini iletebilir misin birazda seni tanirsak seviniriz ☺kaç kg ile ayrilmistin? Ve hedefin nedir canım
İyi geceler canım yarın sabah en aç halimle ölçün bakalımyarın kol-bacak ne varsa ölçüp not alacağım. Bu tabloyuLeyl-i-fer tutacaksa yani biri tutacaksa çok iyi olur Ben aorumluluk alamadığım için utanarak söylüyorum resmen. Eğer kimse tutmayacaksa da bir deftere not alıp arada kontrol edelim.
Hadi ben kaçtım. Yarın haberleşmek üzere. İyi geceler.
Kız ne yapıyon da alttan inceldin bizim alttan incelmeye ihtiyacımız varBen de alttan incelmeye başladım sanki ama bel 79 du 80 olmuş nasıl olduysaBel e ayrı çalışmam gerek demek
Telafi ettim bugün ben ya yarın eksiye geçmiş olmayı umuyorum.1536 mi 15036 mi1536 çok az Nermincim ya
Yap sen donusumleri böyle sonra tartıda kiloyla dönüşecek onlar ve sonra diyeceksin ki bakın
ben sadece ramazanda kilo verebiliyorum((((
Hadi bakalım neyse hadi sen hak ettin bonusun var bizde ama.takim gecenn hafta dereceye girmiş misali yiyor anam diyorum diyorum bir geremedim milleti.cumadan bir ben tırsıyorumTelafi ettim bugün ben ya yarın eksiye geçmiş olmayı umuyorum.
Ben de tırsıyorum cumaya kadar kaçamak yok başkaHadi bakalım neyse hadi sen hak ettin bonusun var bizde ama.takim gecenn hafta dereceye girmiş misali yiyor anam diyorum diyorum bir geremedim milleti.cumadan bir ben tırsıyorum
MaşallahOkudum kabul ettim 2018 ekim de ayrıldım 81 kilo ile hedefim 70 kg devlet memuruyum 1 tane 7 yaşında oğlum var 1 tane 1 yaşında 9 yıllık evliyim
Bende de P90x videoları var. Şu Didem Fitnessin programını bitirim. Belki duruma göre ona başlarım.Bak tabii canım orası da çok far ediyor.. ben p90x3 den önce kolum 30 Muş 5 hafta bile bitmedi 2 cm incelmiş
1cm çok takılma ben 77bile gördüm 24 saat açlık sonunda... Bazen mide hafif şiş vs oluyor ödem oluyor sabah akşam ölçümü de fark ediyor..
Bugün sekersiz beslenmeye başladım. 1. günü kazasız bitirdim.Şekersiz beslenen var mıydı aramızda
He iyi yalnız değilimBen de tırsıyorum cumaya kadar kaçamak yok başka
A a yapsana kız hemenBende de P90x videoları var. Şu Didem Fitnessin programını bitirim. Belki bende ona başlarım.
Ben bugün sekersiz beslenmeye başladım. 1. günü kazasız bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?