Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cidden aynıymışız He kol da eksik kalmış. ya ben üst kolumu hiç sevmem tombiştir üst kolum ama sanki cardio yapmaya başlayalı bir toparlandı gibi geldi bana. Bir ölçeyim bakalım onu da.
Bak tabii canım orası da çok far ediyor.. ben p90x3 den önce kolum 30 Muş 5 hafta bile bitmedi 2 cm incelmiş
Ben de alttan incelmeye başladım sanki ama bel 79 du 80 olmuş nasıl olduysa Bel e ayrı çalışmam gerek demek
1cm çok takılma ben 77bile gördüm 24 saat açlık sonunda... Bazen mide hafif şiş vs oluyor ödem oluyor sabah akşam ölçümü de fark ediyor..

Bayramda oruç tutulmaz diye biliyorum canım.yarindan sonra istersen başla sen bilirsin ama benim bildigim öyle
Ne güzel kazaları bekletmeden tutmak masallah
Bende ilk gunler tutulmaz diye biliyorum ilk iki gün tutmadım olmazsa çarşamba tutarım zatwn işteyim birde yemek götürüp getirme derdi olmaz

yarın kol-bacak ne varsa ölçüp not alacağım. Bu tabloyu Leyl-i-fer tutacaksa yani biri tutacaksa çok iyi olur Ben aorumluluk alamadığım için utanarak söylüyorum resmen. Eğer kimse tutmayacaksa da bir deftere not alıp arada kontrol edelim.
Hadi ben kaçtım. Yarın haberleşmek üzere. İyi geceler.

Oyu yapmışsın artik cumaya kadar dikkatli geciririz

Merhaba hoşgeldin ☺
Allah bağışlasın tabi gelebilirsin ✌ 1. Sayfamızda ki kuralları okuyup kabul ettiğini iletebilir misin birazda seni tanirsak seviniriz ☺kaç kg ile ayrilmistin? Ve hedefin nedir canım
Okudum kabul ettim 2018 ekim de ayrıldım 81 kilo ile hedefim 70 kg devlet memuruyum 1 tane 7 yaşında oğlum var 1 tane 1 yaşında 9 yıllık evliyim

İyi geceler canım yarın sabah en aç halimle ölçün bakalım

Bende de P90x videoları var. Şu Didem Fitnessin programını bitirim. Belki duruma göre ona başlarım.
Şekersiz beslenen var mıydı aramızda
Bugün sekersiz beslenmeye başladım. 1. günü kazasız bitirdim.

Bende de P90x videoları var. Şu Didem Fitnessin programını bitirim. Belki bende ona başlarım.

Ben bugün sekersiz beslenmeye başladım. 1. günü kazasız bitirdim.
A a yapsana kız hemen didemi ben hiç bilmiyorum etkili mi güzel mi
Ben hep Leslie taeboo zumba vs YouTube de gezersin spor konusunda ne yapsam diye bana bu p90x3 ilaç gibi geldi paralı vs ama neye para vermiyoruz ki şu kilolar gitsin diye 3 ay gün gün ne yapacağım yazıyor bir de etkili yani hergün bir öncekine göre daha da güçlendiğimi görmek çok motive ediyor başta çok zorlayan video bugün basit geldi Didem fitness de ücretli mi nasıl bir program belki bu 2 ayım bitince onu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…