Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım Youtube videoları var.(instası da var.)
Ücretsiz 21 günlük program hergün farklı bir bölgeyi çalıştırıyor.Bütün videolari telefona indirmişim. Tavsiye ederim güzel bir program.
.
P90X'i internetten ücretsiz indirdik. Yaptigim dönemde biraz sıkıcı geldi bana o yüzden devam etmedim Çok eski bir program aslında.ilerleyen zamanlarda tekrar denerim .

Son düzenleme:
Merhaba. Yeni üye gibi görünüyorum. Aslında sadece üyelik yeni. Ben yıllardır okurum buraları. Rica etsem ben de grubunuza katılabilir miyim? :)
Merhaba hoşgeldin gelebilirsin tabi 1. Sayfamızda kurallarımız var okuuyp kabul.ettigini yazarsan seviniriz
Güncel kilo hedef kilo nedir canım ?
Birde daha önceden başka üyelik mi vardi.yoksa üyelik girmeden mi okuyordun canım :)

Kurallarınızı okudum, kabul ediyorum. ☺ Şuan 72 kiloyum. Hedefim de 60. Şimdilik... Hayır üyeliksiz okuyordum. O zamanlar biraz daha küçüktüm. Üyelik almamıştım. Sonrasında da hiç üye olmadan hep okudum. :) Kendimi tanıtayım, ortama uyum sağlamış olurum belki. 23 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hafifçe toparlak bir kızım. İnşallah sizlerin de yardımı ve desteğiyle kısa sürede bu durumdan kurtulup mezun olmak istiyorum buradan. ☺ Şimdiden memnun oldum.

Bende memnun oldum canım -12 kiloya inşallah saglkli bir şekilde kısa zamanda ulaşırsın
Takımimiz oldukça aktif ve destekleyicidir duzenli.paylasim ile istikrarlı bir şekilde ilerlersen güzel neticeler alacağına inanıyorum tekrardan hoşgeldin

Hoşgeldin

Hoş geldinizz takımımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…