- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.901
InsallahMaşallah ☺☺
Ne güzel ayrıldıktan sonra doğuma rağmen çok almamışsin kısa zamandada ulaşırsın hedefine inşallah ❤
Canım Youtube videoları var.(instası da var.)A a yapsana kız hemendidemi ben hiç bilmiyorum etkili mi güzel mi
Ben hep Leslie taeboo zumba vs YouTube de gezersin spor konusunda ne yapsam diye bana bu p90x3 ilaç gibi geldi paralı vs ama neye para vermiyoruz ki şu kilolar gitsin diye3 ay gün gün ne yapacağım yazıyor bir de etkili yani hergün bir öncekine göre daha da güçlendiğimi görmek çok motive ediyor başta çok zorlayan video bugün basit geldi Didem fitness de ücretli mi nasıl bir program belki bu 2 ayım bitince onu yaparım
Merhaba hoşgeldinMerhaba. Yeni üye gibi görünüyorum. Aslında sadece üyelik yeni. Ben yıllardır okurum buraları. Rica etsem ben de grubunuza katılabilir miyim? :)
Bende memnun oldum canımKurallarınızı okudum, kabul ediyorum. ☺ Şuan 72 kiloyum. Hedefim de 60. Şimdilik... Hayır üyeliksiz okuyordum. O zamanlar biraz daha küçüktüm. Üyelik almamıştım. Sonrasında da hiç üye olmadan hep okudum. :) Kendimi tanıtayım, ortama uyum sağlamış olurum belki. 23 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hafifçe toparlak bir kızım.İnşallah sizlerin de yardımı ve desteğiyle kısa sürede bu durumdan kurtulup mezun olmak istiyorum buradan. ☺ Şimdiden memnun oldum.
HoşgeldinKurallarınızı okudum, kabul ediyorum. ☺ Şuan 72 kiloyum. Hedefim de 60. Şimdilik... Hayır üyeliksiz okuyordum. O zamanlar biraz daha küçüktüm. Üyelik almamıştım. Sonrasında da hiç üye olmadan hep okudum. :) Kendimi tanıtayım, ortama uyum sağlamış olurum belki. 23 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hafifçe toparlak bir kızım.İnşallah sizlerin de yardımı ve desteğiyle kısa sürede bu durumdan kurtulup mezun olmak istiyorum buradan. ☺ Şimdiden memnun oldum.
HoşgeldinInsallah
Ben artık spora devam edeyim bence. Ne kadar ayıppp banaa bomboş sütun var orda
Silerim listeden sporsuz kalırsa oralarBen artık spora devam edeyim bence. Ne kadar ayıppp banaa bomboş sütun var orda
AllahııımmSilerim listeden sporsuz kalırsa oralar:))
Sen bilirsinAllahııımmhemn başlayım Hakkaten epeyce ara verdim.
Hoş geldinizz takımımızaKurallarınızı okudum, kabul ediyorum. ☺ Şuan 72 kiloyum. Hedefim de 60. Şimdilik... Hayır üyeliksiz okuyordum. O zamanlar biraz daha küçüktüm. Üyelik almamıştım. Sonrasında da hiç üye olmadan hep okudum. :) Kendimi tanıtayım, ortama uyum sağlamış olurum belki. 23 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hafifçe toparlak bir kızım.İnşallah sizlerin de yardımı ve desteğiyle kısa sürede bu durumdan kurtulup mezun olmak istiyorum buradan. ☺ Şimdiden memnun oldum.
İyi geceler kaptanımİyi geceler kizlar ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?