Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Miktarıni ayarlar ve az yağ koyarak yaparsan sıkıntı olmaz bence canım ✌
Yaptim, yedim oh misnasıl oemisim, sisirir diye ramazanda yapmamıştım, ilk kez bugün doyduktan sonra yemeye devam ettim bulgur su tutacak muhtemelen ama olsun, Perşembe çorba günü yaparım inşallah diyorum
Oy maşallah, sabah ben de olcecegim, fikir için teşekkürler
hosgeldiniz
Şimdi yazıyorum hemen ben de

birsevgi canim spor moduna dönemedin mi @Cagrihilal1 i başına salayim ister misin :)))))

Ay sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyorum insanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
O ufak tefek kaçamakları da bırakarak hem de.

Hatta ve hatta şekersiz beslenmeye başlayacağım kızlar kim eşlik eder bana?
yeni gelenler hoşgeldiniz giremiyorum iki gündür doğru düzgün.

Beni tanımanız açısından; 26 yaşındayım, evliyim. Çocuğum yok henüz. Doğu görevi nedeniyle Şırnak'ta yaşıyorum. Öğretmenim ama çalışmıyorum, kpss ile uğraşıyorum.
Umarım iyi gelir bu grup size.

bana iyi geliyordu ben kendimi bırakana kadar. Tam düzelttim bayram geldi şimdi bayram da kalmadı artık terleme zaman
kendime bir şekersiz beslenme arkadaşı arıyorum bir de hadi kalk spor yap deyin bana sürekli. Rahatsız hissedip kalkayim

Ben varımben de öğretmenim canım branşın ne?

Rabbim tez zamanda atanmani nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim daha önce 4.takımda yarışmıştım hamilelik geçirdim be eğim 1 yaşına geldi maalesef emzirmiyorum kilom 84 boy 162
Hoşgeldin takımımıza
Ben de ayda bir ölçülüyorum kendim defterime not ediyorum kol bacak bel neresi varsa
Merhaba. Yeni üye gibi görünüyorum. Aslında sadece üyelik yeni. Ben yıllardır okurum buraları. Rica etsem ben de grubunuza katılabilir miyim? :)
Takımımıza hoşgeldin
Salı günü gece yasak bittiği an evimize geçiyoruz artık çarşambadan itibaren ben de varım sporlarda

Canım inşallah bir an evvel atanırsın . Ben ümidimi kestim artık kpss girmeyeceğim bu sene.

Yaa ne güzel tarih benim. Senin ne?
Türkçe
Amin canım çalışmayı da acayip saldim. Yarından itibaren ona da disiplinli bir şekilde başlayacağım
Söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama son kavşak sayılır bırakma nolur
Canım inşallah bir an evvel atanırsın . Ben ümidimi kestim artık kpss girmeyeceğim bu sene.
Nedenkaçıncı senen?biransin ne? Kizlar bırakmayın, bana söz düşmez elbet ama hayat her daim mücadele.siz şu an kpss ile mücadele etmek durumundasınız, bunu bırakmanız başka mücadele sizi bekleyecek.En azından birini başarmış olarak diğerine başlamak size güç verir.33 yaşındayım, sevgiden buyukmusum, senden büyük muyum bilmiyorum ama bir abla,arkadaş vs tavsiyesi(haddim olmayarak) gayret edin lütfen.Bir kadına pes etmek yakismaz, biz çok güçlüyüz, zorlandikca mücadele ettikçe gucleniyoruz.

Canim bende 21 günlük şekersiz beslenme yapmayı dusunuyorum istiyorsan beraber baslayalim

Evet canım öyle istiyorum . Bir de üniversite hastanesine başvurdum bakalım ordan sonuç gelmezse kesin açacağım zaten .☺
AA sen diyetisyendin değil mi alternatifler varsa ne güzel öğretmenlikte alternatif özel okullar ve onlar da çok sömürüyor

Senin bölümün nedir canim
Kızlar ben diyetisyenlik mezunuyum. 3 yıl oldu mezun olalı. Aslında kendime ait bir yer açma şansım olduğu için bu kadar erken pes ettim belki de .

AA sen diyetisyendin değil mi alternatifler varsa ne güzel öğretmenlikte alternatif özel okullar ve onlar da çok sömürüyor
Evet özel okullarda öğretmen olanların emeklerinin karşılığı hiç verilmiyor özellikle ilk yıllarında. Benim kuzenlerim de öğretmen ama atanamayan grubundan. Mecbur kolej falan gireceğiz diyorlartabi onlar da alırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…