- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.921
Düzenli bi şekilde başlayacağım insallah
Yes fittee @0zlem ♥
Yaptim, yedim oh misMiktarıni ayarlar ve az yağ koyarak yaparsan sıkıntı olmaz bence canım ✌
Oy maşallah, sabah ben de olcecegim, fikir için teşekkürlerMaşallah canım ♥ benlm de belim 88 idi şimdi 79 oldu60ları ben de görğcem inşallah ♥
Kız ikimiz de aynıyız ♥ beraber birbirimizi takip edelim baribenlm belim 79 şu an badem 105 göğüs 97 üst bacak 58
Çok teşekkürler kaptangüne güzel devam ettim çok şükür ana öğün işini 15.30 da bitirdim oğlum uyusun o zaman bir kahve keyfi yanana hurma badem koyayım diyorum.. puding yapamadım süt oğlana kadar kalmış
hosgeldinizKurallarınızı okudum, kabul ediyorum. ☺ Şuan 72 kiloyum. Hedefim de 60. Şimdilik... Hayır üyeliksiz okuyordum. O zamanlar biraz daha küçüktüm. Üyelik almamıştım. Sonrasında da hiç üye olmadan hep okudum. :) Kendimi tanıtayım, ortama uyum sağlamış olurum belki. 23 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hafifçe toparlak bir kızım.İnşallah sizlerin de yardımı ve desteğiyle kısa sürede bu durumdan kurtulup mezun olmak istiyorum buradan. ☺ Şimdiden memnun oldum.
Şimdi yazıyorum hemen ben de
Ben varımAy sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyoruminsanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
O ufak tefek kaçamakları da bırakarak hem de.
Hatta ve hatta şekersiz beslenmeye başlayacağım kızlar kim eşlik eder bana?
yeni gelenler hoşgeldiniz giremiyorum iki gündür doğru düzgün.
Beni tanımanız açısından; 26 yaşındayım, evliyim. Çocuğum yok henüz. Doğu görevi nedeniyle Şırnak'ta yaşıyorum. Öğretmenim ama çalışmıyorum, kpss ile uğraşıyorum.
Umarım iyi gelir bu grup size.
bana iyi geliyordu ben kendimi bırakana kadar. Tam düzelttim bayram geldişimdi bayram da kalmadı artık terleme zaman
kendime bir şekersiz beslenme arkadaşı arıyorumbir de hadi kalk spor yap deyin bana sürekli. Rahatsız hissedip kalkayim
Rabbim tez zamanda atanmani nasip etsinAy sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyoruminsanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
Beni tanımanız açısından; 26 yaşındayım, evliyim. Çocuğum yok henüz. Doğu görevi nedeniyle Şırnak'ta yaşıyorum. Öğretmenim ama çalışmıyorum, kpss ile uğraşıyorum.
bana iyi geliyordu ben kendimi bırakana kadar. Tam düzelttim bayram geldişimdi bayram da kalmadı artık terleme zaman
kendime bir şekersiz beslenme arkadaşı arıyorumbir de hadi kalk spor yap deyin bana sürekli. Rahatsız hissedip kalkayim
Yaa ne güzelBen varımben de öğretmenim canım branşın ne?
Hoşgeldin takımımızaMerhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim daha önce 4.takımda yarışmıştım hamilelik geçirdim be eğim 1 yaşına geldi maalesef emzirmiyorum kilom 84 boy 162
Ben de ayda bir ölçülüyorum kendim defterime not ediyorum kol bacak bel neresi varsayarın kol-bacak ne varsa ölçüp not alacağım. Bu tabloyu @Leyl-i-fer tutacaksa yani biri tutacaksa çok iyi olurBen aorumluluk alamadığım için utanarak söylüyorum resmen. Eğer kimse tutmayacaksa da bir deftere not alıp arada kontrol edelim.
Hadi ben kaçtım. Yarın haberleşmek üzere. İyi geceler.
Takımımıza hoşgeldinMerhaba. Yeni üye gibi görünüyorum. Aslında sadece üyelik yeni. Ben yıllardır okurum buraları. Rica etsem ben de grubunuza katılabilir miyim? :)
Salı günü gece yasak bittiği an evimize geçiyoruz artık çarşambadan itibaren ben de varım sporlarda
Amin canım çalışmayı da acayip saldim. Yarından itibaren ona da disiplinli bir şekilde başlayacağımRabbim tez zamanda atanmani nasip etsin
Canım inşallah bir an evvel atanırsın . Ben ümidimi kestim artık kpss girmeyeceğim bu sene.Ay sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyoruminsanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
Amin canım özel bir yer mi açacaksın kendine:)Canım inşallah bir an evvel atanırsın . Ben ümidimi kestim artık kpss girmeyeceğim bu sene.
Evet canım öyle istiyorum . Bir de üniversite hastanesine başvurdum bakalım ordan sonuç gelmezse kesin açacağım zaten .☺Amin canım özel bir yer mi açacaksın kendine:)
TürkçeYaa ne güzeltarih benim. Senin ne?
Söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama son kavşak sayılır bırakma nolurAmin canım çalışmayı da acayip saldim. Yarından itibaren ona da disiplinli bir şekilde başlayacağım
NedenCanım inşallah bir an evvel atanırsın . Ben ümidimi kestim artık kpss girmeyeceğim bu sene.
Senin bölümün nedir canimCanım inşallah bir an evvel atanırsın . Ben ümidimi kestim artık kpss girmeyeceğim bu sene.
Canim bende 21 günlük şekersiz beslenme yapmayı dusunuyorum istiyorsan beraber baslayalimAy sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyoruminsanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
AA sen diyetisyendin değil miEvet canım öyle istiyorum . Bir de üniversite hastanesine başvurdum bakalım ordan sonuç gelmezse kesin açacağım zaten .☺
Türkçe
Söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama son kavşak sayılır bırakma nolur
Nedenkaçıncı senen?biransin ne? Kizlar bırakmayın, bana söz düşmez elbet ama hayat her daim mücadele.siz şu an kpss ile mücadele etmek durumundasınız, bunu bırakmanız başka mücadele sizi bekleyecek.En azından birini başarmış olarak diğerine başlamak size güç verir.33 yaşındayım, sevgiden buyukmusum, senden büyük muyum bilmiyorum ama bir abla,arkadaş vs tavsiyesi(haddim olmayarak) gayret edin lütfen.Bir kadına pes etmek yakismaz, biz çok güçlüyüz, zorlandikca mücadele ettikçe gucleniyoruz.
Kızlar ben diyetisyenlik mezunuyum. 3 yıl oldu mezun olalı. Aslında kendime ait bir yer açma şansım olduğu için bu kadar erken pes ettim belki de .Senin bölümün nedir canim
Bu arada şeker orucu arada kaynadıAmin canım özel bir yer mi açacaksın kendine:)
Evet özel okullarda öğretmen olanların emeklerinin karşılığı hiç verilmiyor özellikle ilk yıllarında. Benim kuzenlerim de öğretmen ama atanamayan grubundan. Mecbur kolej falan gireceğiz diyorlartabi onlar da alırsaAA sen diyetisyendin değil mialternatifler varsa ne güzel öğretmenlikte alternatif özel okullar ve onlar da çok sömürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?