- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.941
Canim halkında hayırlısı olsun insallahKızlar ben diyetisyenlik mezunuyum. 3 yıl oldu mezun olalı. Aslında kendime ait bir yer açma şansım olduğu için bu kadar erken pes ettim belki de .
Iyi geceler Allah rahatlık versinKizlaar muhabbet güzel ama ben sabah namazdan sonra yatmiyorum kitap okuyabilmek için(yavrular anca o saatte müsade ediyor uyuduklari icin)
Vaktiniz hayr, hayriniz daim ola
Tek yenince nasıl bir etki yapar hiç bilmiyorum. Kabız olman normal vücudun dengesini bozdun. Beyin alt üst olduKızlar şimdi tartıldım tok karnına 64 kg gösteriyor yani sabaha 64ün altında çıkacağım inşallah 63leri göreceğim artıkk
Bu arada hafif kabız olmuşum yarında diyetimin patates günüydü sizce son günü de yapıp patates yiyeyim mi yoksa patates beni daha mı çok kabız yapar.Zaten hemoroid problemim var kalıcı kabız olup iyice tıkanmak istemiyorum ne yapsam bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var
E çok iyi senin böyle güzel bir şansın var :))Evet canım öyle istiyorum . Bir de üniversite hastanesine başvurdum bakalım ordan sonuç gelmezse kesin açacağım zaten .☺
Bırakmicam:) ben de senin gibi düşünüyorum kesinlikle:)Türkçe
Söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama son kavşak sayılır bırakma nolur
Nedenkaçıncı senen?biransin ne? Kizlar bırakmayın, bana söz düşmez elbet ama hayat her daim mücadele.siz şu an kpss ile mücadele etmek durumundasınız, bunu bırakmanız başka mücadele sizi bekleyecek.En azından birini başarmış olarak diğerine başlamak size güç verir.33 yaşındayım, sevgiden buyukmusum, senden büyük muyum bilmiyorum ama bir abla,arkadaş vs tavsiyesi(haddim olmayarak) gayret edin lütfen.Bir kadına pes etmek yakismaz, biz çok güçlüyüz, zorlandikca mücadele ettikçe gucleniyoruz.
Canim bende 21 günlük şekersiz beslenme yapmayı dusunuyorum istiyorsan beraber baslayalim
Başlayalım kızlar ben sabaha yasaklilari ve serbest olanları yazıp sizi etiketlemis olurum beraber başlarız. Eşimi de ikna ettim, beni sabote eden biri olmayacak yaniBu arada şeker orucu arada kaynadıneler yasak, yarın başlıyor muyuz hemen?
Beni de etiketleyin bende 6 gündür şekersiz besleniyorum hiç zor olmuyor rahatlıkla yapabilirim bozmadanBaşlayalım kızlar ben sabaha yasaklilari ve serbest olanları yazıp sizi etiketlemis olurum beraber başlarız. Eşimi de ikna ettim, beni sabote eden biri olmayacak yaniyarın itibariyle gelsin şekersiz gelsin sporlar Cherry Mom bak nasıl geldim gaza
Benim bildiğim ishal olanlara patates yedirirler ishali kessin diye. Muhtemelen yarın farklı bir beslenme şekline geçeceğim riske girip de wclerde ağlamak istemiyorumTek yenince nasıl bir etki yapar hiç bilmiyorum. Kabız olman normal vücudun dengesini bozdun. Beyin alt üst oldu
Tamamdır canimBeni de etiketleyin bende 6 gündür şekersiz besleniyorum hiç zor olmuyor rahatlıkla yapabilirim bozmadan
Ben sağdan soldan bildiklerimi uyguluyorum canım şeker, esmer şeker, tatlandırıcı hiçbir şey kullanmıyorum hiçbir öğünümde. Şeker içeren gıdaları da yemiyorum tatlılar vs.Tamamdır canim
Ben direk 21 şekersiz gün kitabından paylaşacağım yasak ve serbest listesini ama senin de bildiklerin varsa aktarirsin bize
Günde 2 meyve hakkın oluyor. Birisi taze birisi kuru. Şekeri paketli gıdalardan değil de doğal yollardan almak amaçBen sağdan soldan bildiklerimi uyguluyorum canım şeker, esmer şeker, tatlandırıcı hiçbir şey kullanmıyorum hiçbir öğünümde. Şeker içeren gıdaları da yemiyorum tatlılar vs.
Siz 21 şekersiz gün yaparken meyveyi falan da kesiyor musunuz meyvede de meyve şekeri var çünkü
Yemek zorunda mıyız peki ben yarın 4 günlük bir diyete gireceğim de onda meyve yok peynir yoğurt yumurta yeşillik çorba tavuk salata vs var. Yani meyve yemesem oluyor değil miGünde 2 meyve hakkın oluyor. Birisi taze birisi kuru. Şekeri paketli gıdalardan değil de doğal yollardan almak amaç ☺
Tabi tabi sadece şekere ihtiyaç duyarsanız meyveden ve kurumeyveden alın şekeri diyor:)Yemek zorunda mıyız peki ben yarın 4 günlük bir diyete gireceğim de onda meyve yok peynir yoğurt yumurta yeşillik çorba tavuk yoğurt vs var. Yani meyve yemesem oluyor değil mi
Tamamdır o zaman beni de yazınnTabi tabi sadece şekere ihtiyaç duyarsanız meyveden ve kurumeyveden alın şekeri diyor:)
Bende varim sekersiz beslenmeyeAy sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyoruminsanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
O ufak tefek kaçamakları da bırakarak hem de.
Hatta ve hatta şekersiz beslenmeye başlayacağım kızlar kim eşlik eder bana?
yeni gelenler hoşgeldiniz giremiyorum iki gündür doğru düzgün.
Beni tanımanız açısından; 26 yaşındayım, evliyim. Çocuğum yok henüz. Doğu görevi nedeniyle Şırnak'ta yaşıyorum. Öğretmenim ama çalışmıyorum, kpss ile uğraşıyorum.
Umarım iyi gelir bu grup size.
bana iyi geliyordu ben kendimi bırakana kadar. Tam düzelttim bayram geldişimdi bayram da kalmadı artık terleme zaman
kendime bir şekersiz beslenme arkadaşı arıyorumbir de hadi kalk spor yap deyin bana sürekli. Rahatsız hissedip kalkayim
Canim bende 21 günlük şekersiz beslenme yapmayı dusunuyorum istiyorsan beraber baslayalim
Ben de dün başladım şekersiz beslenmeye bugün 2. günüm.Ekledim görselleri kızlar ben şekersiz 21 gün olayını çıkaran kadından takip ediyorum direk ☺
Maariftakvimi S Suskunhanim EceZ
Başlıyoruz sabah itibarıyla
Zaman geçtikçe pes ediyor insan ne yazık kiEvet özel okullarda öğretmen olanların emeklerinin karşılığı hiç verilmiyor özellikle ilk yıllarında. Benim kuzenlerim de öğretmen ama atanamayan grubundan. Mecbur kolej falan gireceğiz diyorlartabi onlar da alırsa
Ben listede mercimek köftesini göremedim ama bugün ogunumu onunla yaparım, öğle ve akşam yapmıyorum zaten.Ara öğün de yapmam muhtemelenE çok iyi senin böyle güzel bir şansın var :))
Bırakmicam:) ben de senin gibi düşünüyorum kesinlikle:)
Başlayalım kızlar ben sabaha yasaklilari ve serbest olanları yazıp sizi etiketlemis olurum beraber başlarız. Eşimi de ikna ettim, beni sabote eden biri olmayacak yaniyarın itibariyle gelsin şekersiz gelsin sporlar Cherry Mom bak nasıl geldim gaza
Canım sen bilirsin ama plato dönemi e girersen böyle şok diyetler uygula derim, daha gençsin sporla çok rahat verirsin, metabolizmayı yavaşlatabilir böyle diyetlerYemek zorunda mıyız peki ben yarın 4 günlük bir diyete gireceğim de onda meyve yok peynir yoğurt yumurta yeşillik çorba tavuk salata vs var. Yani meyve yemesem oluyor değil mi
Ay çok teşekkür ederimEkledim görselleri kızlar ben şekersiz 21 gün olayını çıkaran kadından takip ediyorum direk ☺
Maariftakvimi S Suskunhanim EceZ
Başlıyoruz sabah itibarıyla
HoşgeldinizBende varim sekersiz beslenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?