Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben diyetisyenlik mezunuyum. 3 yıl oldu mezun olalı. Aslında kendime ait bir yer açma şansım olduğu için bu kadar erken pes ettim belki de .
Canim halkında hayırlısı olsun insallah

Aslında özel is olarak tutturabilirsen maddi getirisi daha güzel ama memuriyette hep bi rahatlık var bence bunu degerlendir özellikle evlenince ve cocuk olunca insan o düze bi rahat i ariyor

Kızlar şimdi tartıldım tok karnına 64 kg gösteriyor yani sabaha 64ün altında çıkacağım inşallah 63leri göreceğim artıkk

Bu arada hafif kabız olmuşum yarında diyetimin patates günüydü sizce son günü de yapıp patates yiyeyim mi yoksa patates beni daha mı çok kabız yapar. Zaten hemoroid problemim var kalıcı kabız olup iyice tıkanmak istemiyorum ne yapsam bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var

Tek yenince nasıl bir etki yapar hiç bilmiyorum. Kabız olman normal vücudun dengesini bozdun. Beyin alt üst oldu

Evet canım öyle istiyorum . Bir de üniversite hastanesine başvurdum bakalım ordan sonuç gelmezse kesin açacağım zaten .☺
E çok iyi senin böyle güzel bir şansın var :))
Bırakmicam:) ben de senin gibi düşünüyorum kesinlikle:)
Canim bende 21 günlük şekersiz beslenme yapmayı dusunuyorum istiyorsan beraber baslayalim
Bu arada şeker orucu arada kaynadıneler yasak, yarın başlıyor muyuz hemen?
Başlayalım kızlar ben sabaha yasaklilari ve serbest olanları yazıp sizi etiketlemis olurum beraber başlarız. Eşimi de ikna ettim, beni sabote eden biri olmayacak yani yarın itibariyle gelsin şekersiz gelsin sporlar Cherry Mom bak nasıl geldim gaza

Beni de etiketleyin bende 6 gündür şekersiz besleniyorum hiç zor olmuyor rahatlıkla yapabilirim bozmadan

Tek yenince nasıl bir etki yapar hiç bilmiyorum. Kabız olman normal vücudun dengesini bozdun. Beyin alt üst oldu
Benim bildiğim ishal olanlara patates yedirirler ishali kessin diye. Muhtemelen yarın farklı bir beslenme şekline geçeceğim riske girip de wclerde ağlamak istemiyorum

Beni de etiketleyin bende 6 gündür şekersiz besleniyorum hiç zor olmuyor rahatlıkla yapabilirim bozmadan
Tamamdır canim
Ben direk 21 şekersiz gün kitabından paylaşacağım yasak ve serbest listesini ama senin de bildiklerin varsa aktarirsin bize

Tamamdır canim
Ben direk 21 şekersiz gün kitabından paylaşacağım yasak ve serbest listesini ama senin de bildiklerin varsa aktarirsin bize
Ben sağdan soldan bildiklerimi uyguluyorum canım şeker, esmer şeker, tatlandırıcı hiçbir şey kullanmıyorum hiçbir öğünümde. Şeker içeren gıdaları da yemiyorum tatlılar vs.

Siz 21 şekersiz gün yaparken meyveyi falan da kesiyor musunuz meyvede de meyve şekeri var çünkü

Günde 2 meyve hakkın oluyor. Birisi taze birisi kuru. Şekeri paketli gıdalardan değil de doğal yollardan almak amaç

Günde 2 meyve hakkın oluyor. Birisi taze birisi kuru. Şekeri paketli gıdalardan değil de doğal yollardan almak amaç ☺
Yemek zorunda mıyız peki ben yarın 4 günlük bir diyete gireceğim de onda meyve yok peynir yoğurt yumurta yeşillik çorba tavuk salata vs var. Yani meyve yemesem oluyor değil mi

Yemek zorunda mıyız peki ben yarın 4 günlük bir diyete gireceğim de onda meyve yok peynir yoğurt yumurta yeşillik çorba tavuk yoğurt vs var. Yani meyve yemesem oluyor değil mi
Tabi tabi sadece şekere ihtiyaç duyarsanız meyveden ve kurumeyveden alın şekeri diyor:)

Ekledim görselleri kızlar ben şekersiz 21 gün olayını çıkaran kadından takip ediyorum direk
Maariftakvimi S Suskunhanim EceZ
Başlıyoruz sabah itibarıyla

Eklentiler

• IMG_20200526_021451.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200526_021513.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200526_021543.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200526_021602.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 33
Bende varim sekersiz beslenmeye

Zaman geçtikçe pes ediyor insan ne yazık kiumarım onlar da özel okula ihtiyaç kalmadan atanabilirler
Ben listede mercimek köftesini göremedim ama bugün ogunumu onunla yaparım, öğle ve akşam yapmıyorum zaten.Ara öğün de yapmam muhtemelen

Yemek zorunda mıyız peki ben yarın 4 günlük bir diyete gireceğim de onda meyve yok peynir yoğurt yumurta yeşillik çorba tavuk salata vs var. Yani meyve yemesem oluyor değil mi
Canım sen bilirsin ama plato dönemi e girersen böyle şok diyetler uygula derim, daha gençsin sporla çok rahat verirsin, metabolizmayı yavaşlatabilir böyle diyetler
Ekledim görselleri kızlar ben şekersiz 21 gün olayını çıkaran kadından takip ediyorum direk ☺
Maariftakvimi S Suskunhanim EceZ
Başlıyoruz sabah itibarıyla
Ay çok teşekkür ederim ben 7zeytin 1 incir yapmaya başlamıştım dün, zeytin sayım listeye göre artar ama kahvaltıda yemem artık bı sure napalim
Bende varim sekersiz beslenmeye
Hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…