- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.961
Haydi bakalım.canimmm iyi olacak inşallahAy sorma telefon görüşmeleri bitiyor olduğum yere yığılıyoruminsanın çenesi yorulur mu ayol, yoruluyor
Yarın başlıcam inşallah
O ufak tefek kaçamakları da bırakarak hem de.
Hatta ve hatta şekersiz beslenmeye başlayacağım kızlar kim eşlik eder bana?
yeni gelenler hoşgeldiniz giremiyorum iki gündür doğru düzgün.
Beni tanımanız açısından; 26 yaşındayım, evliyim. Çocuğum yok henüz. Doğu görevi nedeniyle Şırnak'ta yaşıyorum. Öğretmenim ama çalışmıyorum, kpss ile uğraşıyorum.
Umarım iyi gelir bu grup size.
bana iyi geliyordu ben kendimi bırakana kadar. Tam düzelttim bayram geldişimdi bayram da kalmadı artık terleme zaman
kendime bir şekersiz beslenme arkadaşı arıyorumbir de hadi kalk spor yap deyin bana sürekli. Rahatsız hissedip kalkayim
Tekrar tebriklerrpawlover tekrar tebrikler canim listede olduğun süreç içinde gerek istikrarın gerekse verdiğin kilolar ile zaten mezuniyet kaçınılmazdı.tebrikler ♥♥
Eki Görüntüle 2639929
pawlover 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 55,50
Bitiş Kilosu (675. Etap) : 48,50
Verilen Toplam Kilo : 7,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,61%
Toplam Süre : 30 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,42%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 233
Sevgili pawlover 19 Ağustos 2019 (636. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 638. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 22 Mayıs 2020 (675. etap) tarihinde toplam 7 kilo vererek ve 48 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 649. ve 660. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Bide benim yeni evlendiğim dönemdi tüm düzenim değişmiş, eşim o zamanlar aşırı kıskanç fondöten bile sürdürmüyo üstüne bide kilo almışım kıyafetlerime sığmıyorum aynaya bakıyorum cildim yağdan mafolmuş annemler de üstüne memlekete yerleştiler bi anda uzaklaştılar facia gibi bi dönemdi ağlamam çok normaldi benceKilo alınca ağlamana güldüm pawcımBen de kilo taşımayı hiç sevmeyen biriyim ya hemen modum düşüyor, mutsuz oluyorum ben de. En fazla 68 işte. Zaten 68 olunca da depresyon modunda oluyorum. Fazla geliyor bana,hemen enerjim düşüyor,yavaşlıyorum.
HoşgeldiinOkudum kabul ettim 2018 ekim de ayrıldım 81 kilo ile hedefim 70 kg devlet memuruyum 1 tane 7 yaşında oğlum var 1 tane 1 yaşında 9 yıllık evliyim
HoşgeldiinMerhaba. Yeni üye gibi görünüyorum. Aslında sadece üyelik yeni. Ben yıllardır okurum buraları. Rica etsem ben de grubunuza katılabilir miyim? :)
Emeğiniz çok, sizin sayenizde oldupawlover tekrar tebrikler canim listede olduğun süreç içinde gerek istikrarın gerekse verdiğin kilolar ile zaten mezuniyet kaçınılmazdı.tebrikler ♥♥
Eki Görüntüle 2639929
Sevgili pawlover 19 Ağustos 2019 (636. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 638. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 22 Mayıs 2020 (675. etap) tarihinde toplam 7 kilo vererek ve 48 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 649. ve 660. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Teşekkürleer
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Tebrikler canım darisi başımızapawlover tekrar tebrikler canim listede olduğun süreç içinde gerek istikrarın gerekse verdiğin kilolar ile zaten mezuniyet kaçınılmazdı.tebrikler ♥♥
Eki Görüntüle 2639929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?