Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawlover tekrar tebrikler canim listede olduğun süreç içinde gerek istikrarın gerekse verdiğin kilolar ile zaten mezuniyet kaçınılmazdı.tebrikler

Eki Görüntüle 2639929

pawlover 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 55,50
Bitiş Kilosu (675. Etap) : 48,50
Verilen Toplam Kilo : 7,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,61%
Toplam Süre : 30 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,42%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 233

Sevgili pawlover 19 Ağustos 2019 (636. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 638. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 22 Mayıs 2020 (675. etap) tarihinde toplam 7 kilo vererek ve 48 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 649. ve 660. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

Haydi bakalım.canimmm iyi olacak inşallah

Tekrar tebriklerr pawlover

Bide benim yeni evlendiğim dönemdi tüm düzenim değişmiş, eşim o zamanlar aşırı kıskanç fondöten bile sürdürmüyo üstüne bide kilo almışım kıyafetlerime sığmıyorum aynaya bakıyorum cildim yağdan mafolmuş annemler de üstüne memlekete yerleştiler bi anda uzaklaştılar facia gibi bi dönemdi ağlamam çok normaldi bence Şimdi hepsine alıştım eşimin kıskançlığı kalmadı kendimle de barıştım süperim cidden kilo psikoloji bozuyo
Okudum kabul ettim 2018 ekim de ayrıldım 81 kilo ile hedefim 70 kg devlet memuruyum 1 tane 7 yaşında oğlum var 1 tane 1 yaşında 9 yıllık evliyim
Hoşgeldiin
Merhaba. Yeni üye gibi görünüyorum. Aslında sadece üyelik yeni. Ben yıllardır okurum buraları. Rica etsem ben de grubunuza katılabilir miyim? :)
Hoşgeldiin

0zlem hoşgeldiin kaç zamandır yazacağım birşey çıkıyor

Emeğiniz çok, sizin sayenizde oldu teşekkür ederimm

2 gündür tartılmıyordum bugün tartılayım dedim 63.2 çıktım çook mutluyum yuppiii 62'leri görmeyi çoook özledim

Ortalama 1 haftada 1.6 kilo vermişim az hareketli olmama rağmen malum sokağa çıkma yasağı mahvetti herkesi

Bugün itibariyle yeşil çay içmeye başlıyorum poşet şeklinde var evde her gün 1-2 fincan içmeye çalışacağım inşallah başarırım amin

Günaydın kızlar
Günaydın kaptanim
Tebrikler canım darisi başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…