- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.981
Tebriklerr canım2 gündür tartılmıyordum bugün tartılayım dedim 63.2 çıktım çook mutluyum yuppiii62'leri görmeyi çoook özledim
Ortalama 1 haftada 1.6 kilo vermişim az hareketli olmama rağmen malum sokağa çıkma yasağı mahvetti herkesi
Bugün itibariyle yeşil çay içmeye başlıyorum poşet şeklinde var evde her gün 1-2 fincan içmeye çalışacağım inşallah başarırım amin
Süpersin canım.kolay gelsin bunada bakayım
Dün yaklaşık 19000 adım atınca bugün erkenden uyanıp yürüyüşe çıkamadım. Şimdi bu videoyu yapicam.Hadi bana kolay gelsin..
Teşekkür ederim kaptanım giden kilonun çoğu diyete yeni başladığım için ödemdi ama olsun tartıda eksi görmek insanı gerçekten mutlu ediyor. Tartıldıktan sonra resmen olley diye yatağa zıpladım.Tebriklerr canım
Yeşil çay hem metabolizma hızlandırıcı hemde yağ yakiciymis bende unuturum devamli
İnşallaaahGünaydın kaptanim
Tebrikler canım darisi başımıza♥♥♥
7 zeytin 1 incir den zayiflama konusunda hichir sonuc alamamistim ama cildime iyi gelmistiCanım sen bilirsin ama plato dönemi e girersen böyle şok diyetler uygula derim, daha gençsin sporla çok rahat verirsin, metabolizmayı yavaşlatabilir böyle diyetler
Ay çok teşekkür ederimben 7zeytin 1 incir yapmaya başlamıştım dün, zeytin sayım listeye göre artar ama kahvaltıda yemem artık bı sure napalim
Hoşgeldiniz
Hoşbuldummm.Selamlar 5.takimm
pacman eymosumcum fancynancy hoşgeldiniz kizlar
nrmyn kizlar sekersiz e basliyo belki katilirsinn
pawlover mezuniyetin hayirli olsun tekrar tatlimm❣
Veee hanimlar olculerinizi bekliyorum MUTLAKA beni etiketleyip gogus,bel,basen,ust bacak,alt bacak,pazu,kilo seklinde olcup yaziyorsunuzayda bir belkide 15 te bir gorelim sonuclari.en cok inceleni olcu birincisi secelimm
1 haftada 1,6 kilo süper bir sonuç. Tebrik ediyorum.2 gündür tartılmıyordum bugün tartılayım dedim 63.2 çıktım çook mutluyum yuppiii62'leri görmeyi çoook özledim
Ortalama 1 haftada 1.6 kilo vermişim az hareketli olmama rağmen malum sokağa çıkma yasağı mahvetti herkesi
Bugün itibariyle yeşil çay içmeye başlıyorum poşet şeklinde var evde her gün 1-2 fincan içmeye çalışacağım inşallah başarırım amin
Cardio olarak ne yapıyorsun?Sabah kalktım aç karna cardio yaptımiyi geldi artık fırsat buldukça yapacağım aç karna yapılan sporda yağ yakimi çok daha fazla oluyor birde güne zinde başlıyoruz tavsiye ederim ✌
Hoş geldin cnm.iyiki geldin..Herkese selaaammm kızlar. Esracığımbalpamuk sağolsun beni motive etti birazcıkta geri dönme yüzü buldum. Cherry Mom kaptanım da kabul ederse listeye oynamak istiyorummmm
TK fit 40 dakikada 500 cal olan video canimCardio olarak ne yapıyorsun
Eve gittiğimde ölçeceğim hemen ben deSelamlar 5.takimm
pacman eymosumcum fancynancy hoşgeldiniz kizlar
nrmyn kizlar sekersiz e basliyo belki katilirsinn
pawlover mezuniyetin hayirli olsun tekrar tatlimm
Veee hanimlar olculerinizi bekliyorum MUTLAKA beni etiketleyip gogus,bel,basen,ust bacak,alt bacak,pazu,kilo seklinde olcup yaziyorsunuzayda bir belkide 15 te bir gorelim sonuclari.en cok inceleni olcu birincisi secelimm
Hoşgeldin tekrar yenilerdenim ben de 2 ayı 1 hafta falan geçti geleli takımaGrupta kimler var bilmiyorum ama ben 5.takımın dinazorlarından sayılabilirim sanırım.Kendimi tanıtayım, 7 yaşında bir kız ve 4 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Zaman ne kadar geçerse işlerin o kadar daha zorlaştığını öğretiyorlar bana. 40 yaşına girdim, uzuuunnn bir süre boyunca da kim sorsa 40 olacağım
Ev hanımıyım ama yanı zamanda freelance çalışıyorum. Yeni başlayıp geliştirmek istediğim bir iş. Şimdilik bu kadar.
Hiç istemesem de yarın tartılıp kilomu yazarım. Yineeeee aranıza katılmak istiyorum.
Selam canım hoşgeldin nasılsın ? Eski üyelerimize kapımız hep açık keşke kilo alıp donmesek daha iyi ama ne yapalımHerkese selaaammm kızlar. Esracığımbalpamuk sağolsun beni motive etti birazcıkta geri dönme yüzü buldum. Cherry Mom kaptanım da kabul ederse listeye oynamak istiyorummmm
Keşke öncesinde gelseydin biz karantinada bayaa yardirdikÇok kötü bir geri dönüş yapıyorum baştan söyleyeyim, bu korona işi daha da fena yaptı kilolarımı.
HoşgeldinizHoşbuldummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?