Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebriklerr canım
Yeşil çay hem metabolizma hızlandırıcı hemde yağ yakiciymis bende unuturum devamli

Tebriklerr canım
Yeşil çay hem metabolizma hızlandırıcı hemde yağ yakiciymis bende unuturum devamli
Teşekkür ederim kaptanım giden kilonun çoğu diyete yeni başladığım için ödemdi ama olsun tartıda eksi görmek insanı gerçekten mutlu ediyor. Tartıldıktan sonra resmen olley diye yatağa zıpladım.

Yeşil çay bende sevmiyorum kimileri ayıla bayıla içiyor artık zorlayıp içeceğiz her gün en azından 1 fincan

7 zeytin 1 incir den zayiflama konusunda hichir sonuc alamamistim ama cildime iyi gelmisti

Selamlar 5.takimm
pacman eymosumcum fancynancy hoşgeldiniz kizlar
nrmyn kizlar sekersiz e basliyo belki katilirsinn
pawlover mezuniyetin hayirli olsun tekrar tatlimm
Veee hanimlar olculerinizi bekliyorum MUTLAKA beni etiketleyip gogus,bel,basen,ust bacak,alt bacak,pazu,kilo seklinde olcup yaziyorsunuzayda bir belkide 15 te bir gorelim sonuclari.en cok inceleni olcu birincisi secelimm

Grupta kimler var bilmiyorum ama ben 5.takımın dinazorlarından sayılabilirim sanırım. Kendimi tanıtayım, 7 yaşında bir kız ve 4 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Zaman ne kadar geçerse işlerin o kadar daha zorlaştığını öğretiyorlar bana. 40 yaşına girdim, uzuuunnn bir süre boyunca da kim sorsa 40 olacağım
Ev hanımıyım ama yanı zamanda freelance çalışıyorum. Yeni başlayıp geliştirmek istediğim bir iş. Şimdilik bu kadar.
Hiç istemesem de yarın tartılıp kilomu yazarım. Yineeeee aranıza katılmak istiyorum.

Hoşbuldummm.

1 haftada 1,6 kilo süper bir sonuç. Tebrik ediyorum.
Sabah kalktım aç karna cardio yaptım iyi geldi artık fırsat buldukça yapacağım aç karna yapılan sporda yağ yakimi çok daha fazla oluyor birde güne zinde başlıyoruz tavsiye ederim ✌
Cardio olarak ne yapıyorsun?
Herkese selaaammm kızlar. Esracığım balpamuk sağolsun beni motive etti birazcıkta geri dönme yüzü buldum. Cherry Mom kaptanım da kabul ederse listeye oynamak istiyorummmm
Hoş geldin cnm.iyiki geldin..

Eve gittiğimde ölçeceğim hemen ben de
Hoşgeldin tekrar yenilerdenim ben de 2 ayı 1 hafta falan geçti geleli takıma

Herkese selaaammm kızlar. Esracığım balpamuk sağolsun beni motive etti birazcıkta geri dönme yüzü buldum. Cherry Mom kaptanım da kabul ederse listeye oynamak istiyorummmm
Selam canım hoşgeldin nasılsın ? Eski üyelerimize kapımız hep açık keşke kilo alıp donmesek daha iyi ama ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…