- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.001
Haydi bakalım bu sefer başla ve mezun olana kadar gitme canımGrupta kimler var bilmiyorum ama ben 5.takımın dinazorlarından sayılabilirim sanırım.Kendimi tanıtayım, 7 yaşında bir kız ve 4 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Zaman ne kadar geçerse işlerin o kadar daha zorlaştığını öğretiyorlar bana. 40 yaşına girdim, uzuuunnn bir süre boyunca da kim sorsa 40 olacağım
Ev hanımıyım ama yanı zamanda freelance çalışıyorum. Yeni başlayıp geliştirmek istediğim bir iş. Şimdilik bu kadar.
Hiç istemesem de yarın tartılıp kilomu yazarım. Yineeeee aranıza katılmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım her hafta böyle versem 1 ayda 6 kilo yapar 64ten düşerim 58e SÜPPER olur allahım inş inş1 haftada 1,6 kilo süper bir sonuç. Tebrik ediyorum.
Hemen onuda inceleyim nasıl bir video bakalım.TK fit 40 dakikada 500 cal olan video canim
Ben ne zaman girerim listeye?5.takim asıl listesi nasiliz kızlar cuma günü derece yapiyormuyuz ? Arada kaçak goceklerimiz var tedirginimeksiye geçenler kimler ?? Bugün itibariyle geçmemiz lazım artık artı gelen var ise zaten çok sevmiyorum ama 2 gün hiç olmazsa bir detoks yapabilirler
C Cagrihilal1
nrmyn
Calypso95
birsevgi
Ceylansnn
hanmeli
U Umudumvar07 ²
balpamuk
K KuruPapatya
Muhtemel listeye girecekler :))
B bluuee
Tempus
Maariftakvimi
Heyecanli olman cok guzel lakin herseyi birden yapmaya calismasan canim,sirkeli suyla rahatsizlanan sen degilmiydinKızlar bu IF diyetini yapan faydasını gören var mı. Aslında diyet de değil yediklerinizi zaman aralığına uyarak yiyorsunuz. Mesela 12-12 ya da 16 8 gibi. Yani 12 saat boyunca ye 12 saat aç kal ya da 16 saat aç kal 8 saat yemek ye gibi.
Ben 16 8 yapmaya çalışıyorum. Mesela bugün kahvaltımı 1 gibi edip akşam 9 gibi yemek yeme işini bırakacağım. Dün tam yapamadım bugün itibariyle başlamak istiyorum
Canım suan listeyi cok bekleyen varHemen onuda inceleyim nasıl bir video bakalım.
Ben ne zaman girerim listeye?
Hoşbuldum Özlemcim. Sende dönmüşsün, süper.1 haftada 1,6 kilo süper bir sonuç. Tebrik ediyorum.
Cardio olarak ne yapıyorsun?
Hoş geldin cnm.iyiki geldin..
Hoşbuldum, teşekkür ederim.Eve gittiğimde ölçeceğim hemen ben de
Hoşgeldin tekrar yenilerdenim ben de 2 ayı 1 hafta falan geçti geleli takıma
Kesinlikle.Selam canım hoşgeldin nasılsın ? Eski üyelerimize kapımız hep açık keşke kilo alıp donmesek daha iyi ama ne yapalım
Yaaaa, olsun kar kardır.Keşke öncesinde gelseydin biz karantinada bayaa yardirdik
Sabah kahvaltı kültürüm olmadığı için günün ilk yemeğini 12-1 gibi yiyorum canım normal şekilde de.Heyecanli olman cok guzel lakin herseyi birden yapmaya calismasan canim,sirkeli suyla rahatsizlanan sen degilmiydintek yontemle deneyerek ilerle lutfen hem sekersiz hem if?
Ben ifte uzun ac kalamadim.insulin direnci olan bir arkadasimiz hic kilo veremedi,ayrica diyetisyenimiz uzun aclkklarin metabolixmamizi yavaslattigini söylüyor,sen yine de dene ama izle kendini
Bence kilo verdiren ve sağlıklı bir düzen olabilir. Dün denedim ama yapamadım çünkü ev ahalisine uyamıyorum öyle. Ama kendi evime gidince denemeyi düşünüyorumKızlar bu IF diyetini yapan faydasını gören var mı. Aslında diyet de değil yediklerinizi zaman aralığına uyarak yiyorsunuz. Mesela 12-12 ya da 16 8 gibi. Yani 12 saat boyunca ye 12 saat aç kal ya da 16 saat aç kal 8 saat yemek ye gibi.
Ben 16 8 yapmaya çalışıyorum. Mesela bugün kahvaltımı 1 gibi edip akşam 9 gibi yemek yeme işini bırakacağım. Dün tam yapamadım bugün itibariyle başlamak istiyorum
Ben de eşimle sabah onun tantanasını ettim. Diyorum gel 1de kahvaltı edelim yok diyor o kadar duramam ölürüm açlıktan (Ölürüm açlıktan dediğinde saat 12'ye geliyordu zatenBence kilo verdiren ve sağlıklı bir düzen olabilir. Dün denedim ama yapamadım çünkü ev ahalisine uyamıyorum öyle. Ama kendi evime gidince denemeyi düşünüyorum
İnşallah yapalım nota aldık bir kere :)5.takim asıl listesi nasiliz kızlar cuma günü derece yapiyormuyuz ? Arada kaçak goceklerimiz var tedirginimeksiye geçenler kimler ?? Bugün itibariyle geçmemiz lazım artık artı gelen var ise zaten çok sevmiyorum ama 2 gün hiç olmazsa bir detoks yapabilirler
C Cagrihilal1
nrmyn
Calypso95
birsevgi
Ceylansnn
hanmeli
U Umudumvar07
balpamuk
K KuruPapatya
B bluuee
Tempus
Maariftakvimi
Ooo çok iyi Bi haber buEve gidince eşim de başlayacak diyete kızlar çok mutluyum birlikte diyet yapacağız
Canım aslında sindirim yavaşlamasın diye yapıyorum, akşam olanı yemediğim için benim ki tam kür de sayılmaz7 zeytin 1 incir den zayiflama konusunda hichir sonuc alamamistim ama cildime iyi gelmisti
Ben olcmustum canım ,özelden mi atayim, burdan mi?Selamlar 5.takimm
@pacman @eymosumcumfancynancy hoşgeldiniz kizlar
nrmyn kizlar sekersiz e basliyo belki katilirsinn
@pawlover mezuniyetin hayirli olsun tekrar tatlimm❣
Veee hanimlar olculerinizi bekliyorum MUTLAKA beni etiketleyip gogus,bel,basen,ust bacak,alt bacak,pazu,kilo seklinde olcup yaziyorsunuzayda bir belkide 15 te bir gorelim sonuclari.en cok inceleni olcu birincisi secelimm
5.takim asıl listesi nasiliz kızlar cuma günü derece yapiyormuyuz ? Arada kaçak goceklerimiz var tedirginimeksiye geçenler kimler ?? Bugün itibariyle geçmemiz lazım artık artı gelen var ise zaten çok sevmiyorum ama 2 gün hiç olmazsa bir detoks yapabilirler
C Cagrihilal1
nrmyn
Calypso95
birsevgi
Ceylansnn
hanmeli
U Umudumvar07
balpamuk
K KuruPapatya
B bluuee
Tempus
Maariftakvimi
Benimki de kendince yapıyor 126 kilodan 123 kiloya indi. Ama o baya ekmek falan tüketiyor tamamen zıt diyetler yapıyoruz şu anEve gidince eşim de başlayacak diyete kızlar çok mutluyum birlikte diyet yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?