Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni üyelerimiz eski üyelerimiz veee mevcut üyelerimiz sevgili kızlar valla bomba gibi bir ekip olduk ben takip edemiyorum herkes başının çaresine baksın diyeceğimii sanıyorsanız yaniliyorsunuzzz
Canlar menülerimizi gün bitiminde aksatmadan aşağıdaki menü sayfamıza yapalım bu takımın en önemli kurallarindan biri düzenli bildirim yapmayanlari listemize almıyoruz :)

Haydi bakalım bu sefer başla ve mezun olana kadar gitme canım balpamuk fişek gibi gidiyor masallah sende arkadaşıni yalnız bırakmazsin

Kızlar bu IF diyetini yapan faydasını gören var mı. Aslında diyet de değil yediklerinizi zaman aralığına uyarak yiyorsunuz. Mesela 12-12 ya da 16 8 gibi. Yani 12 saat boyunca ye 12 saat aç kal ya da 16 saat aç kal 8 saat yemek ye gibi.

Ben 16 8 yapmaya çalışıyorum. Mesela bugün kahvaltımı 1 gibi edip akşam 9 gibi yemek yeme işini bırakacağım. Dün tam yapamadım bugün itibariyle başlamak istiyorum

TK fit 40 dakikada 500 cal olan video canim
Hemen onuda inceleyim nasıl bir video bakalım.
Ben ne zaman girerim listeye?

Heyecanli olman cok guzel lakin herseyi birden yapmaya calismasan canim,sirkeli suyla rahatsizlanan sen degilmiydintek yontemle deneyerek ilerle lutfen hem sekersiz hem if?
Ben ifte uzun ac kalamadim.insulin direnci olan bir arkadasimiz hic kilo veremedi,ayrica diyetisyenimiz uzun aclkklarin metabolixmamizi yavaslattigini söylüyor,sen yine de dene ama izle kendini

Hemen onuda inceleyim nasıl bir video bakalım.

Ben ne zaman girerim listeye?
Canım suan listeyi cok bekleyen var eski üye ekstremden girersin ama bu hafta takımın durumu kötu nota aldık derece yapmak lazim sonraki hafta için ben bir bakayım duruma gore olur mu sende iyice düzene girmiş olursun

1 haftada 1,6 kilo süper bir sonuç. Tebrik ediyorum.

Cardio olarak ne yapıyorsun?

Hoş geldin cnm.iyiki geldin..
Hoşbuldum Özlemcim. Sende dönmüşsün, süper.
Eve gittiğimde ölçeceğim hemen ben de

Hoşgeldin tekrar yenilerdenim ben de 2 ayı 1 hafta falan geçti geleli takıma
Hoşbuldum, teşekkür ederim.
Selam canım hoşgeldin nasılsın ? Eski üyelerimize kapımız hep açık keşke kilo alıp donmesek daha iyi ama ne yapalım
Kesinlikle.
Keşke öncesinde gelseydin biz karantinada bayaa yardirdik
Yaaaa, olsun kar kardır.

Sabah kahvaltı kültürüm olmadığı için günün ilk yemeğini 12-1 gibi yiyorum canım normal şekilde de. Akşam 7 8 gibi de yeme işini bırakıyorum. Aslında zaten bir nevi if yapıyorum 1 haftadır ama adını İF koymamıştım
Metabolizma konusunda bende ikilemdeyim kimileri uzun süren açlık kilo verimini zorlaştırır diyor. Kimileri de IF yapın oruç tutun vücuttaki leptin hormonunu çalıştırın yağ yaksın diyor. İki tarafın da taraftarı çok ben de ortada kaldım

Bence kilo verdiren ve sağlıklı bir düzen olabilir. Dün denedim ama yapamadım çünkü ev ahalisine uyamıyorum öyle. Ama kendi evime gidince denemeyi düşünüyorum

Bence kilo verdiren ve sağlıklı bir düzen olabilir. Dün denedim ama yapamadım çünkü ev ahalisine uyamıyorum öyle. Ama kendi evime gidince denemeyi düşünüyorum
Ben de eşimle sabah onun tantanasını ettim. Diyorum gel 1de kahvaltı edelim yok diyor o kadar duramam ölürüm açlıktan (Ölürüm açlıktan dediğinde saat 12'ye geliyordu zaten ) Ben de madem öyle dedim ona kahvaltı hazırladım sonra da kendim az önce kahvaltımı ettim 1 tabak hazırlayıp

İnşallah yapalım nota aldık bir kere :)

7 zeytin 1 incir den zayiflama konusunda hichir sonuc alamamistim ama cildime iyi gelmisti
Canım aslında sindirim yavaşlamasın diye yapıyorum, akşam olanı yemediğim için benim ki tam kür de sayılmazsadece sabah yiyorum
Ben olcmustum canım ,özelden mi atayim, burdan mi?
Ben pazartesi sabah geldim takıma diye hatırlıyorum bu ikinci haftam olacak, tartilma günü nu mu baz alıyoruz illaki 1 kilo versem beni listeye alır misin kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…