Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende varim sekersiz beslenmeye
Ben de dün başladım şekersiz beslenmeye bugün 2. günüm.
Oo çok güzel valla şekersiz kızlarımız çoğaldı S Suskunhanim ve Maariftakvimi ile birlikte 5 kişi şekersiz besleniyoruz şuanda. Birbirimizi sürekli kontrol altinda tutalım
Mercimek köftesi yiyebilirsin canım listeler sadece örnek
Ben de yeni uyelerden sayılırım hoşgeldin yeniden
Henüz tartilmadim canım yarın söylerim durumumu

Benimki de kendince yapıyor 126 kilodan 123 kiloya indi. Ama o baya ekmek falan tüketiyor tamamen zıt diyetler yapıyoruz şu an
Sizin durumunuz farklı olmuş ama ben kendim de ekmek tüketiyorum diyetimde. Eşimin kalorisi ve yedikleri benden biraz fazla olacak sadece. Onun dışında aynı şeyleri yiyeceğiz

Sizin durumunuz farklı olmuş ama ben kendim de ekmek tüketiyorum diyetimde. Eşimin kalorisi ve yedikleri benden biraz fazla olacak sadece. Onun dışında aynı şeyleri yiyeceğiz
Benim de ekmeğe karşı kesin yargılarım yok kepek ekmeği vs tüketilebilir ama işte şuan 4 günlük bir diyetteyim onda ekmek grubu yok farklı besinler var. Belki bir sonraki diyetimde ekmek olabilir.

Eşim ağır kilo veriyor çünkü ekmeği çok yiyor. Yani biz yesek bile 2-3 dilim yeriz herhalde maksimum o bildiğiniz 8-9 dilim yiyor. Belki kilosu çok diye doymuyor ama kilosu da çoook çok yavaş iniyor. Ben de çok müdahil olmuyorum motivasyonu bozulmasın diye. Abur cuburu şekerli gazlı içecekleri kesti o kadar. Bir de beyaz ekmeğini kepeğe çevirdi geri kalanları aynı besleniyor eskiden olduğu gibi.

Canim sanirim meyvede yasak ama ben meyveyi hayattan çıkarmayı sağlıksız buluyorum

Canim karbonhidrat şeker türevleri acıkmayı hızlandırıyor ve doyma hissini geciktiriyor ondan olabilir

Bi sure ekmek makarna pirinç gibi seyleri çıkarınca hayatından daha geç acikiyor

Bir de ben kendimi bildim bileli kilo almaya müsait bir yapıdayım o yüzden yıllardır diyet yapıyorum. Bir tek son 2 sene diyet yapmadım çünkü gerçekten zayıflamıştım ve az yiyordum. Sonra iş değişikliği işsiz kalma salgın süreci derken kilo aldım.

Ama benim de şöyle bir huyum var ki diyet listesi olmadan diyet yapamıyorum. Yani illa internetten bir diyet listesi bulacağım ve ona uyacağım. Kafama göre y aptığım tüm diyetleri bozuyorum. Ama kısa kısa farklı farklı diyetler yapınca güzel kilo veriyorum. Mesela karatay, dukan, montignac falan yapıyorlar ben öyle uzun süreli diyetleri sürdüremiyorum. Diyetten diyete zıplamak daha çok keyifli geliyor bana bilmiyorum herkesin düşüncesi farklıdır tabii benim böyle.

Ben bugün eksi bekliyordum olmadi. Bu günlerde regl olmam gerekiyordu oda olmadi. Dün iki defa kardio yaptım birini geç yapmıştım onun etkisi varmi bilmiyorum. Bugün kardiolari erken yapacağım diğerlerini akşam yapacagim. Bide uyku duzenimi kuramadım sabah 5 de ancak uyuyabiliyorum. Onunda etkisi oluyordur. Sporu ayarlarım bugün yarın sabah eksi olmazsa biseyler yapacağız artık

Canim karbonhidrat şeker türevleri acıkmayı hızlandırıyor ve doyma hissini geciktiriyor ondan olabilir

Bi sure ekmek makarna pirinç gibi seyleri çıkarınca hayatından daha geç acikiyor
Pirinç ve makarna hiç pişmiyor evimizde bilerek yapmıyorum yemesin diye. Kendimde yemiyorum zaten diyetlerimde yok. Ekmeği engel olamıyorum mutlaka yiyor neyse buna da şükür demek lazım işyerleri açılınca daha hızlı verir heralde hareket etmeye başlayınca

Gündüzleri erken kalkarsan bir yerden sonra erken yatmaya başlıyorsun canım. Ben de 4-5 ten önce uyumuyordum geçen haftalarda. Erken uyana uyana düzene soktum şimdi en geç 1-2 gibi bayılıyorum hemen

Evde pişirememek cok güzel kendi evinin duzenin sana ait olmasi

Ben ailemle kalıyorum makarna pirinç türevleri hep pişiyor hergun eve taze ekmek giriyor abur cubur desen aynı şekilde kendi basima yaşasam diyetin dışındakileri eve koymazdım bu şekildede almazdım aileyle yasamak bu konuda beni cok zorluyor mesela bayramda sarma yapmıştım pişmiş mi pişirmiş mi diye kontrol ederken tadına baktim tadını alincada yedim tadına bakmadığım seyi yemeden duramıyorum ama tadına bakmasam cok iyiyim

Ben de 2 sene öncesine kadar aile yanındaydım senin yaşadıklarını birebir yaşadım. Kendi evine çıkınca mesela diyete zararlı şeyleri eve almıyorsun olup bitiyor zaten hayat da pahalı artık ev ekonomisi yapmış oluyorsun bir yerde. Mesela markete çıktığımda eskiden abur cubur cips çikolata kola mutlaka alırken artık meyve sebze süt ürünleri tavuk vs alıyorum. Buzdolabını açtığımda da yiyebileceğim zararlı şeyler bulunmuyor.

Eşim de sağolsun hiç yemek lüksü yoktur inanır mısın 10 gündür neredeyse her gece aynı yemeği istedi ve yedi. Tavukları soğan ve biberle kavurup içine doğranmış domates sarımsak atıyorum. Salça, su ve baharat ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyorum. Önüne koyuyorum salçalı baharatlı sebzeli tavuk gibi birşey oluyor. Ay adam her gece aynı yemeği yiyor. Bugün sabah uyandım diyor tavuğu çıkardım aşkım akşam yine yemeğimi yapar mısın. Kendimi kedi besleyen sahip gibi hissediyorum hep aynı hep aynı.

Ama tabi işime geliyor hem de çok. En azından yediği içtiği belli kendimi ona göre rahatça ayarlıyorum

cok iyiymiş hergun ne pisiricem derdi yok
Kendi yemeğini de ona gore hazırlayabilirsin ve evecsagliksiz şeylerin girmesi cok güzel birsey
bende pandemi döneminde esnek calisma sanatından dolayı ramazanın çoğunu evde geçirdim zaten babam her yemeği yemeyen biri yemek dusun yemek yap sahura kardeşlerim ayri bisey istiyor bi dolabın icinde abur cunurlr var falan olmasa yemiysem yani mesela benim hassas noktam taze ekmek bi parca aldim mi arkası geliyor yani birsey evde olmasa ne ona para verip alirim nede yerim ama evde olunca o şekilde olmuyor mesela kendi evim olsa öncelikle paketli gıdaları hayatımdan cikaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…