- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.021
Bende varim sekersiz beslenmeye
Oo çok güzel vallaBen de dün başladım şekersiz beslenmeye bugün 2. günüm.
Mercimek köftesi yiyebilirsin canım listeler sadece örnekZaman geçtikçe pes ediyor insan ne yazık kiumarım onlar da özel okula ihtiyaç kalmadan atanabilirler
Ben listede mercimek köftesini göremedim ama bugün ogunumu onunla yaparım, öğle ve akşam yapmıyorum zaten.Ara öğün de yapmam muhtemelen
Canım sen bilirsin ama plato dönemi e girersen böyle şok diyetler uygula derim, daha gençsin sporla çok rahat verirsin, metabolizmayı yavaşlatabilir böyle diyetler
Ay çok teşekkür ederimben 7zeytin 1 incir yapmaya başlamıştım dün, zeytin sayım listeye göre artar ama kahvaltıda yemem artık bı sure napalim
Hoşgeldiniz
Ben de yeni uyelerden sayılırım hoşgeldin yenidenGrupta kimler var bilmiyorum ama ben 5.takımın dinazorlarından sayılabilirim sanırım.Kendimi tanıtayım, 7 yaşında bir kız ve 4 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Zaman ne kadar geçerse işlerin o kadar daha zorlaştığını öğretiyorlar bana. 40 yaşına girdim, uzuuunnn bir süre boyunca da kim sorsa 40 olacağım
Ev hanımıyım ama yanı zamanda freelance çalışıyorum. Yeni başlayıp geliştirmek istediğim bir iş. Şimdilik bu kadar.
Hiç istemesem de yarın tartılıp kilomu yazarım. Yineeeee aranıza katılmak istiyorum.
Henüz tartilmadim canım yarın söylerim durumumu5.takim asıl listesi nasiliz kızlar cuma günü derece yapiyormuyuz ? Arada kaçak goceklerimiz var tedirginimeksiye geçenler kimler ?? Bugün itibariyle geçmemiz lazım artık artı gelen var ise zaten çok sevmiyorum ama 2 gün hiç olmazsa bir detoks yapabilirler
C Cagrihilal1
@nrmyn
Calypso95
birsevgi
@Ceylansnn
@hanmeli
@Umudumvar07
@balpamuk
@KuruPapatya
Muhtemel listeye girecekler :))
@bluuee
@Tempus
Maariftakvimi
Sizin durumunuz farklı olmuş ama ben kendim de ekmek tüketiyorum diyetimde. Eşimin kalorisi ve yedikleri benden biraz fazla olacak sadece. Onun dışında aynı şeyleri yiyeceğizBenimki de kendince yapıyor 126 kilodan 123 kiloya indi. Ama o baya ekmek falan tüketiyor tamamen zıt diyetler yapıyoruz şu an
Ohh huzur diye ben buna derimBen kilo hedefi olarak 63 demiştim. Salı günü hedefimi yakalamış oldum artık cuma gününe kadar kafam raahaat
Aynen öyle kaptanımOhh huzur diye ben buna derim
Benim de ekmeğe karşı kesin yargılarım yok kepek ekmeği vs tüketilebilir ama işte şuan 4 günlük bir diyetteyim onda ekmek grubu yok farklı besinler var.Sizin durumunuz farklı olmuş ama ben kendim de ekmek tüketiyorum diyetimde. Eşimin kalorisi ve yedikleri benden biraz fazla olacak sadece. Onun dışında aynı şeyleri yiyeceğiz
Canim sanirim meyvede yasak ama ben meyveyi hayattan çıkarmayı sağlıksız buluyorumOo çok güzel vallaşekersiz kızlarımız çoğaldı S Suskunhanim ve Maariftakvimi ile birlikte 5 kişi şekersiz besleniyoruz şuanda. Birbirimizi sürekli kontrol altinda tutalım
Mercimek köftesi yiyebilirsin canım listeler sadece örnek
Ben de yeni uyelerden sayılırım hoşgeldin yeniden
Henüz tartilmadim canım yarın söylerim durumumu
Kiz yookk meyve yasak değil günde iki adet serbest. İster taze ister kuruCanim sanirim meyvede yasak ama ben meyveyi hayattan çıkarmayı sağlıksız buluyorum
Canim karbonhidrat şeker türevleri acıkmayı hızlandırıyor ve doyma hissini geciktiriyor ondan olabilirBenim de ekmeğe karşı kesin yargılarım yok kepek ekmeği vs tüketilebilir ama işte şuan 4 günlük bir diyetteyim onda ekmek grubu yok farklı besinler var.Belki bir sonraki diyetimde ekmek olabilir.
Eşim ağır kilo veriyor çünkü ekmeği çok yiyor. Yani biz yesek bile 2-3 dilim yeriz herhalde maksimum o bildiğiniz 8-9 dilim yiyor.Belki kilosu çok diye doymuyor ama kilosu da çoook çok yavaş iniyor. Ben de çok müdahil olmuyorum motivasyonu bozulmasın diye. Abur cuburu şekerli gazlı içecekleri kesti o kadar. Bir de beyaz ekmeğini kepeğe çevirdi geri kalanları aynı besleniyor eskiden olduğu gibi.
Aaaa iyi cok sevindimKiz yookk meyve yasak değil günde iki adet serbest. İster taze ister kuru
Ben de meyve yerken sanki şeker yiyormuşum gibi tedirgin tedirgin yiyorum bilinçaltıma öyle yerleşmiş heraldeCanim sanirim meyvede yasak ama ben meyveyi hayattan çıkarmayı sağlıksız buluyorum
Ben bugün eksi bekliyordum olmadi. Bu günlerde regl olmam gerekiyordu oda olmadi. Dün iki defa kardio yaptım birini geç yapmıştım onun etkisi varmi bilmiyorum. Bugün kardiolari erken yapacağım diğerlerini akşam yapacagim. Bide uyku duzenimi kuramadım sabah 5 de ancak uyuyabiliyorum. Onunda etkisi oluyordur. Sporu ayarlarım bugün yarın sabah eksi olmazsa biseyler yapacağız artık5.takim asıl listesi nasiliz kızlar cuma günü derece yapiyormuyuz ? Arada kaçak goceklerimiz var tedirginimeksiye geçenler kimler ?? Bugün itibariyle geçmemiz lazım artık artı gelen var ise zaten çok sevmiyorum ama 2 gün hiç olmazsa bir detoks yapabilirler
C Cagrihilal1
@nrmyn
Calypso95
birsevgi
@Ceylansnn
@hanmeli
@Umudumvar07
@balpamuk
@KuruPapatya
Muhtemel listeye girecekler :))
@bluuee
@Tempus
Maariftakvimi
Pirinç ve makarna hiç pişmiyor evimizde bilerek yapmıyorum yemesin diye.Canim karbonhidrat şeker türevleri acıkmayı hızlandırıyor ve doyma hissini geciktiriyor ondan olabilir
Bi sure ekmek makarna pirinç gibi seyleri çıkarınca hayatından daha geç acikiyor
Gündüzleri erken kalkarsan bir yerden sonra erken yatmaya başlıyorsun canım. Ben de 4-5 ten önce uyumuyordum geçen haftalarda. Erken uyana uyana düzene soktum şimdi en geç 1-2 gibi bayılıyorum hemenBen bugün eksi bekliyordum olmadi. Bu günlerde regl olmam gerekiyordu oda olmadi. Dün iki defa kardio yaptım birini geç yapmıştım onun etkisi varmi bilmiyorum. Bugün kardiolari erken yapacağım diğerlerini akşam yapacagim. Bide uyku duzenimi kuramadım sabah 5 de ancak uyuyabiliyorum. Onunda etkisi oluyordur. Sporu ayarlarım bugün yarın sabah eksi olmazsa biseyler yapacağız artık
Evde pişirememek cok güzel kendi evinin duzenin sana ait olmasiPirinç ve makarna hiç pişmiyor evimizde bilerek yapmıyorum yemesin diye.Kendimde yemiyorum zaten diyetlerimde yok. Ekmeği engel olamıyorum mutlaka yiyor neyse buna da şükür demek lazım işyerleri açılınca daha hızlı verir heralde hareket etmeye başlayınca
Evde pişirememek cok güzel kendi evinin duzenin sana ait olmasi
Ben ailemle kalıyorum makarna pirinç türevleri hep pişiyor hergun eve taze ekmek giriyor abur cubur desen aynı şekilde kendi basima yaşasam diyetin dışındakileri eve koymazdım bu şekildede almazdım aileyle yasamak bu konuda beni cok zorluyor mesela bayramda sarma yapmıştım pişmiş mi pişirmiş mi diye kontrol ederken tadına baktim tadını alincada yedim tadına bakmadığım seyi yemeden duramıyorum ama tadına bakmasam cok iyiyim
Canım ben de katılayımKiz yookk meyve yasak değil günde iki adet serbest. İster taze ister kuru
Ben de 2 sene öncesine kadar aile yanındaydım senin yaşadıklarını birebir yaşadım. Kendi evine çıkınca mesela diyete zararlı şeyleri eve almıyorsun olup bitiyor zaten hayat da pahalı artık ev ekonomisi yapmış oluyorsun bir yerde.Mesela markete çıktığımda eskiden abur cubur cips çikolata kola mutlaka alırken artık meyve sebze süt ürünleri tavuk vs alıyorum. Buzdolabını açtığımda da yiyebileceğim zararlı şeyler bulunmuyor.
Eşim de sağolsun hiç yemek lüksü yoktur inanır mısın 10 gündür neredeyse her gece aynı yemeği istedi ve yedi.Tavukları soğan ve biberle kavurup içine doğranmış domates sarımsak atıyorum. Salça, su ve baharat ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyorum. Önüne koyuyorum salçalı baharatlı sebzeli tavuk gibi birşey oluyor. Ay adam her gece aynı yemeği yiyor. Bugün sabah uyandım diyor tavuğu çıkardım aşkım akşam yine yemeğimi yapar mısın. Kendimi kedi besleyen sahip gibi hissediyorum hep aynı hep aynı.
Ama tabi işime geliyor hem de çok. En azından yediği içtiği belli kendimi ona göre rahatça ayarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?